D.Luffy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 22 hours ago, Zus said: Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Προφανώς θα έχω το steamdeck στο account μου, δεν έρχεται η συσκευή registered στο δικό σου account, άσχετα αν η παραγγελία γίνεται (και) μέσα από το steam. Εφόσον έχεις επιλογή από Αμερική στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα την limited. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εφόσον έχεις επιλογή από Αμερική στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα την limited. Έχει εξαντληθεί δυστυχώς. Ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καμία ιδέα γιατί το metroid prime δεν τρέχει από τη συντόμευση του rom manager πάρα μόνο μέσα από yuzu? Συμβαίνει σε gamemode και desktop mode. Δοκίμασα σε opengl και vulkan: exclusive full-screen, borderless windowed δεν αλλάζει κάτι. Παρά τα αυτά, τρέχει άψογα 60 fps Edit : Επειδή είμαι ιδιοφυΐα, είχα βάλει το παιχνίδι μαζί με το update του, στον ίδιο φάκελο. Ο manager έκανε parse στο steam to update όχι το παιχνίδι. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από tsakonass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Γαματο παιχνιδακι για το steam deck. Ειδικά coop πολύ ξυλίκι. Φέτος βγήκε τώρα το πηρα πρέφα.το προηγούμενο δεν μαρεσε. 8 ευρώ από eneba για steam. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Ήρθε το Steam Deck OLED και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος!! Ανυπομονώ να λιώσω τις γιορτές. Δεν το νιώθω βαρύ, το περίμενα πιο βαρύ δεδομένου από αυτά που έχω ακούσει και δει. Η οθόνη είναι πανέμορφη, αν κρίνω από τις πρώτες εντυπώσεις, θα γράψω και στα παιχνίδια πώς είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ και μόνο που κατάφερα αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος! 20231208_214518_1_compress.mp4 Spoiler Χάλια ποιότητα το βίντεο γιατί έπρεπε να είναι λιγότερο από 2mb 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Xvipes είπε Εγώ και μόνο που κατάφερα αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος! 20231208_214518_1_compress.mp4 1.28 MB · 0 downloads Απόκρυψη περιεχομένων Χάλια ποιότητα το βίντεο γιατί έπρεπε να είναι λιγότερο από 2mb 😅 Yuzu ; Ξαναείδα το βίντεο στο desktop και είδα ότι φαίνεται στην αρχή ότι είναι με Yuzu. Από FPS πώς πάει; 40 ή 30; Επίσης τα games των Emulators τα αγοράζουμε ή είναι από τον κάπτεν Σπάροου; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, Zus said: Yuzu ; Ξαναείδα το βίντεο στο desktop και είδα ότι φαίνεται στην αρχή ότι είναι με Yuzu. Από FPS πώς πάει; 40 ή 30; Επίσης τα games των Emulators τα αγοράζουμε ή είναι από τον κάπτεν Σπάροου; Yuzu γιατί έβαλα την switch version. Διάβασα ότι του wiiu πάει 60 fps ενώ του switch πάει μέχρι 30 αλλά προσωπικά δε με ενοχλεί και βαρέθηκα να βρω την wiiu version. Spoiler Να είναι καλά ο θείος 😐 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 10/12/2023 στις 9:25 ΜΜ, KaRouLi είπε Μπορεί κανείς να καταλάβει ποια θήκη είναι αυτή εδώ, στο βίντεο? Είναι θήκη αυτό εδώ, ξέρει κανείς? ή το έχει μοντάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, KaRouLi said: Είναι θήκη αυτό εδώ, ξέρει κανείς? ή το έχει μοντάρει? Project KillSwitch είναι, της DBrand: https://dbrand.com/shop/grip/steam-deck-cases Συγκεκριμένα με το αυτοκόλλητο/skin Sea Breeze απο όσο βλέπω, αλλά μάλλον χωρίς τα trackpad covers. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notorin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, KaRouLi είπε Ήρθε το Steam Deck OLED και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος!! Ανυπομονώ να λιώσω τις γιορτές. Δεν το νιώθω βαρύ, το περίμενα πιο βαρύ δεδομένου από αυτά που έχω ακούσει και δει. Η οθόνη είναι πανέμορφη, αν κρίνω από τις πρώτες εντυπώσεις, θα γράψω και στα παιχνίδια πώς είναι. Πότε το παραγγείλες? Εγώ έχω από 30 Νοεμβρίου και σήμερα έφτασε Βουλγαρία, έχω βαρεθεί να πατάω ανανέωση στο tracking της GLS... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!! Επίσης είμαι Γιάννενα, αναρωτιέμαι πόσο θα πάρει την acs να το φέρει από Σαλόνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Notorin είπε Πότε το παραγγείλες? Εγώ έχω από 30 Νοεμβρίου και σήμερα έφτασε Βουλγαρία, έχω βαρεθεί να πατάω ανανέωση στο tracking της GLS... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!! Επίσης είμαι Γιάννενα, αναρωτιέμαι πόσο θα πάρει την acs να το φέρει από Σαλόνικα Θέλει περίπου δέκα εργάσιμες. Είσαι οριακά εντός ημερομηνίας που δίνουν. Απ' τη Θεσσαλονίκη θέλει μια εργάσιμη.μολις μπει στο πρόγραμμα της acs πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής σου και πες του τον πόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notorin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς mods σε παιχνίδια? Η πειρατικά παιχνίδια? 3 λεπτά πριν, Chris_13 είπε Θέλει περίπου δέκα εργάσιμες. Είσαι οριακά εντός ημερομηνίας που δίνουν. Απ' τη Θεσσαλονίκη θέλει μια εργάσιμη.μολις μπει στο πρόγραμμα της acs πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής σου και πες του τον πόνο σου Δέκα εργάσιμες από την στιγμή της παραγγελίας ή από την στιγμή που πατήσει Βουλγαρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Notorin είπε Πότε το παραγγείλες? Εγώ έχω από 30 Νοεμβρίου και σήμερα έφτασε Βουλγαρία, έχω βαρεθεί να πατάω ανανέωση στο tracking της GLS... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!! Επίσης είμαι Γιάννενα, αναρωτιέμαι πόσο θα πάρει την acs να το φέρει από Σαλόνικα Εγώ έριξα παραγγελία 21/11. Εμένα πήγε Βουλγαρία, μετά Αθήνα, και μετά εδώ Θεσσαλονίκη. Περίεργο δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notorin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε Εγώ έριξα παραγγελία 21/11. Εμένα πήγε Βουλγαρία, μετά Αθήνα, και μετά εδώ Θεσσαλονίκη. Περίεργο δεν είναι? Πω τι λες τώρα ρε... Βέβαια ήταν και πριν black Friday σωστά? Θα είμαι εδώ μέχρι και τις 22 ελπίζω να έχει έρθει ειλικρινά αλλιώς θα βρίζω. Πολύ περίεργο όντως, πάντα Θεσσαλονίκη δεν πάει πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα