Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/2/2025 στις 10:13 ΜΜ, AlexGeo97 είπε

Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε :Pimage.png.5dae65f950e4969de360c17343ca9153.png

Να μας πεις πότε θα σου έρθει να υπολογίσουμε και εμείς πάνω κάτω 😂 Δεν μου έχει ξανασυμβεί να κάνω refresh το site της courier ανά 10 λεπτά περιμένοντας εξέλιξη 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Το έχει παρατήσει το windows η valve στο steamdeck; σήμερα που ήταν windows update βραδιά είπα και εγώ μετά από καιρό να μπω να δω αν έχει και αυτό drivers κτλ αλλά δεν! Πίσω στον Νοέμβρη του 2023 είναι ο τελευταίος APU Driver και για τους άλλους μάλλον από όταν πρωτοβγήκε!
Οκ πιο πολύ το έχω στο steamos αλλά χτυπάει άσχημα το ότι δεν βγάζει drivers, ειδικά για GPU από την στιγμή που η AMD βγάζει κάθε μήνα για GPU/APU.
Παίζουν από το OLED στο LCD; μπα ε;

Δημοσ.
6 minutes ago, comfuzio said:

Το έχει παρατήσει το windows η valve στο steamdeck; σήμερα που ήταν windows update βραδιά είπα και εγώ μετά από καιρό να μπω να δω αν έχει και αυτό drivers κτλ αλλά δεν! Πίσω στον Νοέμβρη του 2023 είναι ο τελευταίος APU Driver και για τους άλλους μάλλον από όταν πρωτοβγήκε!
Οκ πιο πολύ το έχω στο steamos αλλά χτυπάει άσχημα το ότι δεν βγάζει drivers, ειδικά για GPU από την στιγμή που η AMD βγάζει κάθε μήνα για GPU/APU.
Παίζουν από το OLED στο LCD; μπα ε;

Έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιον από τους drivers στα Windows;

Δημοσ.
8 minutes ago, konstantinos77g said:

Έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιον από τους drivers στα Windows;

Χρειάζεται να έχω; Ούτε στο deskmeet που έχω την RX6600 έχω κάποιο πρόβλημα αλλά εκεί βγαίνουν κατά ριπάς! Αλλά ναι, δεν τρέχει parsec πχ και γενικά όποιο παιχνίδι και αν ανοίξω βγάζει σφάλμα για outdated drivers

Δημοσ.
On 12/03/2025 at 00:14, comfuzio said:

Χρειάζεται να έχω; Ούτε στο deskmeet που έχω την RX6600 έχω κάποιο πρόβλημα αλλά εκεί βγαίνουν κατά ριπάς! Αλλά ναι, δεν τρέχει parsec πχ και γενικά όποιο παιχνίδι και αν ανοίξω βγάζει σφάλμα για outdated drivers

Δεν θα ήταν καλή ιδέα να στείλεις το ερώτημα σου στο support του Steam Deck; 😉
Εγώ το λέω γιατί αν μαζευτούν αρκετά αιτήματα αυτού του τύπου θα δει ενδιαφέρον η Steam και θα ανανεώνει πιο συχνά τους GPU drivers.
Προσωπικά και εγώ θέλω να περάσω σύντομα τα Windows 11 ως Dual Boot αλλά σε εξωτερικό SSD αλλά θέλω απλά να το έχω ως δεύτερο Windows PC και όχι για Gaming, για Gaming με υπερκαλύπτει το Steam OS!! 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...