Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 minutes ago, comfuzio said:

Θα γίνει ship από Ευρώπη ή θα φάμε και κάνα τελωνείο;

Το'χα και γω απορία, αλλά αν χρησιμοποιήσουν τα distribution channels που χρησιμοποιούν ήδη για το Valve Index (που λογικά αυτά θα είναι), τότε απο Ολλανδία έρχεται με DHL/GLS:

image.png.3bac380c7aea2475e806a061a9003a3c.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που το βλέπουμε σε πια σειρά παραλαβής είμαστε γιατί το έχω ξεχάσει? 

Αυτό εδώ είναι που σου βγάζει κάτω από την παραγγελία?

Εκτιμώμενη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας: Δεύτερο τρίμηνο του 2022 

Επεξ/σία από chek2fire

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, LongTom said:

Όταν βλέπω ότι οι πρώτοι θα παραλάβουν τον επόμενο μήνα και εγώ είμαι στην πλέμπα της after Q2, με πιάνει μια μελαγχολία...😑

Πάντως επίσημα λένε ότι θα είναι όλα μέσα στην τελική τιμή.
Επίσης σε ΕΕ θα έρθουν από τοπικές αποθήκες από είδα.

Κι εμένα με έχει πιάσει που είμαι Q2 (όχι after), μην αγχώνεσαι... Καλό μας καλοκαίρι. Αμήν πάντως, κάτι σάλεψε επιτέλους...

Επεξ/σία από GeorgeMan

Δε νομίζω ότι ισχυρίστηκε κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους πέρα του form factor. Το steam deck είναι ακόμα κι έτσι ένα PC. Τα υπόλοιπα που ανέφερες είναι καθαρά handheld consoles και δε μπαίνουν σε σύγκριση.

• Like 4

Εγω λεω παιδια τελικα να ακυρωσω και το λεω αυτο γιατι εχω xbox series s εχω και το nintendo switch εχω και τον υπολογιστη τι να πρωτοπαιξω και αν το παρω θα το παιξω λιγο στην αρχη θα το δουλεψω να δω πως ειναι και μετα απο λιγο καιρο με βλεπω να καθεται σε κανα κουτι στην αποθηκη. 

• Like 1

4 ώρες πριν, paanur είπε

Δε νομίζω ότι ισχυρίστηκε κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους πέρα του form factor. Το steam deck είναι ακόμα κι έτσι ένα PC. Τα υπόλοιπα που ανέφερες είναι καθαρά handheld consoles και δε μπαίνουν σε σύγκριση.

Δεν ισχυρίστηκα τίποτα. Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος.

Καλώς η κακώς το pc gaming δεν ειναι για μικρές οθόνες, όμως υπάρχουν πολλοι καλοί τίτλοι που θα παίζονται καλύτερα "χεράτοι"

Επειδή η επένδυση δεν ειναι μικρή, προσωπικά θα περιμένω λίγο να δω ανταπόκριση και υποστήριξη. Πιστεύω στο εγχείρημα αλλα εχω τις επιφυλάξεις μου παράλληλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2022 στις 10:58 ΠΜ, Vagosman είπε

20220128_115741.jpg

1. To vita PSP τα πήγε πολύ καλά. Δεν ήταν το πρώτο, αλλά ήταν επιτυχημένο.
  2. Αυτό που σκότωσε τις φορητές κονσόλες της Sony ήταν κυρίως οι τελείως ηλίθιες πρακτικές της, όχι το hardware-παιχνίδια που ήταν αξιόλογα-καλά για την εποχή.
  3. Το deck ήταν και είναι φορητό PC και αρκετά ανοικτό (εάν ισχύουν όλα που λένε). 
    1. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ cross platform στην steam που σχεδιάστηκαν για μικρότερες οθόνες/tablet/κονσόλες. Εφόσον το switch έκανε port τόσα πολλά από το pc-κονσόλες, δεν βλέπω τον λόγο να μην τα καταφέρει εδώ η steam. Πέφτει καλή δουλειά για πιστοποίηση εάν δεις σε reddit.
  4. Αυτό που πραγματικά θα σκοτώσει το deck, δεν είναι η nintendo, αλλά τις ακριβές emulation φορητές κινεζοσυσκευές (abernic/powkiddy/gpd). 
    1. Από ότι υπολογίζεται, θα είναι καλό τουλάχιστον για PS2-Wii εποχή, κάτι που κάνουν οι κινεζοφορητές με 800-1400€.
Επεξ/σία από LongTom

On 28/01/2022 at 19:30, LongTom said:

To vita τα πήγε πολύ καλά. Δεν ήταν το πρώτο, αλλά ήταν επιτυχημένο.

Μάλλον το PSP έχεις στο μυαλό σου. 

Το Vita δεν πούλησε ιδιαίτερα. 

Στις 28/1/2022 στις 4:35 ΜΜ, kchris298 είπε

αν το παρω θα το παιξω λιγο στην αρχη θα το δουλεψω να δω πως ειναι και μετα απο λιγο καιρο με βλεπω να καθεται σε κανα κουτι στην αποθηκη. 

οι πιο πολλοί φίλε μου αυτό θα κάνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...