pollop Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) υπάρχει τρόπος να κλέινει η κονσόλα από το desktop mode; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, pollop είπε υπάρχει τρόπος να κλέινει η κονσόλα από το desktop mode; Δεν έχει επιλογές για shutdown, restart κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 12 hours ago, pollop said: υπάρχει τρόπος να κλέινει η κονσόλα από το desktop mode; Πατάς το power button και σου εμφανίζει επιλογές τι θες να κάνεις, shutdown, sleep κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 4 hours ago, Malthador said: Πατάς το power button και σου εμφανίζει επιλογές τι θες να κάνεις, shutdown, sleep κλπ. ναι λογικό, αλλά το δικό μου όταν πατάω το power button ,παίνει σε sleep χωρίς να μου δίνει επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 7 minutes ago, pollop said: ναι λογικό, αλλά το δικό μου όταν πατάω το power button ,παίνει σε sleep χωρίς να μου δίνει επιλογή Αν το κρατήσεις πατημένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Malthador said: Αν το κρατήσεις πατημένο; κάνει force shut down, αλλά θεωρώ οτί δεν είnαι ο σωστός τρόπος αυτος, μιας και δεν μου δίνει άλλη οκ το έφτιαξα, γυρνώντας τις ρυθμίσεις του power managment στο default.Πιθανόν κάτι είχα σκαλίσει και δεν μου έβγαζε επιλογή πατώντας το power button Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 30 minutes ago, pollop said: κάνει force shut down, αλλά θεωρώ οτί δεν είnαι ο σωστός τρόπος αυτος, μιας και δεν μου δίνει άλλη οκ το έφτιαξα, γυρνώντας τις ρυθμίσεις του power managment στο default.Πιθανόν κάτι είχα σκαλίσει και δεν μου έβγαζε επιλογή πατώντας το power button Όταν πατάς μία φορά το power button σε Desktop Mode, σου βγάζει μενού. Πώς μπαίνεις Desktop Mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, Malthador said: Όταν πατάς μία φορά το power button σε Desktop Mode, σου βγάζει μενού. Πώς μπαίνεις Desktop Mode; δεν μου έβγαζε το μενου, όταν το πάταγα ελαφρά έμπαινε σε sleep mode, παρατεταμένα έκανε hard reset, τεσπα όλα καλά, κάτι είχα ξερυθμίσει προφανώς, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 16/1/2024 στις 12:41 ΜΜ, naruto14 είπε Το θέμα είναι ότι γράφουν 3-5 εργάσιμες και εμένα έκανε η Valve 3 εργάσιμες μόνο για να στείλει το δέμα. Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι εφικτές οι 5 με αυτή τη λογική :P. Έφτασε Ελλάδα σήμερα και η παραλαβή είναι για αύριο. Άρα συνολικά αν αφαιρέσουμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, από την Παρασκευή που ξεκίνησε η παραγγελία μέχρι και αύριο, χρειάστηκαν 5 εργάσιμες ημέρες. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά και αν η ACS τηρήσει το χρονοδιάγραμμα! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, billdanos είπε Έφτασε Ελλάδα σήμερα και η παραλαβή είναι για αύριο. Άρα συνολικά αν αφαιρέσουμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, από την Παρασκευή που ξεκίνησε η παραγγελία μέχρι και αύριο, χρειάστηκαν 5 εργάσιμες ημέρες. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά και αν η ACS τηρήσει το χρονοδιάγραμμα! 😛 Εγώ παρέλαβα σήμερα και το είχαν στείλει Πέμπτη. Ωστόσο, όταν η valve λέει 3-5 εργάσιμες, πρέπει να θεωρεί και την διαδικασία της αποστολής μέσα. Εμένα έκανε και 3 εργάσιμες μέρες να το στείλει. Σε όποιο μαγαζί και να παραγγείλει ηλεκτρονικά, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνεται στο "delivery time". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, naruto14 είπε Εγώ παρέλαβα σήμερα και το είχαν στείλει Πέμπτη. Ωστόσο, όταν η valve λέει 3-5 εργάσιμες, πρέπει να θεωρεί και την διαδικασία της αποστολής μέσα. Εμένα έκανε και 3 εργάσιμες μέρες να το στείλει. Σε όποιο μαγαζί και να παραγγείλει ηλεκτρονικά, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνεται στο "delivery time". Έφτασε και το δικό μου! Το απόγευμα unboxing. Εντάξει, ο χρόνος αποστολής δεν μπορώ να πω πως ξέφυγε από τα λογικά όρια. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια πιο γρήγορη υπηρεσία (ειδικά για τέτοιες αγορές που δεν τις λες και φθηνές) από την GLS, ώστε να υπάρχει καλύτερη αναζήτηση της αποστολής και μικρότερος χρόνος παράδοσης. Στην GLS οι πληροφορίες κάθε φορά δεν είναι αναλυτικές και άμεσες, ανά διαστήματα σταματάει να εντοπίζεται το πακέτο και είναι σα να μην υπάρχει, όταν περάσει από Βουλγαρία πρέπει να αλλάξεις την αναζήτηση με τον κωδικό της ACS, μετά θα πάει Θεσσαλονίκη και μετά θα έρθει Αθήνα... Παρόλα αυτά με την ACS δεν είχα θέμα αυτή τη φορά μιας και χθες το μεσημέρι παρέλαβαν στην Θεσσαλονίκη και σήμερα το πρωί ήρθε μήνυμα πως το πακέτο με περιμένει στην Αθήνα στο κατάστημα που ζήτησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλοτάξιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Έκανα διάφορες δοκιμές μέχρι στιγμής. Όπως το φαντάστηκα, για AAA σύγχρονο gaming δεν καλύπτει τις δικές μου απαιτήσεις αλλά δεν το αγόρασα με αυτό το σκεπτικό ούτως η άλλως. Πιο πολύ για να καθαρίσω backlog, indies και να ασχολούμαι παράλληλα με PC σε πολύ μεγάλους τίτλους που με ενδιαφέρουν όπως Mass Effect Trilogy, Persona 5, Yakuza κι άλλα. Δοκίμασα RDR2, The Last of Us Part 1 και Marvel's Spider-man. Το τελευταίο είναι το μόνο που μπορείς να καταφέρεις μια playable εμπειρία ακόμα και σε 40 fps. Το TLOU είναι unplayable ακόμα και σε τέρμα low καθώς πέφτει κάτω από 30 fps. Το RDR είναι περίεργη περίπτωση γιατί υπήρχαν σημεία που κρατούσα σταθερά 40άρι, ενώ σε άλλα μέρη έπεφτε και κάτω από 30. Το Shadow of The Tomb Raider που δοκίμασα ωστόσο παίζει άψογα καρφωμένο στα 40fps. Ένα ακόμα που με ενδιαφέρει είναι το game streaming από PC και εκεί αντιμετώπισα ορισμένα θέματα. Έβαλα sunshine στο PC και το moonlight app στο Deck. Ενώ το παιχνίδι μεταδίδεται άψογα σε θέμα εικόνας και latency, δε μπορώ με τίποτα ωστόσο να έχω ήχο στο deck. Και επιπλέον, έχει σοβαρά θέματα η εφαρμογή με multi-monitor setups που από ότι κατάλαβα φταίει που το κεντρικό monitor δεν έχει αναγνωριστεί ως το 1ο από την Nvidia. Μπελάς στο κεφάλι χωρίς λόγο και δεν έχω βγάλει άκρη πως να το διορθώσω αυτό ακόμα. Προς το παρόν για να μην έχω μαύρη οθόνη όταν ξεκινάω το streaming, απλά αποσυνδέσω την δεύτερη οθόνη. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με sunshine/moonlight να με διαφωτίσει; Thanks in advance! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 12 minutes ago, naruto14 said: Έβαλα sunshine στο PC και το moonlight app στο Deck. Δεν κατάλαβα γιατί έβαλες Moonlight στο Deck. Τι games θες να streamάρεις από το PC σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Δεν κατάλαβα γιατί έβαλες Moonlight στο Deck. Τι games θες να streamάρεις από το PC σου; Οποιοδήποτε παιχνίδι μπορείς να το στιμάρεις από το PC και να το παίξεις πχ στα 90fps μαξαρισμένο, ενώ αντίθετα θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις στο Deck. Παίζω αυτή τη περίοδο το Mirage και δεν θα με χαλούσε να το παίξω έτσι αντί για να το βάλω να τρέχει στα 30 fps. Επιπλέον, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να παίξεις τα παιχνίδια του Game Pass εφόσον είσαι μέσα στο σπίτι χωρίς να κάνεις dual boot σε Windows. Και φυσικά χωρίς το αργό Xbox Cloud Gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα