Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Deck? Με ποια κούριερ έρχεται στην Ελλάδα; Είχαν κομπλέ εμπειρία; Πρόκειται να πάρω σύντομα

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, Kargian said:

Κάποιος που να πήρε πρόσφατα το Deck? Με ποια κούριερ έρχεται στην Ελλάδα; Είχαν κομπλέ εμπειρία; Πρόκειται να πάρω σύντομα

ACS!
Ναι μία χαρά όλα!
Τα σπάει ως μηχάνημα!! 😉

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε :Pimage.png.5dae65f950e4969de360c17343ca9153.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, AlexGeo97 said:

Καλησπέρα σε όλους , παρήγγειλα το deck παρασκευή , βρίσκομαι θεσσαλονίκη . Γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα παραλάβω γιατί εχω ακούσει διάφορες απόψεις. Παραθέτω και την εως τώρα πορεία του πακέτου. Επίσης απο το πρωι μου δωσανε και acs κωδικο ο οποιος ακομα δεν είναι ενεργός από την acs. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη καταλαβαίνετε :Pimage.png.5dae65f950e4969de360c17343ca9153.png

Ούτε έγκυος... 😂😂
Βρε αυτό το Steam Deck... 😂😂
Και εγώ σαν "μωρό" το έχω... 😋😋😂😂😉😉

Επεξ/σία από konstantinos77g
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konstantinos77g είπε

Ούτε έγκυος... 😂😂
Βρε αυτό το Steam Deck... 😂😂
Και εγώ σαν "μωρό" το έχω... 😋😋😂😂😉😉

Άστο φίλε θα χαλάσει το f5 από τα refresh του tracking. τετοια ψυχωση δεν εχω ξαναπαθει με παραγγελια 🤣

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
21 minutes ago, AlexGeo97 said:

Άστο φίλε θα χαλάσει το f5 από τα refresh του tracking. τετοια ψυχωση δεν εχω ξαναπαθει με παραγγελια 🤣

Μαμάει... Ασ'το...
Το ήθελα από την αρχή που βγήκε και ήξερα ότι αυτό το μηχάνημα θα μαμήσει... Και Μάμησε... 😉😉😂😂
Πρόσφατος κάτοχος είμαι και εγώ, περίπου ~6 μήνες...
Μου αρέσει που κάποιοι το παρουσιάζουν ως "αδύναμο"... ΤΟΎΜΠΑΝΟ ΕΊΝΑΙ!!! 😉
Ότι πιο ισορροπημένο έχει υπάρξει ποτέ σε Hardware!!! 😊😊😉😉

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, AlexGeo97 said:

Υπομονή... Βαθιές αναπνοές κτλ... Ξέρεις εσύ... 😉😉😋😋😂😂

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AlexGeo97 είπε

+1 Ημερα απο οταν φτασει Βουλγαρια. καλο λιώσιμο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

+1 Ημερα απο οταν φτασει Βουλγαρια. καλο λιώσιμο. 

Έφτασε και εφυγε απο Ρουμανία χθες βράδυ, μιλάμε για πολλά ταξίδια 🤣. Ευχαριστώ πολύ

• Haha 1
Δημοσ.
43 minutes ago, AlexGeo97 said:

Έφτασε και εφυγε απο Ρουμανία χθες βράδυ, μιλάμε για πολλά ταξίδια 🤣. Ευχαριστώ πολύ

Τυχερούληηη... 😋😂😉
Ποιο μοντέλο πήρες;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Τυχερούληηη... 😋😂😉
Ποιο μοντέλο πήρες;

OLED 512gb , έχω και μια άθικτη microsd 512 samsung evo plus οπότε είμαι έτοιμος...🤣

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Το ίδιο έχουμε!! 😁
Temperred Glass να του βάλεις!! 😉

Αυτό το έχω ήδη και περιμένει να τοποθετηθεί...!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...