Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Παιδιά για τις παραγγελίες από JSAUX με ποια courier συνεργάζεται για παράδοση εντός Ελλάδας όσοι έχετε παραλάβει δέματα;

Ευχαριστώ.

Αν θυμαμαι καλα ηταν τα ΕΛΤΑ courier. τωρα εκλεισαν, λογικα καποιος αλλος θα αναλαβει

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, vaggos88 said:

Αν θυμαμαι καλα ηταν τα ΕΛΤΑ courier. τωρα εκλεισαν, λογικα καποιος αλλος θα αναλαβει

Εεε ΕΛΤΑ courier όπου είχε...
Όπου δεν είχε αναλαμβάναν τα ΕΛΤΑ οπότε τα ΕΛΤΑ θα αναλάβουν.
Thanks! 😊

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ JSAUX ΤΟ ΑΠΛΟ MODCASE ΜΕ ΤΑ 25$.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 7-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ Η' ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ?

• Like 1

4 ώρες πριν, vaio1892 είπε

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ JSAUX ΤΟ ΑΠΛΟ MODCASE ΜΕ ΤΑ 25$.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 7-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ Η' ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ?

Κανενα τελωνείο. Καμια 25 ημερες ειχε κανει εμενα πριν 1 χρονο

• Like 1

Στις 23/8/2024 στις 9:52 ΜΜ, vaggos88 είπε

Οχι, ελπιζω ομως στο SD2 να δουλεψουν valve και microsoft ωστε να γινει.

δοκίμασε το xbplay. Το έχω ένα χρόνο και δουλεύει μια χαρά

• Moderators
3 hours ago, iolakos said:

δοκίμασε το xbplay. Το έχω ένα χρόνο και δουλεύει μια χαρά

Δεν θέλει να streamάρει, θέλει να εγκαθιστά locally τα PC games που έχει διαθέσιμα μέσω της συνδρομής του.

Παιδιά παίζει σε προσφορά το LCD 512gb στα 350 τι λέτε αξίζει να το χτυπήσω ή να περιμένω oled μήπως παίξει κάτω από 450 black Friday. Για πείτε καμιά γνώμη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Παιδιά παίζει σε προσφορά το LCD 512gb στα 350 τι λέτε αξίζει να το χτυπήσω ή να περιμένω oled μήπως παίξει κάτω από 450 black Friday. Για πείτε καμιά γνώμη. 

Αν θες καινουργιο περιμενε τιποτα sales. Αλλιως παρε κανα used που ειναι ακομα σε εγγυηση. Μη παρεις LCD. 

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1

9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Αν θες καινουργιο περιμενε τιποτα sales. Αλλιως παρε κανα used που ειναι ακομα σε εγγυηση. Μη παρεις LCD. 

Το θέμα είναι πόσο θα παίξει το oled σε προσφορές; Γιατί δε νομίζω η valve να το ρίξει πολύ. Γιατί όχι το LCD σε αυτή τη τιμή; Επίσης μένω Κρήτη και δεν βρίσκω αγγελίες αλλιώς μπορεί να το είχα πάρει ήδη.

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Το θέμα είναι πόσο θα παίξει το oled σε προσφορές; Γιατί δε νομίζω η valve να το ρίξει πολύ. Γιατί όχι το LCD σε αυτή τη τιμή; Επίσης μένω Κρήτη και δεν βρίσκω αγγελίες αλλιώς μπορεί να το είχα πάρει ήδη.

Οχι πως ειναι κακο, το λεω επειδη σε 1 χρονο λογικα θα βγει το 2. Και εγω το lcd εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλα το εχω και 1,5 χρονο. Αν το αγοραζα αυτη την περιοδο θα αγοραζα σιγουρα το oled. Αν παλι δεν σε ενδιαφερει η oled οθονη και η λιγο καλυτερη μπαταρια προχωρα. ειναι και γαμω τα μηχανακια.

• Like 1

13 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Οχι πως ειναι κακο, το λεω επειδη σε 1 χρονο λογικα θα βγει το 2. Και εγω το lcd εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλα το εχω και 1,5 χρονο. Αν το αγοραζα αυτη την περιοδο θα αγοραζα σιγουρα το oled. Αν παλι δεν σε ενδιαφερει η oled οθονη και η λιγο καλυτερη μπαταρια προχωρα. ειναι και γαμω τα μηχανακια.

Το θέμα μου είναι ότι το 2 θα βγει και σε μεγάλη τιμή οπότε δεν με ενθουσιάζει να δώσω 500-600€ για handheld, καλύτερα έχω δώσω λίγα ακόμα για μια καλή αναβάθμιση pc. Έτσι και αλλιώς ελαφριά ή παλιά games θα παίζω 

7 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Το θέμα μου είναι ότι το 2 θα βγει και σε μεγάλη τιμή οπότε δεν με ενθουσιάζει να δώσω 500-600€ για handheld, καλύτερα έχω δώσω λίγα ακόμα για μια καλή αναβάθμιση pc. Έτσι και αλλιώς ελαφριά ή παλιά games θα παίζω 

Και εγω την ιδια χρηση κανω, παρε τοτε το 512gb lcd. Εκτος και αν εχεις την ορεξη να παρεις το 64, να δωσεις και 50-60ε και να βαλεις 1tb ssd. Εγω ετσι εκανα.

4 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Και εγω την ιδια χρηση κανω, παρε τοτε το 512gb lcd. Εκτος και αν εχεις την ορεξη να παρεις το 64, να δωσεις και 50-60ε και να βαλεις 1tb ssd. Εγω ετσι εκανα.

Που βρίσκεις 50-60 ευρώ 1 Tb; 

aliexpress, με coins και κανα κουπονι φτανει τα 60 μπορει και πιο κατω. εγω τοτε δεν τα ηξερα αυτα τα κολπα.

Screenshot_3.png

44 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Που βρίσκεις 50-60 ευρώ 1 Tb; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

aliexpress, με coins και κανα κουπονι φτανει τα 60 μπορει και πιο κατω. εγω τοτε δεν τα ηξερα αυτα τα κολπα.

Screenshot_3.png

Για κάποιον λόγο τον συγκεκριμένο δεν τον στέλνει Ελλάδα σε εμένα.

Να σου πω την αλήθεια πότε δεν σκέφτηκα να πάρω κάτι τέτοιο απο το Ali 😅

Επεξ/σία από Bourdoulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...