Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 minutes ago, syma said:

ναι το εχω κανει αυτο και δεν αλλαξε τπτ καθως και το bandwitch στο 1000000. Εβαλα και DNS 8.8.8.8. Τα εκανε χειροτερα....

Κοίταξε στο ρουτερ σου το Channel width της μπάντας των 5Ghz.

Εάν είναι στα 20Mhz, πήγαινε το στα 40 και δοκίμασε ξανά.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, toxotis70 said:

Τουλαχιστον το switch που ειχα κρατουσε κανα 6ωρο, πολυ πιο ελαφρυ, και δεν ηθελε καμια ρυθμιση....

Βέβαια δεν ήθελε ρύθμιση γιατί δεν προσπάθησες να παίξεις με emulators ή παιχνίδια από το game pass. 

• Moderators
Δημοσ.
21 hours ago, toxotis70 said:

εγω παλι δεν εχω την ιδια γνωμη... το εχω εδω και λιγο καιρο, αλλα δυστυχως δεν ειναι για μενα.

Πρωτον πρεπει να βαλεις και windows για να παιξεις xbox game pass παιχνιδια και καποια ακομα που δεν παιζουν σε linux.

Τα emulators δουλευουν σχετικα καλα, αλλα θελουν πολυ ψαξιμο... πχ πολλα παιχνιδια του switch δεν παιζουν καλα, ο ηχοσ σπαει κλπ

Θελουν tweaking συνεχεια και ρυθμισεις .

Άρα έχεις ένα μηχανάκι, το οποίο:

1. Σου δίνει την δυνατότητα να του φορέσεις ότι OS θέλεις.
  2. Παίζει τα πάντα από emulators, μέχρι και backups του NSw.
  3. Μπορείς να το παραμετροποιήσεις με όποιο τρόπο θέλεις και να φέρεις την εμπειρία στα μέτρα σου.

Χμ...

image.jpeg.f35276d55357389633e619223fcc9084.jpeg

21 hours ago, toxotis70 said:

Τουλαχιστον το switch που ειχα κρατουσε κανα 6ωρο, πολυ πιο ελαφρυ, και δεν ηθελε καμια ρυθμιση....

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το NSw, είναι διαφορετικά μηχανήματα, με διαφορετικό target group, διαφορετική αρχιτεκτονική και διαφορετική αισθητική. Το μόνο τους κοινό είναι ότι και οι δύο συσκευές τρέχουν γκέιμς, κατά τ' άλλα δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα πισί με μια κονσόλα, εντελώς αντίθετες νοοτροπίες.

Γιατί με την ίδια λογική σου απαντώ ότι και το κινητό μου τρέχει γκέιμς, είναι πιο ελαφρύ και portable από το Switch και -το κυριότερο- μπαίνει και πόρνχαμπ, άρα νικάει.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω φτάσει σε μια ηλικία, που παν απ όλα μετράει η απλότητα , η ευχρηστία κλπ

Οι επιλογές , που θέλουν φυσικά και πολύ ψάξιμο και πολλές ώρες ενασχόλησης δεν είναι απλά για μένα πια.

Δεν είναι κακό μηχάνημα, απλά δεν κάνει για μένα….δεν είναι όλα για όλους.

αν ήμουν φοιτητής , μια χαρά θα ήταν..θα είχα άπειρο χρόνο για tweking…. τώρα είναι αλλιώς όμως.

και ειδικά το θέμα της αυτονομίας δεν παλεύεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Γιατί με την ίδια λογική σου απαντώ ότι και το κινητό μου τρέχει γκέιμς, είναι πιο ελαφρύ και portable από το Switch και -το κυριότερο- μπαίνει και πόρνχαμπ, άρα νικάει.

Αμφιβάλλει κανείς; 😁

Δημοσ.
5 ώρες πριν, toxotis70 είπε

Οι επιλογές , που θέλουν φυσικά και πολύ ψάξιμο και πολλές ώρες ενασχόλησης δεν είναι απλά για μένα πια.

αν ήμουν φοιτητής , μια χαρά θα ήταν..θα είχα άπειρο χρόνο για tweking…. τώρα είναι αλλιώς όμως.

This, είμαστε κάποιοι σε μια τρυφερή ηλικία με πολύ λίγο εως καθόλου ελεύθερο διαθέσιμο χρόνο. Αν σε αυτόν ξεκινήσουμε τα tweek και τα troubleshoot τότε θα κόψουμε απο τον υπνο χωρις να έχουμε παίξει εν τέλει.

Been there, done that, δεν εχω πλέον νομίζω κουράγια. Ομως δεν ειμαι αρνητικός καθόλου τα πάντα να μπορούν να έχουν αυτη την υβριδικότητα. Το NSw ηταν αποκαλυπτικά ωραίο να λιώνεις π α ν τ ο ύ.

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, toxotis70 said:

Το κατανοώ και σε νιώθω, κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι (απλά εγώ κόβω από τον ύπνο, όχι από το tweaking και το gaming :P).

Σε κάθε περίπτωση, αυτά που αναφέρεις ως αρνητικά, μάλλον θετικά είναι, αν και έχουμε πει εξαρχής ότι η συσκευή είναι πισί, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για την αυτονομία δεν συμφωνώ, ρίχνω την κατανάλωση στα 10 Watt όταν δεν παίζω κάτι απαιτητικό (όταν streamάρω π.χ.) και βγάζει άνετα 3μιση-4 ώρες. Επίσης, το OG Switch 3 ώρες Zelda άντεχε να βγάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που έδωσα στον ανιψιό να παίξει switch games, κράτησε λιγότερο από 2 ώρες και μερικά παιχνίδια είχαν θέμα στον ήχο που δεν λύνεται… είχαν distortion που ήταν ενοχλητικό… πχ το need for speed.

στο oled switch το ίδιο παιχνίδι βγάζει άνετα 5 ώρες.

ΥΓ… Κοιμαμι πια το πολύ 4 ώρες , δεν πάει άλλο! 😛

Επεξ/σία από toxotis70
  • Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, toxotis70 said:

Εγώ πάντως που έδωσα στον ανιψιό να παίξει switch games, κράτησε λιγότερο από 2 ώρες και μερικά παιχνίδια είχαν θέμα στον ήχο που δεν λύνεται… είχαν distortion που ήταν ενοχλητικό… πχ το need for speed.

στο oled switch το ίδιο παιχνίδι βγάζει άνετα 5 ώρες.

Ναι οκ, δεν είναι δίκαιη η σύγκριση που κάνεις. Συγκρίνεις το πιο απαιτητικό και consuming πράγμα που υπάρχει, το emulation μιας current-gen κονσόλας με ένα game που τρέχει natively στην ίδια κονσόλα (και σε χάλια settings κιόλας).

16 hours ago, toxotis70 said:

ΥΓ… Κοιμαμι πια το πολύ 4 ώρες , δεν πάει άλλο! 😛

Πφφ, 4 ώρες περισσότερο απ' όσο επιτρέπεται δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άντε, τώρα στα γεράματα θα ασχοληθώ πάλι με το gaming! 

Έρχεται και το δικό μου Oled όπου να'ναι. Η παραγγελία έγινε την Παρασκευή και από ότι βλέπω ξεκίνησε από την Ολλανδία και τώρα άφησε τη Γερμανία, οπότε σε 1-2 μέρες λογικά θα παραλάβει η ACS (ωχ παναγία μου...) μιας και αυτή είναι ο συνεργάτης της GLS στην Ελλάδα. 😛 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Άντε, τώρα στα γεράματα θα ασχοληθώ πάλι με το gaming! 

Έρχεται και το δικό μου Oled όπου να'ναι. Η παραγγελία έγινε την Παρασκευή και από ότι βλέπω ξεκίνησε από την Ολλανδία και τώρα άφησε τη Γερμανία, οπότε σε 1-2 μέρες λογικά θα παραλάβει η ACS (ωχ παναγία μου...) μιας και αυτή είναι ο συνεργάτης της GLS στην Ελλάδα. 😛 

Εχε λίγο παραπάνω υπομονή. Παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα, το στείλανε Πέμπτη και ακόμα βρίσκεται στη Ρουμανία. Ευελπιστώ σήμερα να βρίσκεται Βουλγαρία και Τετάρτη Ελλάδα, ώστε μέχρι τη Παρασκευή να μου έρθει με την acs. Το αισιόδοξο σενάριο πάντα 😝

• Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Εχε λίγο παραπάνω υπομονή. Παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα, το στείλανε Πέμπτη και ακόμα βρίσκεται στη Ρουμανία. Ευελπιστώ σήμερα να βρίσκεται Βουλγαρία και Τετάρτη Ελλάδα, ώστε μέχρι τη Παρασκευή να μου έρθει με την acs. Το αισιόδοξο σενάριο πάντα 😝

Οι διαδρομές που ακολουθεί κάθε φορά η GLS δεν είναι ίδιες (τσεκαρισμένο), οπότε είναι λίγο "λαχείο" η εκτίμηση! Θα έπρεπε για την ΕΕ να έχουν επιλέξει κάτι πιο αξιόπιστο όπως η DHL κλπ... :) 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οι διαδρομές που ακολουθεί κάθε φορά η GLS δεν είναι ίδιες (τσεκαρισμένο), οπότε είναι λίγο "λαχείο" η εκτίμηση! Θα έπρεπε για την ΕΕ να έχουν επιλέξει κάτι πιο αξιόπιστο όπως η DHL κλπ... :) 

Ότι θα έπρεπε, θα έπρεπε. Όπως επίσης θα έπρεπε να αναγράφουν κάτι πιο αξιόπιστο σε ημερομηνία παράδοσης στο site από το 3-5 εργάσιμες 🙃

• Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Ότι θα έπρεπε, θα έπρεπε. Όπως επίσης θα έπρεπε να αναγράφουν κάτι πιο αξιόπιστο σε ημερομηνία παράδοσης στο site από το 3-5 εργάσιμες 🙃

Κοιτα, αν δεν μεσολαβεί ΣΚ ή κάποια αργία κλπ, οι 5 ημέρες είναι εφικτό σε αρκετές περιπτώσεις (να παραγγείλεις ας πούμε Δευτέρα πρωί, να το μαζέψει η GLS την ίδια ημέρα και να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στη διαδρομή)! 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κοιτα, αν δεν μεσολαβεί ΣΚ ή κάποια αργία κλπ, οι 5 ημέρες είναι εφικτό σε αρκετές περιπτώσεις (να παραγγείλεις ας πούμε Δευτέρα πρωί, να το μαζέψει η GLS την ίδια ημέρα και να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στη διαδρομή)! 

Το θέμα είναι ότι γράφουν 3-5 εργάσιμες και εμένα έκανε η Valve 3 εργάσιμες μόνο για να στείλει το δέμα. Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι εφικτές οι 5 με αυτή τη λογική :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...