Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε

Άντε να δούμε. Για χαλαρό gaming το θέλω στον καναπέ, κυρίως παλαιότερων παιχνιδιών και adventure. Για σύγχρονο (και σοβαρό) gaming έχω τον υπολογιστή.

Εχω προπαραγγειλει και εγω το Steam Deck, οποτε μου αρεσει σαν ιδεα αλλα αν το θες για μονο μεσα στο σπιτι να ξερεις οτι αυτη την δουλεια την κανεις και με steam link (η moonshine) και ενα Lynx tablet των 60 ευρω.
spacer.png

Το εχω εδω και κανα 2 χρονια και τουλαχιστον PC/Xbox παιζει μια χαρα remote play. Επαιζε και PS4 με πατεντα αλλα πλεον δεν δουλευει.

Οποτε αν η χρηση σου ειναι μονο αυτη μπορεις να την βγαλεις πολυ φθηνα.

Επεξ/σία από vste
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, vste είπε

Εχω προπαραγγειλει και εγω το Steam Deck, οποτε μου αρεσει σαν ιδεα αλλα αν το θες για μονο μεσα στο σπιτι να ξερεις οτι αυτη την δουλεια την κανεις και με steam link (η moonshine) και ενα Lynx tablet των 60 ευρω.
spacer.png

Το εχω εδω και κανα 2 χρονια και τουλαχιστον PC/Xbox παιζει μια χαρα remote play. Επαιζε και PS4 με πατεντα αλλα πλεον δεν δουλευει.

Οποτε αν η χρηση σου ειναι μονο αυτη μπορεις να την βγαλεις πολυ φθηνα.

Στο κινητό που είχα δοκιμάσει κάποτε Remote play αλλά από θέμα χειρισμού δεν βόλεψε καθόλου. Για να μην μπλέκουμε με πατέντες και επειδή δεν τα ξέρω αυτά, το Steam Deck σε αυτή την τιμή είναι λουκουμάκι.

1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε

1o quarter μου γράφει. Κράτηση για το μικρό μοντέλο αν έχει κάποια σχέση.

Εγω παραγγελια το 256gb 10 λεπτα αφου ανοιξαν τα preorder και θα ηταν νωριτερα αλλα δεν περναγε η πληρωμη και ειμαι Q1. Το αργοτερο μεχρι 30/03 θα εχει υλοποιηθει η παραγγελια.

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εδέησα να παραγγείλω στις 19 Ιουλίου, μέρες μετά. Και ήμουν Q1, μετά το delay Q2.
Στο reddit έχω δει αρκετούς από EU που παράγγειλαν ακόμα και 20 και 22 Ιουλίου και είναι Q2, για το 64GB πάντα.

Συνεπώς πιστεύω ότι κάπου τέλη Μαΐου θα το έχω, Απρίλη λογικά θα πάνε όσοι οριακά δε πρόλαβαν Q1, δηλαδή οι ~17 ίσως και 18 Ιουλίου. Για US region τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πάντως επειδή θέλω να αντικαταστήσω το desktop αλλά και το laptop με αυτό για AIO χρήση, χωρίς λειτουργικούς Windows drivers θα φάει μια ωραιότατη ακύρωση, γιατί εντάξει καλό το proton, εντυπωσιακό και θα βελτιωθεί και άλλο, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνω μόνο μεσα από Windows...

Οπότε καλό είναι, θα έχουν χρόνο να σκάσουν οι Win drivers, ίσως και το steamOS3.0 image να το δοκιμάσουμε σε κάνα VM. Άλλωστε SSD και μSD έχω ήδη και περιμένουν για day1 upgrade, έχω ανεβάσει φώτο πριν κάτι μήνες. :-) 

Επεξ/σία από GeorgeMan

Καλησπερα εχω μια ερωτηση εχετε καποια ιδεα πως τα στελνουν με καποια κουριερ πχ ΤΝΤ δεν πιστευω τιποτα ΕΛΤΑ το ξερω γελοια ερωτηση αλλα τι να κανω :)

1 ώρα πριν, kostiger είπε

''Valve says to leave Steam Deck repairs to the pros as users already report stick drift''

https://www.techspot.com/news/93606-valve-leave-steam-deck-repairs-pros-users-already.html

Μακάρι να είναι έτσι..

• Like 5

• Moderators
6 minutes ago, Malthador said:

Σας έχει καλύψει η συσκευή ως τώρα, από αυτά που μας έχουν δείξει σε reviews;

Προσωπικά, έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου. :(

Απο ποια άποψη; Η μπαταρία είναι μικρή, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί προσωπικά έχω ένα Mi Powerbank 3 Pro 20000 με 74Wh και PD 45W άρα και 1,5 ώρα να βγάζει η ενσωματωμένη, μπορώ να παίζω τουλάχιστον για 3,5.

Από πλευράς επιδόσεων, ξέρω ακριβώς τι να περιμένω από αυτά που έχω δει. Δεν περιμένω θαύματα. 
Από πλευράς proton compatibility, ούτε εκεί περιμένω θαύματα, γι' αυτό και αποζητώ πολύ τη συμβατότητα με Windows.

Τέλος, μακάρι να ακυρώσουν πολλοί casuals μπας και ανέβουμε καμία θέση στο queue 😜 

• Like 2

Ακυρωστε παιδια ναι γιατι εδω οι power users δεν κρατιουνται,εχουν ηδη τα powerbanks φορτισμενα και ετοιμα να κολληθουν με ταινια στο deck..

• Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
7 hours ago, GeorgeMan said:

Απο ποια άποψη; Η μπαταρία είναι μικρή, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί προσωπικά έχω ένα Mi Powerbank 3 Pro 20000 με 74Wh και PD 45W άρα και 1,5 ώρα να βγάζει η ενσωματωμένη, μπορώ να παίζω τουλάχιστον για 3,5.

Από πλευράς επιδόσεων, ξέρω ακριβώς τι να περιμένω από αυτά που έχω δει. Δεν περιμένω θαύματα. 
Από πλευράς proton compatibility, ούτε εκεί περιμένω θαύματα, γι' αυτό και αποζητώ πολύ τη συμβατότητα με Windows.

Τέλος, μακάρι να ακυρώσουν πολλοί casuals μπας και ανέβουμε καμία θέση στο queue 😜 

Με προβληματίζει το drift και το Proton compatibility. Αν είναι μέτριο το Proton δεν ξέρω πως θα μπορεί να σηκώσει games σε Windows 11.

Aυτο σε προβληματιζει μονο?

Το γεγονος οτι θα πρεπει να περιοριζεις το frame rate στα 30 για να εξοικονομισεις οσο γινεται διαρκεια μπαταριας με μια οθονη που αρκετοι λενε οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο(μεχρι και μουντη την εχουν πει) την οποια θα την κοιτας ολη την ωρα γιατι εκει θα παιζεις δεν σου εχει κανει καθολου αισθηση?

Οταν δεν την χτυπαει το φως εννοειται,γιατι εαν την χτυπησει δεν νμζ να βλεπεις τι θα παιζεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...