labros1995 Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, hurin said: Έχει κανείς portable monitor για το steam deck; Υπάρχουν προτάσεις; Έχω πάρει ένα απο Ασία μεριά ένα Blitzwolf 16 inch 1920x1200 ips monitor με περίπου 75 ευρώ. Πολύ καλό. Λειτουργεί με ένα καλώδιο type c απο το steam deck στην οθόνη, και έχει και ενσωματωμένα ηχεία. 3 hours ago, liakos356 said: https://steamdeckhq.com/news/oled-mod-for-original-steam-deck-being-made/ Τι λέτε για αυτό; Πάντα ήμουν με το ένα μάτι στο oled, αλλα περίμενα την επόμενη έκδοση. Τό είδα προχτές που το ανέβασε ο τύπος σε βίντεο. Επίσης διάβασα αυτά που γράφει στο discord. Αρχικά με έψησε κατευθείαν η ιδέα γιατί έχω το lcd model. Αλλα πιστεύω οτι θα κοστίζει πάνω απο 200 ευρώ, οπότε για μένα δεν αξίζει τόσο. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:57 μμ από labros1995 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 μμ 6 ώρες πριν, argi73 είπε Και εμένα LCD το update πήγε μια χαρά .. μόνο το partision των windows έχασα αλλα η επαναφορά του είναι πανεύκολη. Φίλε δοκίμασες να ξεκινήσεις λειτουργικό από SD? (linux windows εστω batocera) μήπως ο SSD έχει θέμα? Να σου πω την αλήθεια εχθές μου ήρθε και εμενα στο μυαλό να εξετάσω και το θέμα του ssd για να το αποκλείσω και αυτό. (Στο S.M.A.R.T. στο desktop mode μου δίνει υγεία ssd 98% - όπως επίσης και υγεία μπαταρίας). Είδα αν μπορώ να κάνω boot steam os απο την sd αλλά λεέι δεν πρέπει o ssd να περιέχει το λειτουργικό γιατί έχει conflict. Πως τον κάνω φορματ και μετά καπάκι Install steam os στην sd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ 9 ώρες πριν, gust είπε Δυστυχώς έκανα και κανένα αποτέλεσμα. Μετά από ένα ακόμα reimage φάνηκε να δουλεύει μισή μέρα αλλά μετά επανείλθε πάλι το πρόβλημα. Δεν έχω καταλήξει αν είναι hardware ή software τελικά (είμαι 50-50) αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό και άρχισε ακριβώς μετά το τελευταίο update. Και μία διαπίστωση για το deck: Ψαχνωντας στο ΝΕΤ μέρες τώρα για όλων των ειδών τα προβλήματα και πιθανές λύσεις για το deck έπεσα σε άπειρα threads τα οποία ανέφεραν ουσιστικά προβλήματα της σύσκευής τόσο σε software όσο και σε hardware (για να προλάβω ... δεν αναφέρομαι σε θέματα που έκαναν άσχετοι με υπολογιστές που απλά αγόρασαν deck νομίζωντας ότι θα είναι μία απλή κονσόλα και δεν γνώριζαν την φιλοσοφία του) και τις περισσότερες φορές κατέλειγαν σε RMA. Πολλά προβλήματα πλεον μετά από κλεισμένα 2 έτη με ''σκασμένες'' μητρικές (power regulation mosfets, gpu κ.α.) στα LCD μοντέλα, πιθανότατα λόγω των μεγάλων θερμοκρασιών και του μικρού χώρου. - το oled πχ είναι μεγάλο revision και έχει πολύ βελτιωμένη κατανομή hot components και αρκετά καλύτερη διαχείριση θερμότητας. Επίσης σε αυτό το συμπέρασμά μου συνηγορεί και το γεγονός ότι τα πολλά RMA έφεραν και τα πολλά valve refurbished decks που αγοράζεις ακόμα και τώρα από το site τους σε χαμηλές τιμές αλλά και το γεγονός ότι από το site του ifixit έχουν προ πολλού σταματήσει να διαθέτουν γενικά mobo για την συσκευή για να την αλλάξεις μόνος. Τα ωραία των early adopters ........................ εγώ να σου πω την αλήθεια θα κοίταγα να το στείλω πίσω για έλεγχο hardware και θα πήγαινε σε καμία dhl για να το στείλω με δικό μου courier δηλαδή ώστε να γλιτώσω τα μεγάλα έξοδα αποστολής. Είσαι στην εγγύηση? Κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω. Από τι λές το πρόβλημα σου εμφανίζεται λίγο διάστημα μετά reinstall. To έχεις δει αν εμφανίζεται αφού κάνει κάποιο αυτόματο update στην τελευταία έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 μμ 2 λεπτά πριν, chek2fire είπε εγώ να σου πω την αλήθεια θα κοίταγα να το στείλω πίσω για έλεγχο hardware και θα πήγαινε σε καμία dhl για να το στείλω με δικό μου courier δηλαδή ώστε να γλιτώσω τα μεγάλα έξοδα αποστολής. Είσαι στην εγγύηση? Κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω. Από τι λές το πρόβλημα σου εμφανίζεται λίγο διάστημα μετά reinstall. To έχεις δει αν εμφανίζεται αφού κάνει κάποιο αυτόματο update στην τελευταία έκδοση? Δυστυχώς είναι launch lcd μοντέλο και είναι εκτός εγγύησης...... Μου ζητάνε 136€ ελάχιστα έξοδα αν είναι minor επισκευή και 200+€ αν είναι κάτι σοβαρό συν έξοδα αποστολής........ Οχι δεν έχει να κάνει με κάποιο εξτρα update...... αμέσως μετά το reimage κάνει αυτόματη αναβάθμιση στο τελευταιο fw (γιατί στο activation της συσκευής απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο) και μετά αρχίζουν τα όργανα. χω κάνει 3 reimage και το το freeze-crash αρχίζει να συμβαίνει ακόμα και στο μενου του gaming mode. Αν τελικά δεν ευθύνεται και ο ssd τότε είναι είτε θέμα mobo είτε software. (επίσης δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω downgrade σε παλαιότερο fw πέραν αυτού που εγκαθιστά το image της valve, για να αποκλείσω το θέμα software). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gust είπε Να σου πω την αλήθεια εχθές μου ήρθε και εμενα στο μυαλό να εξετάσω και το θέμα του ssd για να το αποκλείσω και αυτό. (Στο S.M.A.R.T. στο desktop mode μου δίνει υγεία ssd 98% - όπως επίσης και υγεία μπαταρίας). Είδα αν μπορώ να κάνω boot steam os απο την sd αλλά λεέι δεν πρέπει o ssd να περιέχει το λειτουργικό γιατί έχει conflict. Πως τον κάνω φορματ και μετά καπάκι Install steam os στην sd? Για δες αυτο: https://github.com/ryanrudolfoba/SteamOS-microSD Batocera https://batocera.org/download windows Επεξ/σία Σάββατο στις 09:23 μμ από argi73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. Σάββατο στις 09:36 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:36 μμ 5 hours ago, vaggos88 said: Εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/48764757/Arzopa-S1-TABLE-IPS-HDR-Forito-Monitor-15-6-FHD-1920x1080.html Το ειχα παρει στα 69€ απευθειας απο το site της ARZOPA οταν ειχε προσφορες. Παρα πολυ ικανοποιημενος Και εγώ Arzopa έχω πάρει αλλά αυτό με 144hz. Πράγματι πολύ καλό.Εγω το είχα πάρει στα 109€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 μμ 51 λεπτά πριν, argi73 είπε Για δες αυτο: https://github.com/ryanrudolfoba/SteamOS-microSD Batocera https://batocera.org/download windows Το πρώτο link το έχω ήδη δει αλλά θα πρέπει πρώτα να έχω κάνει wipe το ssd από το steam os και εκεί δεν ξέρω πω να το κάνω για τα υπόλοιπα θα τα τσεκάρω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, argi73 said: Για δες αυτο: windows Μακρυά από microsd card. 4 φορές έκανα win10 installation, τις πρώτες φορές λειτουργούσε άψογα και μετά διαλυόταν. SSD ή NVME ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:27 μμ από hurin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 μμ 47 λεπτά πριν, hurin είπε Μακρυά από microsd card. 4 φορές έκανα win10 installation, τις πρώτες φορές λειτουργούσε άψογα και μετά διαλυόταν. SSD ή NVME ακόμα καλύτερα. Πως? Μέσω usb3 ή με εγκατάσταση του δίσκου μέσα στο deck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 πμ 9 hours ago, gust said: Πως? Μέσω usb3 ή με εγκατάσταση του δίσκου μέσα στο deck? ή dual boot με τον εσωτερικό nvme ή με usb hub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ Εγώ πάλι έχω από σχεδόν day 1 μια SDCard 128gb που τρέχει τα windows 11, οκ είναι super αργή αλλά δεν μου έχει σκάσει (ακόμα εδώ και 2 χρόνια). Αλλά δεν είναι και για καθημερινή χρήση, θέλει κάνα 10λέπτο το deck να νιώσει ενώ αν έχει updates είναι κλάφτα. Γενικά όσοι με ρωτάνε τους λέω να μην το δοκιμάσουν. Το άσχημο πάντως με το SD και τα windows είναι ότι από drivers μια φορά τα 2 χρόνια ενώ για AMD GPU βγαίνει νέος 1-2 φορές τον μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ 18 ώρες πριν, gust είπε Δυστυχώς είναι launch lcd μοντέλο και είναι εκτός εγγύησης...... Μου ζητάνε 136€ ελάχιστα έξοδα αν είναι minor επισκευή και 200+€ αν είναι κάτι σοβαρό συν έξοδα αποστολής........ Οχι δεν έχει να κάνει με κάποιο εξτρα update...... αμέσως μετά το reimage κάνει αυτόματη αναβάθμιση στο τελευταιο fw (γιατί στο activation της συσκευής απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο) και μετά αρχίζουν τα όργανα. χω κάνει 3 reimage και το το freeze-crash αρχίζει να συμβαίνει ακόμα και στο μενου του gaming mode. Αν τελικά δεν ευθύνεται και ο ssd τότε είναι είτε θέμα mobo είτε software. (επίσης δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω downgrade σε παλαιότερο fw πέραν αυτού που εγκαθιστά το image της valve, για να αποκλείσω το θέμα software). εδώ από τι λένε πάντως στο boot της κονσόλας υπάρχει επιλογή να πας και στο προηγούμενο firmware και να μπουτάρεις https://www.gamesinhand.com/post/rollback-your-steam-os-version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ Παιδιά τα δοκίμασα όλα και rollback και εγκατάσταση παλιών recovery από repository. Δυστυχώς το deck έχει πιθανότατα hardware θέμα. Μιλάω με support - επιμένω για να δω μήπως πετύχω κάτι με μικρό κόστος επισκευής. Με στεναχώρησαν γιατί έσκασα 670 € πριν 2,5 χρόνια και τα έπαιξε το μαραφέτι με πολύ light χρήση και κυριολεκτικά μου έμεινε άχρηστο...... ενημερώνω για εξέλιξη....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα