Brandtobrand Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, chek2fire είπε https://store.steampowered.com/news/app/1675180/view/3122680206583792325 Άντε με το καλό να έρθει. Για Πάσχα πάμε βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Aκομα δεν εχω καταλάβει πως θα παίξει σωστά το ντοκ οταν η type C θύρα είναι απο πάνω. Εκτός αν θα ντοκάρει ανάποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πάλι νομίζω ότι οποιοδήποτε συμβατής τεχνολογίας dock ή οθόνη με ενσωματωμένο, θα δουλεύει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να τους τα σκασουμε για το "official". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ήρθαν τα γλυκά μου. Που να ήξερα ότι θα αργήσει 3 μήνες (και βλέπουμε) το deck... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως αν φάει κι άλλο delay και παει για καλοκαίρι, δηλαδή Σεπτεμβρη σε εμάς, από εμένα είναι cancel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 19 hours ago, GnsP said: Πάντως αν φάει κι άλλο delay και παει για καλοκαίρι, δηλαδή Σεπτεμβρη σε εμάς, από εμένα είναι cancel. Εννοείται αυτό. Ήδη έχει πάει για καλοκαίρι για εμένα, Q2 + 10-20 μέρες shipping = ακόμα και μέσα Ιούλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλή Χρονιά παιδιά, τι γίνεται; Δεν έχει κουνηθεί φύλλο ακόμα; Έστω κάποιο finalized unit να δούμε τι ψάρια πιάνει λίγο καλύτερα; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 για πότε λέτε να δούμε να μας στέλνουν email για τις πληρωμές με ημερομηνία για την κυκλοφορία μαζί της κονσολίτσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πιστεύω μετά το Πάσχα (είμαι Q2)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 25 February οι πρωτοι https://www.theverge.com/2022/1/26/22902930/valve-steam-deck-release-date-gaming-handheld-pc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paanur Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Τρελαίνομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Θα γίνει ship από Ευρώπη ή θα φάμε και κάνα τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Όταν βλέπω ότι οι πρώτοι θα παραλάβουν τον επόμενο μήνα και εγώ είμαι στην πλέμπα της after Q2, με πιάνει μια μελαγχολία...😑 15 λεπτά πριν, comfuzio είπε Θα γίνει ship από Ευρώπη ή θα φάμε και κάνα τελωνείο; Πάντως επίσημα λένε ότι θα είναι όλα μέσα στην τελική τιμή. Επίσης σε ΕΕ θα έρθουν από τοπικές αποθήκες από είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα