Zus Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Παίζω στο Mac μέσω steam το Cult of the Lamb (παιχνιδάρα BTW). Το βάζω στο Steam Deck για να συνεχίσω εκεί και το save δεν εμφανίζεται. Καμία ιδέα;
vaggos88 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 μμ 14 λεπτά πριν, Zus είπε Παίζω στο Mac μέσω steam το Cult of the Lamb (παιχνιδάρα BTW). Το βάζω στο Steam Deck για να συνεχίσω εκεί και το save δεν εμφανίζεται. Καμία ιδέα; Υποστιριζει cloud save το game?
Zus Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Υποστιριζει cloud save το game? Κανονικά. Και μάλιστα είναι up to date. Και το αστείο είναι ότι στο steam deck μου γράφει το play time (11 ώρες) αλλά το save άφαντο... Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:56 μμ από Zus
Zus Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Επειδή δεν βρίσκω λύση με τα cloud saves, σκέφτομαι να κάνω χειροκίνητα extract το save από το Mac και να το μεταφέρω στο Steam Deck. Θα δουλέψει όμως;
vaggos88 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 ώρες πριν, Zus είπε Επειδή δεν βρίσκω λύση με τα cloud saves, σκέφτομαι να κάνω χειροκίνητα extract το save από το Mac και να το μεταφέρω στο Steam Deck. Θα δουλέψει όμως; ρε συ μηπως φταιει οτι το ενα ειναι mac και το αλλο linux? σε αλλο παιχνιδι στο κανει?
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 ώρες πριν, Zus είπε Επειδή δεν βρίσκω λύση με τα cloud saves, σκέφτομαι να κάνω χειροκίνητα extract το save από το Mac και να το μεταφέρω στο Steam Deck. Θα δουλέψει όμως; Εγω ολα ετσι τα κάνω, δεν ανεβαζω τιποτα στο cloud. Απλά καποια παιχνιδια εχουν ξεχωριστη εκδοση για καθε λειτουργικό και δεν συνεργαζονται με τις υπολοιπες πλατφορμες. Πχ στο Steam Deck οταν ειχα το SteamOS, κατέβαζα το Super Meat Boy και περνουσα το save μου από το desktop το οποιο δεν αναγνωριζε, για να διαπιστωσω οτι μου κατεβαζε τη Linux έκδοση και επρεπε να δηλωσω την εκδοση Proton για να μου κατεβασει τη Windows, προφανώς η καθε εκδοση ειχε άλλο format για το save. 1
Zus Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vaggos88 είπε ρε συ μηπως φταιει οτι το ενα ειναι mac και το αλλο linux? σε αλλο παιχνιδι στο κανει? Μα είναι Steam Cloud, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Δεν έχω άλλο παιχνίδι στο Mac που να παίζω και στο Steam Deck για να δοκιμάσω. Το Baldurs Gate π.χ. που το παίζω και στο PC συγχρονίζει κανονικά. 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Εγω ολα ετσι τα κάνω, δεν ανεβαζω τιποτα στο cloud. Απλά καποια παιχνιδια εχουν ξεχωριστη εκδοση για καθε λειτουργικό και δεν συνεργαζονται με τις υπολοιπες πλατφορμες. Πχ στο Steam Deck οταν ειχα το SteamOS, κατέβαζα το Super Meat Boy και περνουσα το save μου από το desktop το οποιο δεν αναγνωριζε, για να διαπιστωσω οτι μου κατεβαζε τη Linux έκδοση και επρεπε να δηλωσω την εκδοση Proton για να μου κατεβασει τη Windows, προφανώς η καθε εκδοση ειχε άλλο format για το save. Το πρόβλημα είναι ότι στο Mac δεν μπορώ να βρω το save αρχείο για να το μεταφέρω στο Steam Deck... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Zus
dalan2007 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Mac: From Finder up top, hit Go > Go to Folder... which will default to Library, then hit Application Support > Massive Monster > Cult of the Lamb > saves. It will be the slot_0.json file if it's your first slot, slot_1.json for second, slot_2.json for third. ελπιζω να βοηθησα εδω το βρηκα https://steamcommunity.com/app/1313140/discussions/0/3428948355364487275/?ctp=2 Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από dalan2007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα