soiramk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Περιμένω τις πρώτες σας εντυπώσεις. Μπορώ να πω πως με ψήνει αρκετά αν μπορείς να συνδέσεις monitor, gamepad, keyboard/mouse. Επίσης κάτι ακόμα. Από που γίνεται shipping και με τελωνείο κλπ ξέρουμε τι πρόκειται να παίξει; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, soiramk είπε Περιμένω τις πρώτες σας εντυπώσεις. Μπορώ να πω πως με ψήνει αρκετά αν μπορείς να συνδέσεις monitor, gamepad, keyboard/mouse. Επίσης κάτι ακόμα. Από που γίνεται shipping και με τελωνείο κλπ ξέρουμε τι πρόκειται να παίξει; Τελωνείο δεν παίζει. Αποστέλλεται από ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα μπορείς να συνδέσεις τα πάντα γιατί βγαίνει σύντομα και dock αλλά η απόδοση του σε gaming σε 1080 οθόνη δεν θα είναι και πολύ καλή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 https://www.pcgamer.com/steam-deck-install-epic-games-guide/ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Vagosman είπε https://www.pcgamer.com/steam-deck-install-epic-games-guide/ Ήμουν σίγουρος οτι θα επαιζε workaround για extra games launchers εκτός απο Steam...Άντε και GOG!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, mAs_81 είπε Ήμουν σίγουρος οτι θα επαιζε workaround για extra games launchers εκτός απο Steam...Άντε και GOG!!!!!!! Ο βασικός λόγος που το παράγγειλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλώς τα δεχτήκαμε. Στις 20:00 Ελλάδας σήμερα έφυγαν μειλ παραγγελιών. Όσοι ειστε q1 τσεκάρετε μειλ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Noobios είπε Καλώς τα δεχτήκαμε. Στις 20:00 Ελλάδας σήμερα έφυγαν μειλ παραγγελιών. Όσοι ειστε q1 τσεκάρετε μειλ Χαρμόσυνα νέα! Εμείς πάλι αναβαθμιστήκαμε στο after Q3... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Εγώ από Q1 είχα πάει Q2 μετά το πρώτο delay. Παραμένω Q2 προς το παρόν... Ελπίζω να προλάβω πριν καλοκαιριάσουμε... Με 'γειά στους day1'ers! Εγώ @@@στηκα και το έκανα reserve στις 19 του περσινού Ιούλη, 3 ολόκληρες μέρες μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Q1 ακόμα μειλ! Περιμένω την άλλη Δευτέρα! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δευτέρα έγινε η πληρωμή και Τετάρτη παραδόθηκε το πακέτο στην κούριερ μου ήρθε tracking number σήμερα. Από ότι διαβάζω γενικότερα κάνει περίπου μια βδομάδα. Το πακέτο φαίνεται ότι φεύγει από Ολλανδία. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλεια! Αναμένουμε ενημέρωση για την παραλαβή! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από gust 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Με gls; Νομίζω τα αναλαμβάνει η acs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 αντε παιδιά να μας πείτε εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Διαθέσιμοι Windows Drivers! Steam Support :: Steam Deck - Windows Resources (steampowered.com) Ετοιμάζομαι για τόνους συγκριτικών...! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 11:58 ΠΜ, GnsP είπε Με gls; Νομίζω τα αναλαμβάνει η acs Ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα