Zus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Hades Το έχω στο epic store... Τα παιχνίδια από άλλες πλατφόρμες (GoG, Epic, Ubi Connect) τρέχουν ικανοποιητικά στο steam deck; Έχω Cyberpunk, Witcher 3, AC Odyssey, Alan Wake, Hades κλπ σε διάσπαρτες πλατφόρμες και θα ήθελα να τα παίξω στο deck...
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Zus είπε Το έχω στο epic store... Τα παιχνίδια από άλλες πλατφόρμες (GoG, Epic, Ubi Connect) τρέχουν ικανοποιητικά στο steam deck; Έχω Cyberpunk, Witcher 3, AC Odyssey, Alan Wake, Hades κλπ σε διάσπαρτες πλατφόρμες και θα ήθελα να τα παίξω στο deck... https://streamable.com/ijyhap?src=player-page-share Guns gore & cannoli 1&2 και θα με θυμηθειτε Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από chrisgewrgi 1
vaggos88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε https://streamable.com/ijyhap?src=player-page-share Guns gore & cannoli 1&2 και θα με θυμηθειτε Τα εχω και τα 2 αλλα πριν ακομα παρω SD. Φανταζομαι ειναι ακομα ποιο απολαυστικα στο SD.
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Τα εχω και τα 2 αλλα πριν ακομα παρω SD. Φανταζομαι ειναι ακομα ποιο απολαυστικα στο SD. Λες και ειναι φτιαγμένα για το deck.😁
Maximus Decimus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Στις 26/12/2023 στις 12:32 ΠΜ, Zus είπε Παρέλαβα από τον Άη Βασίλη που ήρθε από ΗΠΑ. Τα καλύτερα 590 δολάρια που έδωσα ποτέ! Αγόρασα Ori and the will of the wisps από steam sale, προτείνετε και κανένα άλλο για αρχή που να είναι εντελώς για handheld (έχω αγορασμένο και dead cells). Τι ακριβώς εννοείς εντελώς για handheld; Side scrollers; Δύο πάντως games που τρέχουν μαγικά στο SD είναι αυτά και τα προτείνω ανεπιφύλακτα : 1) The Ascent 2) Blasphemous
Xvipes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, Maximus Decimus said: 1) The Ascent Εδώ και καιρό θέλω να πάρω το The Ascent αλλά με προβληματίζει αν θα μπορώ να στοχεύω με controller. Γενικά όσα twin stick shooters έχω παίξει πολύ λίγα τα απόλαυσα και συνήθως ήταν όταν είχαν aim assist. Διαβάζω πως έχει ένα είδους aim assist αλλά όχι auto target. Γενικά το παιχνίδι βασίζεται στο πόσο καλά στοχεύεις;
Maximus Decimus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Εδώ και καιρό θέλω να πάρω το The Ascent αλλά με προβληματίζει αν θα μπορώ να στοχεύω με controller. Γενικά όσα twin stick shooters έχω παίξει πολύ λίγα τα απόλαυσα και συνήθως ήταν όταν είχαν aim assist. Διαβάζω πως έχει ένα είδους aim assist αλλά όχι auto target. Γενικά το παιχνίδι βασίζεται στο πόσο καλά στοχεύεις; Υπάρχει ένα assist που είναι τόσο όσο. Προσωπικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα με το aiming απεναντίας ήτανε απο τα αγαπημένα μου gameplay στοιχεία, και μάλιστα ήτανε και ο πρώτος τίτλος που έπαιξα ever στο Deck. Πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Προχώρα άνετα, είναι και παιχνιδάρα, πάρτο απο steam το έχει 9 ευρώ, δοκίμασε αρχικά στο 2ωρο που δίνει παράθυρο η Valve και αν δεν σου κάνει κάνε refund. 1
gust Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μια ερώτηση για το The Ascend γιατί και εγώ το είχα προσπαθήσει στο deck αλλά οι γραμματοσειρές μου είχαν φανει πολύ μικρές. Μήπως έχει επιλογή για αύξηση τους ώστε να μην σου βγαίνουν τα μάτια?
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Ρε μην είστε βασικοί, έχετε κονσόλα που υποστηρίζει gyro aim, αυτό θα χρησιμοποιείτε στα games που απαιτούν σκόπευση. Είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το δεξί αναλογικό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να ξαναπαίξετε game με mouse ή με αναλογικό αν ακολουθήσετε την συμβουλή μου. 2
argi73 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Για τους windows fan έχουμε πλέον emudeck public release (beta) https://www.emudeck.com/#download 3 1
Xvipes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 On 28/12/2023 at 12:50, Malthador said: Ρε μην είστε βασικοί, έχετε κονσόλα που υποστηρίζει gyro aim, αυτό θα χρησιμοποιείτε στα games που απαιτούν σκόπευση. Είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το δεξί αναλογικό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να ξαναπαίξετε game με mouse ή με αναλογικό αν ακολουθήσετε την συμβουλή μου. Το χρησιμοποιώ στο Zelda BOTW αλλά τελικά στο Ascent δεν έχει gyroscope support. Νομίζω βολεύει για FPS και όχι για isometric shooters. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως ούτε το Risk of Rain 2 δεν έχει υποστήριξη για gyroscope που θα ήταν ότι πρέπει.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, Xvipes said: Το χρησιμοποιώ στο Zelda BOTW αλλά τελικά στο Ascent δεν έχει gyroscope support. Νομίζω βολεύει για FPS και όχι για isometric shooters. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως ούτε το Risk of Rain 2 δεν έχει υποστήριξη για gyroscope που θα ήταν ότι πρέπει. Δεν χρειάζεται να έχει το game, το σιάχνεις μόνος σου από τα settings του Deck. Εξισώνεις το gyro με το δεξί αναλογικό και του ορίζεις ένα κουμπί που να το ανοίγει (πχ στο Horizon εγώ έβαλα να ενεργοποιείται με το αριστερό trigger, βολεύει). 1 2
Zus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2023 στις 3:49 ΜΜ, Maximus Decimus είπε Τι ακριβώς εννοείς εντελώς για handheld; Side scrollers; Δύο πάντως games που τρέχουν μαγικά στο SD είναι αυτά και τα προτείνω ανεπιφύλακτα : 1) The Ascent 2) Blasphemous Πήρα Ascent και Plague Tale, θα πάρω και Forza Horizon 5... με κατέστρεψε αυτό το μηχανάκι οικονομικά... Ξέχασα να πω ότι αυτά τα πήρα σήμερα. Έχω ήδη προλάβει να πάρω Ori and the Will of the Wisps, Guns, Gore & Cannoli που προτάθηκε εδώ, Little Nightmares 1 & 2 Bundle... Α, πήρα και πεντάδα πρωτοχρονιάτικο λαϊκό μπας και πάρω τα 5 μύρια, σταματήσω να δουλεύω και καταφέρω να τα παίξω όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι που παραδοσιακά κόβω μαχαίρι το gaming... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από Zus 1 1
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Rive για γερά νεύρα, απίστευτο και σουπερ προσφορά 1,5 ευρώ!
Maximus Decimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Έχει κανείς αποπειραθεί να τρέξει το Lords of the Fallen στο Deck να μας πει εντυπώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα