Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μόνο που μιλάμε για μια τελείως ξεκλείδωτη σχεδόν open source συσκευή που σαν added bonus φέρνει το Linux gaming γενικότερα στο προσκήνιο, όλα τα υπόλοιπα ωχριούν κατ εμε. 

Σχετικα με όλα τα υπόλοιπα, το early adopting συνοδεύεται σχεδόν πάντα από παιδικές ασθένειες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλεια η συσκευή αλλα αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι ανεξαιρέτως οι reviewers είναι οτι παρά τα οποία μειονεκτήματα της το potential της είναι τεράστιο και τεράστια είναι και η σημασία της για το gaming γενικότερα. 

ΥΓ καθώς έχουν ξεκινήσει οι αποστολές και σιγά σιγά παραλάμβανουν κάποιοι είναι πλέον γνωστό ότι πάρα πολλα παιχνίδια που δεν είναι verified ή μαρκαρισμένα ως playable παίζουν τέλεια χωρίς προβλήματα. Απλά δεν έχουν προλάβει να τα πάρουν το certification από την valve. 

Επεξ/σία από Noobios
  • Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο linux gaming μωρε πατε καλα?

Εδω τοσα χρονια δεν μπορουν να κανουν οptimize τα παιχνιδια στα windows και θα καταφερουν να τα κανουν τωρα στα linux?

Εχει να πεσει κρασαρισμα πολυ..

• Like 1

μιλάμε για μια τελείως open συσκευή που θα είναι η χαρά του modder. Τώρα για το gaming να πω ότι πλέον σε linux είναι αρκετά σταθερό με οποιοδήποτε τίτλο. Eίναι σίγουρο ότι το steam deck θα ανεβάσει την συμβατότητα.

Το έχω παραγγείλει πάντως ήδη. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω βλεπω να μπαινουν αγγελιες στο insomnia οταν θα εχει περασει ο ΄΄μηνας του μελιτος''.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2

21 ώρες πριν, optimus prime είπε

Aυτο σε προβληματιζει μονο?

Το γεγονος οτι θα πρεπει να περιοριζεις το frame rate στα 30 για να εξοικονομισεις οσο γινεται διαρκεια μπαταριας με μια οθονη που αρκετοι λενε οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο(μεχρι και μουντη την εχουν πει) την οποια θα την κοιτας ολη την ωρα γιατι εκει θα παιζεις δεν σου εχει κανει καθολου αισθηση?

Οταν δεν την χτυπαει το φως εννοειται,γιατι εαν την χτυπησει δεν νμζ να βλεπεις τι θα παιζεις..

3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Eγω βλεπω να μπαινουν αγγελιες στο insomnia οταν θα εχει περασει ο ΄΄μηνας του μελιτος''.

17 ώρες πριν, optimus prime είπε

Πιο linux gaming μωρε πατε καλα?

Εδω τοσα χρονια δεν μπορουν να κανουν οptimize τα παιχνιδια στα windows και θα καταφερουν να τα κανουν τωρα στα linux?

Εχει να πεσει κρασαρισμα πολυ..

Πες μου πως έχεις beef, δίχως να μου το πεις...
Δεν πειράζει, άσε εμάς τα κορόιδα να φάμε στα μούτρα τις κακές οθόνες, τα κρασαρίσματα και την μηδενική αίσθηση.

• Like 4

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Το έχεις αγοράσει ή σκοπεύεις να το αγοράσεις @optimus prime

Δεν πεφτω θυμα μαρκετινγκ συχνα εγω..

2 ώρες πριν, LongTom είπε

Πες μου πως έχεις beef, δίχως να μου το πεις...

Ουτε beef...ουτε pork!!

6 hours ago, xtrmsnpr said:

Το έχεις αγοράσει ή σκοπεύεις να το αγοράσεις @optimus prime

Γιατί να το κάνει όταν ο καθένας μπορεί να μπαίνει παντού να γκρινιάζει για κάτι που τελικά δεν τον ενδιαφέρει και να χαλάει τα θέματα για τους υπόλοιπους? 

6 ώρες πριν, optimus prime είπε

Δεν πεφτω θυμα μαρκετινγκ συχνα εγω..

Ουτε beef...ουτε pork!!

Ήθελα να σε πειράξω ρε συ, γιατί εδώ μέσα δεν μας αφήνουν να μιλάμε αν δεν έχουμε αγοράσει κάτι. Μόνο τότε αποκτάς το token ομιλίας 😝. Γι'αυτό και σε ρώτησα.

Αγορά = grand access

Ολα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα παιδιά αρκει να μην γίνεται επανάληψη μίας άποψης. Εννοείται ότι αιτιολογημένα μπορεί όποιος θέλει να εκφράσει την άποψη του αλλιώς με ξερά μόνο σχόλια καταργούμε και τη χρήση του νήματος. Σκοπός είναι να μένουν και κάποιες πληροφορίες για το νέο προιόν να τις βρίσκει κάποιος.

Σε κάθε περίπτωση στα περί αγοράς ..... εδώ θα είμαστε και είτε όσοι το πάρουμε θα μετανιώσουμε την αγορά είτε όσοι δεν το πήραν θα ψάχνουν να το αγοράσουν. Ετσι είναι η αγορά.

Να λέτε πάλι καλά που κάποιοι από εμάς θα είμαστε early adopters για να δώσουμε εμπειρίες από τη χρήση του στους υπόλοιπους......

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Noobios είπε

Αφού αυτή είναι η γνώμη του για την συσκευή ας την πει. 

Οπτιμους σε κανα μήνα στο δίνω αν θες 1300€ θα μου σκάσεις 😂

Oχι ρε συ δεν ειναι καιρος για περιτα εξοδα,βγαινουν και οι νεες gpu αυτο τον χρονο.

9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ήθελα να σε πειράξω ρε συ, γιατί εδώ μέσα δεν μας αφήνουν να μιλάμε αν δεν έχουμε αγοράσει κάτι. Μόνο τότε αποκτάς το token ομιλίας 😝. Γι'αυτό και σε ρώτησα.

Αγορά = grand access

Θα το αγοραζα αλλα σαν πρωτη αποπειρα δεν ειναι ετσι οπως θα το ηθελα.

Υστερει σε πολλους τομεις.

Ειδα μαλιστα ενα βιντεακι με καποιον που ηχογραφησε τον ανεμιστηρα του και εκει ηταν το τελειωτικο χτυπημα.

Και απο οτι λενε δεν σταματαει ποτε,συνεχεια δουλευει.

Επεξ/σία από optimus prime

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...