KaRouLi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Notorin είπε Πω τι λες τώρα ρε... Βέβαια ήταν και πριν black Friday σωστά? Θα είμαι εδώ μέχρι και τις 22 ελπίζω να έχει έρθει ειλικρινά αλλιώς θα βρίζω. Πολύ περίεργο όντως, πάντα Θεσσαλονίκη δεν πάει πρώτα? Αυτό ηξερα κι εγώ από τα παιδιά. Κι εγώ 22 θα έφευγα από εδώ, αλλά ήρθε. Τώρα αυτό πήγε Αιγάλεω Αθήνας, ήρθε Τούμπα, και το πήρα. Γιατί δεν έγινε διαλογή ας πούμε, να έρθουν όλα τα πακέτα στην Θεσσ που αφορούν την Β. Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notorin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μου ήρθε σήμερα E-mail από acs, Θεσσαλονίκη είναι το πακέτο. Άλλαξα την επιλογή σε παραλαβή από το κατάστημα και τους κάλεσα στο πιο κοντινό μου κατάστημα για να μου πουν ότι πολύ πιθανό μέχρι την Παρασκευή να είναι εδώ! Ελπίζω να γίνει όντως για να έχω το σκ και να έχω τον χρόνο να βάλω τα παιχνίδια και τα mods που θέλω. Θα περάσουν πολύ αργά αυτές οι δύο μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 H ACS ειναι τελειως απαραδεκτη . Αν εισαι επαρχια κανουν βδομαδες να ερθουν τα δεματα τον τελευταιο καιρο ( Ολες οι αλλες courier δεν εχουν το ιδιο προβλημα ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, noFEARgr said: H ACS ειναι τελειως απαραδεκτη . Αν εισαι επαρχια κανουν βδομαδες να ερθουν τα δεματα τον τελευταιο καιρο ( Ολες οι αλλες courier δεν εχουν το ιδιο προβλημα ) Και Αθήνα τα ίδια σκατά είναι, κάθε εβδομάδα είμαι στο τηλέφωνο μαζί τους για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notorin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχω πολλές εμπειρίες με acs, μόνο με γενική ταχυδρομική από Amazon και εκεί ήταν άψογοι στη ώρα τους. Εγώ Γιάννενα είμαι, άντε να δούμε, ελπίζω να μην πάει Αθήνα και να έρθει κατευθείαν από Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Xvipes είπε Και Αθήνα τα ίδια σκατά είναι, κάθε εβδομάδα είμαι στο τηλέφωνο μαζί τους για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Σοκ, καταφέρνεις να τους βρεις; Δεν το έχουν σηκώσει ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Σοκ, καταφέρνεις να τους βρεις; Δεν το έχουν σηκώσει ποτέ! Συνήθως στα 5 τηλεφωνήματα κερδίζει το 1 και αυστηρά πρωινές ώρες. Μετά τις 1 - 2 το μεσημέρι δεν σηκώνουν ούτε το κόκκινο τηλέφωνο που λέμε. Παρεμπιπτόντως, εγώ παρέλαβα στις 4/12 με παραγγελία στα πρώτα 25 λεπτά στο launch 16/11. 3 εργάσιμες ήτανε μόνο για την ACS. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Maximus Decimus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 https://kotaku.com/valve-steam-deck-fumes-vent-smell-good-safe-exhaust-1851094071 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsakonass είπε https://kotaku.com/valve-steam-deck-fumes-vent-smell-good-safe-exhaust-1851094071 Καλά ρε, σνιφάρετε τις κονσόλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, papp0us είπε Καλά ρε, σνιφάρετε τις κονσόλες; Βλεπωντας την φερραρι φετο τι ηθελες να κανουμε παππου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Υπάρχει κανείς που να έχει το holder για power bank και να θελει να το ανταλλάξει με την θήκη της φωτογραφίας;Το έχω βρει μόνο από Ali αλλά θα κάνει κάνα δίμηνο να έρθει.Ακομα περιμένω πράγματα από τον Οκτώβριο. Συγνωμη για το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή είμαι τυφλός λογικά, ποιον οδηγό ακολουθούμε για να περάσουμε gog, epic launcher κλπ? Είχατε γράψει έναν αλλα δεν μπορώ να τον βρω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
X4Tz1S Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Έχει βάλει κανείς από την κοινότητα οθόνη Deckhd; Να μας πει εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexWay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας παιδια βοηθηστε με να παρω το Steam Dec απο το ταχυδρομειο ποιος ξερει που ειναι το gls aigaleo γραψτε μου την διευθυνση που το παραλαβες γιατι ο ταχυμεταφορας δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου εδω και 3 εβδομαδες Βοηθεια Athina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα