vaio1892 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Μετά από επικοινωνία με την Valve από χθες όπου μου έλεγαν να κάνω πράγματα που είχα ήδη κάνει μου έστειλαν σήμερα το μήνυμα της φωτογραφίας. Οι τύποι είναι απίθανοι.Πανε να βγάλουν λάθος του χρήστη πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε σε παρά πολλούς χρήστες μετά την αναβάθμιση του λογισμικού τους στην έκδοση 3.5.7. Στην δεύτερη φωτό η απάντηση μου. Εχει κανεη κανείς την διαδικασία αλλαγής κονσόλας;Η κονσόλα που στέλνουν λειτουργεί κανονικά ή μετά από αναβάθμιση λογισμικού ξεκινάει τα ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 hours ago, vaio1892 said: Μετά από επικοινωνία με την Valve από χθες όπου μου έλεγαν να κάνω πράγματα που είχα ήδη κάνει μου έστειλαν σήμερα το μήνυμα της φωτογραφίας. Οι τύποι είναι απίθανοι.Πανε να βγάλουν λάθος του χρήστη πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε σε παρά πολλούς χρήστες μετά την αναβάθμιση του λογισμικού τους στην έκδοση 3.5.7. Στην δεύτερη φωτό η απάντηση μου. Εχει κανεη κανείς την διαδικασία αλλαγής κονσόλας;Η κονσόλα που στέλνουν λειτουργεί κανονικά ή μετά από αναβάθμιση λογισμικού ξεκινάει τα ίδια; Αν και βρήκα με γρήγορο googling κάποια issues, έχεις κάποιο συγκεκριμένο thread που το αναλύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ GITHUB. Steam Deck crashes and reboots to "verifying installation" screen in games after update to v 3.5.5 or higher. · Issue #1257 · ValveSoftware/SteamOS · GitHub 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Αυτό το firmware πότε βγήκε; γιατί εγώ έχω από την πρώτη φουρνιά και δεν το έχω δει να κάνει firmware update πάνω από χρόνο, το ίδιο και το dock του. Εκτός και αν λέμε το O/S ως firmware που δεν είναι το ίδιο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Εχει κανεη κανείς την διαδικασία αλλαγής κονσόλας;Η κονσόλα που στέλνουν λειτουργεί κανονικά ή μετά από αναβάθμιση λογισμικού ξεκινάει τα ίδια; 2 hours ago, comfuzio said: Αυτό το firmware πότε βγήκε; γιατί εγώ έχω από την πρώτη φουρνιά και δεν το έχω δει να κάνει firmware update πάνω από χρόνο, το ίδιο και το dock του. Εκτός και αν λέμε το O/S ως firmware που δεν είναι το ίδιο πράγμα Πατάς το πλήκτρο steam / settings / system/software update. Εγώ τώρα το ξανά κατέβασα στην 3.4.11 αλλά όταν παίζω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι με πετάει.Πρεπει να κάνω downgrade και το bios firmware από το 120 που έχει το δικό μου πλέον στο 116 όπου σου εμφανίζει ξανά μια ρύθμιση στο bios όπου πειράζοντας την ελευθερώνει περισσότερη μνήμη και δεν κρασαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Καλησπέρα στους Steamεdάκιδες! 😋😂😉 Σύντομα θα γίνω και εγώ κάτοχος του λατρεμένου Steam Deck... 😁 Δεν άντεξα στον πειρασμό... 😋😉 Λοιπόν, έχω διαβάσει τις τελευταίες ~30-40 σελίδες, το παράγγειλα χθες το OLED 512 GB, πλήρωσα μέσω Paypal. Έχουμε καμιά ιδέα πότε στο περίπου θα παραλάβω; Γιατί από χθες το απόγευμα είναι στο "Processed payment". Και κάτι ακόμα, βλέπω ότι πολύ προτείνετε προϊόντα της JSAUX. Μέχρι τώρα σε smartphones κτλ προτιμούσα προϊόντα της γνωστής Spigen. Για προστατευτικό τζαμάκι με ενδιαφέρει για αρχή και άντε το πολύ πολύ καμιά θήκη TPU και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω της Spigen. Είναι καλύτερα της JSAUX; Από όσο είδα ναι η JSAUX δίνει 2 μαζί τζαμάκια το οποίο είναι θετικό. Αυτά... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Καλησπέρα στους Steamεdάκιδες! 😋😂😉 Σύντομα θα γίνω και εγώ κάτοχος του λατρεμένου Steam Deck... 😁 Δεν άντεξα στον πειρασμό... 😋😉 Λοιπόν, έχω διαβάσει τις τελευταίες ~30-40 σελίδες, το παράγγειλα χθες το OLED 512 GB, πλήρωσα μέσω Paypal. Έχουμε καμιά ιδέα πότε στο περίπου θα παραλάβω; Γιατί από χθες το απόγευμα είναι στο "Processed payment". Και κάτι ακόμα, βλέπω ότι πολύ προτείνετε προϊόντα της JSAUX. Μέχρι τώρα σε smartphones κτλ προτιμούσα προϊόντα της γνωστής Spigen. Για προστατευτικό τζαμάκι με ενδιαφέρει για αρχή και άντε το πολύ πολύ καμιά θήκη TPU και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω της Spigen. Είναι καλύτερα της JSAUX; Από όσο είδα ναι η JSAUX δίνει 2 μαζί τζαμάκια το οποίο είναι θετικό. Αυτά... Ευχαριστώ! Welcome bro. Σε καμια 10 μερες λογικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Μπορώ να βάλω το Xbox Game Pass στο Steam Deck χωρίς να χρειαστεί να βάλω τα Windows; Δεν θέλω το Cloud Xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 21 hours ago, vaggos88 said: Welcome bro. Σε καμια 10 μερες λογικα. Το παράγγειλα στις 21 το απόγευμα, 22 ολοκληρώθηκε η πληρωμή και η συσκευασία και σήμερα πρωί έφυγε στην GLS. Θα ενημερώσω όταν παραλάβω... 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 6 ώρες πριν, valandis είπε Μπορώ να βάλω το Xbox Game Pass στο Steam Deck χωρίς να χρειαστεί να βάλω τα Windows; Δεν θέλω το Cloud Xbox. Οχι, ελπιζω ομως στο SD2 να δουλεψουν valve και microsoft ωστε να γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου On 22/08/2024 at 15:47, konstantinos77g said: Είναι καλύτερα της JSAUX; JSAUX all the way. Εγώ έχω αυτό το grip και αυτή τη θήκη μεταφοράς και είμαι υπερευχαριστημένος. On 23/08/2024 at 15:17, valandis said: Μπορώ να βάλω το Xbox Game Pass στο Steam Deck χωρίς να χρειαστεί να βάλω τα Windows; Δεν θέλω το Cloud Xbox. Δεν έχει βρεθεί τρόπος να εγκαταστήσουμε το Xbox app σε SteamOS μέχρι σήμερα. Η σούπα χαλάει στα UWP, υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να υλοποιηθεί το PC Game Pass μέσα στο Steam, αλλά ακόμα απέχουμε θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Δεν έχει να κάνει τόσο με το Steam Deck συγκεκριμένα, αλλά γενικά για τα handhelds. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Έβαλα win10 σε microsd samsung evo plus 256gb, μόνο για το exodos. Τις πρώτες φορές λειτουργούσε καλά, μετά σερνόταν, μέχρι που με ανάγκασε να κάνω 3 φορές install το exodos. Δεν τραβάνε τα win10 στις sd. Τώρα το έχω σε εξωτερικό hd 2,5 και ψιλοσέρνεται, θα βάλω στο πρόγραμμα hub που να παίρνει nvme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 10 hours ago, hurin said: Έβαλα win10 σε microsd samsung evo plus 256gb, μόνο για το exodos. Τις πρώτες φορές λειτουργούσε καλά, μετά σερνόταν, μέχρι που με ανάγκασε να κάνω 3 φορές install το exodos. Δεν τραβάνε τα win10 στις sd. Τώρα το έχω σε εξωτερικό hd 2,5 και ψιλοσέρνεται, θα βάλω στο πρόγραμμα hub που να παίρνει nvme. Κατ' αρχάς γιατί Windows 10 και όχι 11; Τα 11 παίζουν πιο όμορφα κατευθείαν από την SD. Ωστόσο και πάλι δεν θεωρώ ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση, είναι προτιμότερο να κάνεις dual boot στην εσωτερική μνήμη αν έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη ένα συγκεκριμένο windows app. Ωστόσο έχεις κι άλλες επιλογές: α) Μπορείς να δοκιμάσεις να το εγκαταστήσεις μέσω Lutris. Δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει, αλλά δεν χάνεις κάτι. β) Μπορείς να εγκαταστήσεις κατευθείαν τα games που σε ενδιαφέρουν μέσω Lutris, χωρίς το exoDOS. γ) Μπορείς να δοκιμάσεις το Launchbox, νομίζω πλέον τρέχει κομπλέ σε Steam Deck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Παιδιά για τις παραγγελίες από JSAUX με ποια courier συνεργάζεται για παράδοση εντός Ελλάδας όσοι έχετε παραλάβει δέματα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα