vaggos88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Johnapost είπε Παιδιά στο σαιτ της valve γράφει για steam deck oled εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 4-5 εργάσιμες. Είναι αλήθεια αυτό? Δεν το στέλνουν από εξωτερικό? Αν έρχεται από εξωτερικό μου φαίνεται πολύ σύντομο το 4 μέρες Σε 4-5 εργασιμες μπορει να ειναι Ελλαδα. Μετα η acs ειναι το θεμα τι θα κανει.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Johnapost είπε Παιδιά στο σαιτ της valve γράφει για steam deck oled εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 4-5 εργάσιμες. Είναι αλήθεια αυτό? Δεν το στέλνουν από εξωτερικό? Αν έρχεται από εξωτερικό μου φαίνεται πολύ σύντομο το 4 μέρες Προσωπικά παρήγγειλα Δευτέρα βράδυ και χθες το έστειλε η Valve. Έκανε 3 εργάσιμες δηλαδή για να φύγει από την εταιρεία. Και τώρα αναμονή μέχρι να έρθει εδώ. 3-5 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας δεν είναι σίγουρα. Ευελπιστώ να μου έρθει μέχρι την άλλη Παρασκευή. 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Το νέο επικο prince of persia παιζει πολύ καλά σε ultra στο steam deck. https://streamable.com/3tz3qk Βλέπω αρκετά stutters πάντως σε αλλαγές περιοχών και cutscenes που με προβληματίζουν. Υποθέτω θα είναι θέμα συμβατότητας με Proton γιατί απαιτητικό το παιχνίδι δεν είναι σίγουρα για να τρέχει στα 60fps στο Switch.
Zus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Στην Αμερική απ' όπου μου το έφεραν, η παραγγελία έγινε Παρασκευή και την επόμενη Παρασκευή ο φίλος που μου το έφερε το είχε στα χέρια του. Συνεπώς USA ήταν ακριβείς, σε 5 ακριβώς εργάσιμες το είχε, ενώ εδώ, Ευρώπη, προφανώς η κατάσταση είναι διαφορετική.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, naruto14 είπε Προσωπικά παρήγγειλα Δευτέρα βράδυ και χθες το έστειλε η Valve. Έκανε 3 εργάσιμες δηλαδή για να φύγει από την εταιρεία. Και τώρα αναμονή μέχρι να έρθει εδώ. 3-5 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας δεν είναι σίγουρα. Ευελπιστώ να μου έρθει μέχρι την άλλη Παρασκευή. Βλέπω αρκετά stutters πάντως σε αλλαγές περιοχών και cutscenes που με προβληματίζουν. Υποθέτω θα είναι θέμα συμβατότητας με Proton γιατί απαιτητικό το παιχνίδι δεν είναι σίγουρα για να τρέχει στα 60fps στο Switch. Λογικά είναι το βίντεο, δεν είδα κάτι στο gameplay. 7 ώρες πριν, Zus είπε 50 ευρώ για metroidvania παιχνίδι; Να καθήσουν καλά... Σιγά μην έδινα 50. 15ευρω για ubi+ για ένα μήνα και φτάνει και Περισσεύει να παιξεις και τίποτα αλλο
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Παραγγελία 30/12 απόγευμα, παρέλαβα Αθήνα 10/1. Το πρώτο handheld που πιάνω μετά το gameboy που είχα 4η δημοτικού το 1994. Έχει κανείς να προτείνει παιχνίδια για 10χρονο να χαρεί και η μικρή ?
Zus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 29 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Το πρώτο handheld που πιάνω μετά το gameboy που είχα 4η δημοτικού το 1994. Παρών! Ούτε καν έγχρωμο Game Boy, το original, το ασπρόμαυρο, να παίζω gargoyles και boulder dash. Μετά περάσαμε σε Super Nintendo και αργότερα σε PC (ούτε Playstation, ούτε Xbox) και πάπαλα τα handheld. Έπρεπε να περάσουν 30 χρόνια για να ξαναπιάσω handheld... δάκρυ. Και ενώ θέλω σαν τρελός να ασχοληθώ με emulators μόνο και μόνο για τα Game Boy games, με πιάνει το κεφάλι όταν διαβάζω τί ζογκλερικά πρέπει να κάνω και πόσο πρέπει να ασχοληθώ για να το κάνω. PS Παιχνίδια για τη 10χρονη κορούλα σου: Hi Fi Rush και Bear and Breakfast. 1
labrosviz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάτοχος του φορητού pc εδώ και περιπου ένα χρόνο έχω να πω ότι είναι ότι καλύτερο σε μηχάνημα έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου… η valve όλο αυτό που έχει κάνει είναι πραγματικά το όνειρο κάθε pc gamer και gamer γενικά …παίζω παιχνίδια πανω από 30 χρόνια έχει περάσει από τα χέρια μου ότι μηχάνημα μπορεί να φανταστεί άνθρωπος τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί… τι να πρωτοθυμηθώ με την εμπειρία μου με το μηχάνημα αυτό… τις διακοπές μου που το έλιωσα ?… ότι τα βραδιά κάνω μετάδοση από το pc το κεντρικό που έχω στο κρεβάτι μου?οτι συνεχίζω να παίζω με τα save μου όπου βρεθώ σε οποιοδήποτε μέρος ? Την τρελή βιβλιοθήκη που έχει με όλα τα store που υπάρχουν στο pc Epic , gog?…Τους emulators που παίζουν τα πάντα τελεια ? Τα dos παιχνίδια δεν ξέρω γιατί σε αυτήν την συσκευή είναι μαγεία πραγματικά ( έπαιξα eye of the beholder 2 Π.χ. και ήταν τέλειο) …την υποστήριξη που έχει από το κοινό και από την ίδια την valve?εχω στην κατοχή μου τα πάντα…δυνατό pc ..ps5 …switch… Xbox …αλλά η εμπειρία που σου δίνει αυτή η συσκευή πραγματικά δεν υπάρχει….τέτοιο πολυεργαλείο πραγματικά δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου…μάλιστα στην κόρη μου θα της κάνω δώρο ένα γιατί τώρα έχουμε θέμα πραγματικά διακοπές και σπιτι ποιος θα το πρωτοπιασει… Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από labrosviz 11
X4Tz1S Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο @labrosviz!
toxotis70 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγω παλι δεν εχω την ιδια γνωμη... το εχω εδω και λιγο καιρο, αλλα δυστυχως δεν ειναι για μενα. Πρωτον πρεπει να βαλεις και windows για να παιξεις xbox game pass παιχνιδια και καποια ακομα που δεν παιζουν σε linux. Τα emulators δουλευουν σχετικα καλα, αλλα θελουν πολυ ψαξιμο... πχ πολλα παιχνιδια του switch δεν παιζουν καλα, ο ηχοσ σπαει κλπ Θελουν tweaking συνεχεια και ρυθμισεις . Αλλα το κυριοτερο ειναι η διαρκεια..οχι μονο του SD φυσικα , ολων των handheld. Το δινω σε παιδια, ανηψια κλπ στο σπιτι και το εξαντλουν σε 1 με 2 ωρες... αστεια αυτονομια. Μετα αναγκαζομαι να τους δινω tablet, το κινητο μου ή τελικα να τους ανοιγω τον υπολογιστη. Το ιδιο ισχυει και για μενα...επαιζα cyberpunk και ξεχαστηκα... σε ελαχιστο χρονο ηθελε φορτιση παλι! Τουλαχιστον το switch που ειχα κρατουσε κανα 6ωρο, πολυ πιο ελαφρυ, και δεν ηθελε καμια ρυθμιση.... Γι αυτο μπηκε και αγγελια το δικο μου SD τελικα... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από toxotis70
X4Tz1S Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και θα εξηγήσω γιατί. Αναφέρεις για το Switch ότι παίζεις 6 ώρες και είναι πιο ελαφρύ, ναι είναι πιο ελαφρύ, 6 ώρες όμως δεν παίζεις βαριά παιχνίδια, στο DOOM ή στο Witcher βγάζει 2,5 ώρες περίπου με 30fps στα πιο χαμηλά γραφικά, μιλάω για το Switch 2019 (2nd edition). Ενώ το Steam Deck το Cyberpunk βγάζει 2 γεμάτες ώρες σε ένα από τα πιο βαριά παιχνίδια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Για τα παιχνίδια του Game Pass δεν έχω άποψη, δεν με ενδιαφέρουν το 90% των τίτλων που δίνει γιατί είτε τα έχω παίξει είτε δεν μου αρέσουν. Λογικά με windows όπως είπες λύνεται το πρόβλημα (σου δίνει την επιλογή δηλαδή). Για φορητή συσκευή με αυτό το hardware, στους μεγάλους τίτλους της Nintendo και όχι μόνο (PS3 - PS2), δεν βρήκα κανένα απολύτως πρόβλημα, ότι χρειάζεται ψάξιμο ναι ισχύει αλλά γλυτώνεις και τόσα λεφτά (στην περίπτωση που δεν έχεις τις άλλες συσκευές). Προσωπικά το Switch με βολεύει λιγότερο, ο τρόπος που πιάνεις την κονσόλας είναι σχεδιασμένος (μάλλον) για πιο παιδικά χέρια, ενώ στο Steam Deck νιώθω ότι τα χέρια μου κουμπώνουν στο μηχάνημα. Θεωρητικά την καλύτερη αυτονομία την έχει το νέο Steam Deck που έχει προστεθεί +1 ώρα σε πιο βαριά χρήση. Ε εντάξει 3 ώρες δεν είναι και λίγο, ας κάνουμε και κανένα διάλειμμα 2
KaRouLi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Στις 11/1/2024 στις 10:58 ΠΜ, labros1995 είπε Matte screen protector Skin απο Aliexpress Skull & Co. GripCase που χρησιμοποιείται και σαν stand και χωράει και στο original carrying case. Καλά λιώνω που παίζεις wow, εύγε! χαχα! Πώς έβαλες το skin αν επιτρέπεται? 2
labros1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 12 minutes ago, KaRouLi said: Καλά λιώνω που παίζεις wow, εύγε! χαχα! Πώς έβαλες το skin αν επιτρέπεται? Χαχα ναι, κόλλημα ετών! Λοιπόν, και δε το έχω πολύ με αυτά, ήταν σχετικά εύκολο. Πρώτη φορά ηταν που έβαλα skin. Ειναι κομμένο στα μέτρα του. Απλα το ευθυγραμίζεις και ξεκινάς να κολλάς κομμάτι κομμάτι. Στις γωνίες και σε καμπύλες για να μην κάνει κενά, χρησιμοποιείς ενα πιστολάκι με ζεστο αέρα και όταν ζεσταθεί το τεντώνεις, με αποτέλεσμα να παίρνει το σχήμα που θέλεις. 2
syma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μια ερωτηση για οποιον ξερει: εχει καποιο limit στο download το steam deck?κατεβαζει με max 200 Mbps ενω η γραμμη μου μπορει να δωσει πολλα παραπανω. με wifi και ενεργοποιημενο το 5Ghz στο ρουτερ. Επισης κατεβαζει στον ssd οχι σε καμμια microsd .
labros1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, syma said: Μια ερωτηση για οποιον ξερει: εχει καποιο limit στο download το steam deck?κατεβαζει με max 200 Mbps ενω η γραμμη μου μπορει να δωσει πολλα παραπανω. με wifi και ενεργοποιημενο το 5Ghz στο ρουτερ. Επισης κατεβαζει στον ssd οχι σε καμμια microsd . Στα developer options υπάρχει επιλογή WiFi Power Management. Κάνε αυτό off και ξαναδοκίμασε
syma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, labros1995 είπε Στα developer options υπάρχει επιλογή WiFi Power Management. Κάνε αυτό off και ξαναδοκίμασε ναι το εχω κανει αυτο και δεν αλλαξε τπτ καθως και το bandwitch στο 1000000. Εβαλα και DNS 8.8.8.8. Τα εκανε χειροτερα.... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από syma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα