vaggos88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Παιδιά για τις παραγγελίες από JSAUX με ποια courier συνεργάζεται για παράδοση εντός Ελλάδας όσοι έχετε παραλάβει δέματα; Ευχαριστώ. Αν θυμαμαι καλα ηταν τα ΕΛΤΑ courier. τωρα εκλεισαν, λογικα καποιος αλλος θα αναλαβει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, vaggos88 said: Αν θυμαμαι καλα ηταν τα ΕΛΤΑ courier. τωρα εκλεισαν, λογικα καποιος αλλος θα αναλαβει Εεε ΕΛΤΑ courier όπου είχε... Όπου δεν είχε αναλαμβάναν τα ΕΛΤΑ οπότε τα ΕΛΤΑ θα αναλάβουν. Thanks! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ JSAUX ΤΟ ΑΠΛΟ MODCASE ΜΕ ΤΑ 25$. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 7-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ Η' ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, vaio1892 είπε ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ JSAUX ΤΟ ΑΠΛΟ MODCASE ΜΕ ΤΑ 25$. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 7-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ Η' ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ? Κανενα τελωνείο. Καμια 25 ημερες ειχε κανει εμενα πριν 1 χρονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iolakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 23/8/2024 στις 9:52 ΜΜ, vaggos88 είπε Οχι, ελπιζω ομως στο SD2 να δουλεψουν valve και microsoft ωστε να γινει. δοκίμασε το xbplay. Το έχω ένα χρόνο και δουλεύει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, iolakos said: δοκίμασε το xbplay. Το έχω ένα χρόνο και δουλεύει μια χαρά Δεν θέλει να streamάρει, θέλει να εγκαθιστά locally τα PC games που έχει διαθέσιμα μέσω της συνδρομής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Παιδιά παίζει σε προσφορά το LCD 512gb στα 350 τι λέτε αξίζει να το χτυπήσω ή να περιμένω oled μήπως παίξει κάτω από 450 black Friday. Για πείτε καμιά γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Παιδιά παίζει σε προσφορά το LCD 512gb στα 350 τι λέτε αξίζει να το χτυπήσω ή να περιμένω oled μήπως παίξει κάτω από 450 black Friday. Για πείτε καμιά γνώμη. Αν θες καινουργιο περιμενε τιποτα sales. Αλλιως παρε κανα used που ειναι ακομα σε εγγυηση. Μη παρεις LCD. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Αν θες καινουργιο περιμενε τιποτα sales. Αλλιως παρε κανα used που ειναι ακομα σε εγγυηση. Μη παρεις LCD. Το θέμα είναι πόσο θα παίξει το oled σε προσφορές; Γιατί δε νομίζω η valve να το ρίξει πολύ. Γιατί όχι το LCD σε αυτή τη τιμή; Επίσης μένω Κρήτη και δεν βρίσκω αγγελίες αλλιώς μπορεί να το είχα πάρει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Το θέμα είναι πόσο θα παίξει το oled σε προσφορές; Γιατί δε νομίζω η valve να το ρίξει πολύ. Γιατί όχι το LCD σε αυτή τη τιμή; Επίσης μένω Κρήτη και δεν βρίσκω αγγελίες αλλιώς μπορεί να το είχα πάρει ήδη. Οχι πως ειναι κακο, το λεω επειδη σε 1 χρονο λογικα θα βγει το 2. Και εγω το lcd εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλα το εχω και 1,5 χρονο. Αν το αγοραζα αυτη την περιοδο θα αγοραζα σιγουρα το oled. Αν παλι δεν σε ενδιαφερει η oled οθονη και η λιγο καλυτερη μπαταρια προχωρα. ειναι και γαμω τα μηχανακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Οχι πως ειναι κακο, το λεω επειδη σε 1 χρονο λογικα θα βγει το 2. Και εγω το lcd εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλα το εχω και 1,5 χρονο. Αν το αγοραζα αυτη την περιοδο θα αγοραζα σιγουρα το oled. Αν παλι δεν σε ενδιαφερει η oled οθονη και η λιγο καλυτερη μπαταρια προχωρα. ειναι και γαμω τα μηχανακια. Το θέμα μου είναι ότι το 2 θα βγει και σε μεγάλη τιμή οπότε δεν με ενθουσιάζει να δώσω 500-600€ για handheld, καλύτερα έχω δώσω λίγα ακόμα για μια καλή αναβάθμιση pc. Έτσι και αλλιώς ελαφριά ή παλιά games θα παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Nik1239 είπε Το θέμα μου είναι ότι το 2 θα βγει και σε μεγάλη τιμή οπότε δεν με ενθουσιάζει να δώσω 500-600€ για handheld, καλύτερα έχω δώσω λίγα ακόμα για μια καλή αναβάθμιση pc. Έτσι και αλλιώς ελαφριά ή παλιά games θα παίζω Και εγω την ιδια χρηση κανω, παρε τοτε το 512gb lcd. Εκτος και αν εχεις την ορεξη να παρεις το 64, να δωσεις και 50-60ε και να βαλεις 1tb ssd. Εγω ετσι εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, vaggos88 είπε Και εγω την ιδια χρηση κανω, παρε τοτε το 512gb lcd. Εκτος και αν εχεις την ορεξη να παρεις το 64, να δωσεις και 50-60ε και να βαλεις 1tb ssd. Εγω ετσι εκανα. Που βρίσκεις 50-60 ευρώ 1 Tb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου aliexpress, με coins και κανα κουπονι φτανει τα 60 μπορει και πιο κατω. εγω τοτε δεν τα ηξερα αυτα τα κολπα. 44 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Που βρίσκεις 50-60 ευρώ 1 Tb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vaggos88 είπε aliexpress, με coins και κανα κουπονι φτανει τα 60 μπορει και πιο κατω. εγω τοτε δεν τα ηξερα αυτα τα κολπα. Για κάποιον λόγο τον συγκεκριμένο δεν τον στέλνει Ελλάδα σε εμένα. Να σου πω την αλήθεια πότε δεν σκέφτηκα να πάρω κάτι τέτοιο απο το Ali 😅 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Bourdoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα