Kargian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Deck? Με ποια κούριερ έρχεται στην Ελλάδα; Είχαν κομπλέ εμπειρία; Πρόκειται να πάρω σύντομα
konstantinos77g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, Kargian said: Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Deck? Με ποια κούριερ έρχεται στην Ελλάδα; Είχαν κομπλέ εμπειρία; Πρόκειται να πάρω σύντομα ACS! Ναι μία χαρά όλα! Τα σπάει ως μηχάνημα!! 😉 1
labros1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πλέον το Decky Framegen Plugin υπάρχει στο store του decky loader και δεν χρειάζεται manual installation 3
AlexGeo97 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε 1
konstantinos77g Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, AlexGeo97 said: Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε Ούτε έγκυος... 😂😂 Βρε αυτό το Steam Deck... 😂😂 Και εγώ σαν "μωρό" το έχω... 😋😋😂😂😉😉 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από konstantinos77g 1
AlexGeo97 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, konstantinos77g είπε Ούτε έγκυος... 😂😂 Βρε αυτό το Steam Deck... 😂😂 Και εγώ σαν "μωρό" το έχω... 😋😋😂😂😉😉 Άστο φίλε θα χαλάσει το f5 από τα refresh του tracking. τετοια ψυχωση δεν εχω ξαναπαθει με παραγγελια 🤣 1 2
konstantinos77g Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, AlexGeo97 said: Άστο φίλε θα χαλάσει το f5 από τα refresh του tracking. τετοια ψυχωση δεν εχω ξαναπαθει με παραγγελια 🤣 Μαμάει... Ασ'το... Το ήθελα από την αρχή που βγήκε και ήξερα ότι αυτό το μηχάνημα θα μαμήσει... Και Μάμησε... 😉😉😂😂 Πρόσφατος κάτοχος είμαι και εγώ, περίπου ~6 μήνες... Μου αρέσει που κάποιοι το παρουσιάζουν ως "αδύναμο"... ΤΟΎΜΠΑΝΟ ΕΊΝΑΙ!!! 😉 Ότι πιο ισορροπημένο έχει υπάρξει ποτέ σε Hardware!!! 😊😊😉😉 1 1
konstantinos77g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, AlexGeo97 said: Άστο φίλε θα χαλάσει το f5 από τα refresh του tracking. τετοια ψυχωση δεν εχω ξαναπαθει με παραγγελια 🤣 Υπομονή... Βαθιές αναπνοές κτλ... Ξέρεις εσύ... 😉😉😋😋😂😂
vaggos88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, AlexGeo97 είπε Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε +1 Ημερα απο οταν φτασει Βουλγαρια. καλο λιώσιμο. 2
AlexGeo97 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε +1 Ημερα απο οταν φτασει Βουλγαρια. καλο λιώσιμο. Έφτασε και εφυγε απο Ρουμανία χθες βράδυ, μιλάμε για πολλά ταξίδια 🤣. Ευχαριστώ πολύ 1
konstantinos77g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 43 minutes ago, AlexGeo97 said: Έφτασε και εφυγε απο Ρουμανία χθες βράδυ, μιλάμε για πολλά ταξίδια 🤣. Ευχαριστώ πολύ Τυχερούληηη... 😋😂😉 Ποιο μοντέλο πήρες;
AlexGeo97 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Τυχερούληηη... 😋😂😉 Ποιο μοντέλο πήρες; OLED 512gb , έχω και μια άθικτη microsd 512 samsung evo plus οπότε είμαι έτοιμος...🤣 1
konstantinos77g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, AlexGeo97 said: OLED 512gb , έχω και μια άθικτη microsd 512 samsung evo plus οπότε είμαι έτοιμος...🤣 Το ίδιο έχουμε!! 😁 Temperred Glass να του βάλεις!! 😉 1
Kargian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία από Θεσσαλονίκη. Τώρα αναμένουμε 🥲 2
AlexGeo97 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Το ίδιο έχουμε!! 😁 Temperred Glass να του βάλεις!! 😉 Αυτό το έχω ήδη και περιμένει να τοποθετηθεί...! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα