Λύση vaggos88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Xvipes είπε Οι θήκες και τα λοιπά αξεσουάρ είναι τα ίδια και για την OLED version? Αν ναι έχετε να προτείνετε καμιά θήκη για να μην γλιστράει και γενικά τι άλλα αξεσουάρ έχετε βάλει στα δικά σας? Ολες οι θήκες και τα παντα κανουν στο Oled μιας και δεν αλλαξε τιποτα εξωτερικα. Θα προτεινα τα παρακατω απο jsaux / aliexpress. Ολα χωρίς τελωνείο και αναλογα με δωρεαν μεταφορικα. Θήκη μεταφοράς (εχω την ιδια σε μικρότερη αλλα προτεινω αυτη στο link) antiglare screen protector (Δεν το εχω αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παρω, εχω ακουσει καλα λογια) protective case with stand (Δοκιμασμενη και καλη) Back Button Enhancement (Θα τα παραλαβω σημερα) Skull & Co. Thumb Grip (Τα εχω και μακαρι να τα ειχα απο day 1) Joystick Protectors Invisible Elastic Rubber (Τα εχω και αυτα) Full Protection Case for Steam Deck (Δεν ειναι κατι αναγκαιο αλλα μου αρεσε και την πηρα) Αν χρειαζεσαι και dock εχει το Jsaux. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 24 minutes ago, vaggos88 said: Ολες οι θήκες και τα παντα κανουν στο Oled μιας και δεν αλλαξε τιποτα εξωτερικα. Θα προτεινα τα παρακατω απο jsaux / aliexpress. Ολα χωρίς τελωνείο και αναλογα με δωρεαν μεταφορικα. Θήκη μεταφοράς (εχω την ιδια σε μικρότερη αλλα προτεινω αυτη στο link) antiglare screen protector (Δεν το εχω αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παρω, εχω ακουσει καλα λογια) protective case with stand (Δοκιμασμενη και καλη) Back Button Enhancement (Θα τα παραλαβω σημερα) Skull & Co. Thumb Grip (Τα εχω και μακαρι να τα ειχα απο day 1) Joystick Protectors Invisible Elastic Rubber (Τα εχω και αυτα) Full Protection Case for Steam Deck (Δεν ειναι κατι αναγκαιο αλλα μου αρεσε και την πηρα) Αν χρειαζεσαι και dock εχει το Jsaux. Τέλεια λίστα και δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω aliexpress να πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό που έχω να πω πάντως για την οθόνη είναι ότι τα 800p είναι οριακά λίγα γι αυτό το μέγεθος. Ειδικά τα νεότερα παιχνίδια που χρησιμοποιούν τεχνικές reconstruction και TAA είναι τίγκα στα artifacts και χάνουν πολύ σε μικρές λεπτομέρειες. Συγκρίνοντας την με το Rog Ally, πιστεύω ότι τα 1080p είναι η ιδανική ανάλυση σε αυτές τις ίντσες. Η OLED ναι μεν υπερτερεί σε χρώματα, μαύρο και αντίθεση αλλά η ευκρίνεια από το υψηλό density του panel στο Ally, δεν περνάει απαρατήρητη. Άρα μία 1080p OLED (με VRR) θα ήταν η τέλεια οθόνη γι αυτές τις συσκευές. Όμως δυστυχώς τα 1080p έρχονται με πολύ υψηλές απαιτήσεις και πολλά παιχνίδια γονατίζουν και το πιο ισχυρό τσιπάκι του Ally. Προσέξτε τις λεπτομέρειες στην πανοπλία στο χέρι που κάνει γροθιά ο Scorpion. Στο Deck είναι μια σχεδόν ομοιόμορφη θολή μάζα ενώ στο Ally διακρίνεις με ευκολία μέχρι και τις γρατζουνιές επάνω στο μέταλλο. Deck: Ally: Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από D.Luffy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Αυτό που έχω να πω πάντως για την οθόνη είναι ότι τα 800p είναι οριακά λίγα γι αυτό το μέγεθος. Ειδικά τα νεότερα παιχνίδια που χρησιμοποιούν τεχνικές reconstruction και TAA είναι τίγκα στα artifacts και χάνουν πολύ σε μικρές λεπτομέρειες. Συγκρίνοντας την με το Rog Ally, πιστεύω ότι τα 1080p είναι η ιδανική ανάλυση σε αυτές τις ίντσες. Η OLED ναι μεν υπερτερεί σε χρώματα, μαύρο και αντίθεση αλλά η καθαρότητα από το υψηλό density του panel στο Ally, δεν περνάει απαρατήρητη. Άρα μία 1080p OLED (με VRR) θα ήταν η τέλεια οθόνη γι αυτές τις συσκευές. Όμως δυστυχώς τα 1080p έρχονται με πολύ υψηλές απαιτήσεις και πολλά παιχνίδια γονατίζουν και το πιο ισχυρό τσιπάκι του Ally. Προσέξτε τις λεπτομέρειες στην πανοπλία στο χέρι που κάνει γροθιά ο Scorpion. Στο Deck είναι μια σχεδόν ομοιόμορφη θολή μάζα ενώ στο Ally διακρίνεις με ευκολία μέχρι και τις γρατζουνιές επάνω στο μέταλλο. Deck: Ally: έχεις το glossy deck ή το άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, firepc said: έχεις το glossy deck ή το άλλο? Glossy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Glossy χμ, τότε ναι έπρεπε να βάλουν τουλάχιστον 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, firepc said: χμ, τότε ναι έπρεπε να βάλουν τουλάχιστον 1080p Κοίτα το τσιπάκι του Deck η αλήθεια είναι ότι θα ζοριζόταν πάρα πολύ στα 1080p. Σε αυτή την ανάλυση θα έπρεπε να αναβάθμιζαν και αυτό τουλάχιστον στο επίπεδο του Ally. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 On 07/12/2023 at 13:05, D.Luffy said: Συγκρίνοντας την με το Rog Ally, πιστεύω ότι τα 1080p είναι η ιδανική ανάλυση σε αυτές τις ίντσες. Η OLED ναι μεν υπερτερεί σε χρώματα, μαύρο και αντίθεση αλλά η ευκρίνεια από το υψηλό density του panel στο Ally, δεν περνάει απαρατήρητη. Άρα μία 1080p OLED (με VRR) θα ήταν η τέλεια οθόνη γι αυτές τις συσκευές. Όμως δυστυχώς τα 1080p έρχονται με πολύ υψηλές απαιτήσεις και πολλά παιχνίδια γονατίζουν και το πιο ισχυρό τσιπάκι του Ally. Τα νέα ΑΑΑ games που τρέχουν 1080p60 σε συσκευές με 15W κατανάλωση είναι ευχολόγιο, όχι αντικειμενική πραγματικότητα. Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανένας Ally owner που τρέχει τα games του σε native ανάλυση; Είμαι σε πολλά σχετικά groups στο fb, παρακολουθώ και ένα σωρό youtubers και παρατηρώ ότι κατά κανόνα τρέχουν τα games τους όλοι σε 720p ανάλυση στα 15W. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Malthador said: Τα νέα ΑΑΑ games που τρέχουν 1080p60 σε συσκευές με 15W κατανάλωση είναι ευχολόγιο, όχι αντικειμενική πραγματικότητα. Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανένας Ally owner που τρέχει τα games του σε native ανάλυση; Είμαι σε πολλά σχετικά groups στο fb, παρακολουθώ και ένα σωρό youtubers και παρατηρώ ότι κατά κανόνα τρέχουν τα games τους όλοι σε 720p ανάλυση στα 15W. Προσωπικά επειδή παίζω στο σπίτι και δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση μπαταρίας, τα games μου τα τρέχω σε native 1080p ανάλυση και 25W. Άρα παίζει ρόλο η προσωπική χρήση του καθενός. Αν κάποιος θέλει το handheld σε ένα ταξίδι εκτός σπιτιού, το λογικό είναι να κοιτάξει πως να σώσει μπαταρία ρίχνοντας settings και ανάλυση. MK11, DmC5, Gears 5, Forza Motorsport 7, Elden Ring, Doom Eternal, RE2, RE3 είναι μερικά παραδείγματα που ασχολούμαι στο Ally. Όλα τα παραπάνω τα τρέχω 1080p60 με τα ανάλογα settings εκτός από το Elden Ring που δεν πιάνει 60άρι αλλά το VRR βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση. Εν πάσει περιπτώσει, το point μου ήταν στο πώς φαίνονται οι αναλύσεις 720-1080p σε ένα πάνελ 7+ ιντσών και η σημαντική διαφορά τους σε θέμα ευκρίνειας. Όχι αν είναι ευχολόγιο το 1080p60 15W και η κατανάλωση μπαταρίας σε ΑΑΑ games. Προφανώς χρειαζόμαστε πολύ πιο δυνατό και αποδοτικό chipset από αυτά που έχουμε τώρα. Το ανέφερα στο τελευταίο μέρος του post. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 30/11/2023 στις 11:24 ΠΜ, vaggos88 είπε Συμφέρει τοτε, ομως θα πρεπει να μην ειναι σφραγισμενο στο κουτι του. Να το εχει σαν δικο του γιατι θα εχεις θεμα με κανα τελωνειο. Λογικα σου εχει ξανα φερει και γνωριζεις Τελικά δεν συνέφερε και τόσο. Τελική τιμή βγαίνει 550€ με τη σημερινή ισοτιμία και τη φορολογία της πολιτείας, δηλαδή μία η άλλη σε σχέση με τα 569€ που πωλείται για να το παραγγείλεις Ελλάδα. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα μπλέξω με μεταφορικές και σε 10 μέρες που θα είναι εδώ ο φίλος για Χριστούγεννα θα το έχω στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zus είπε Τελικά δεν συνέφερε και τόσο. Τελική τιμή βγαίνει 550€ με τη σημερινή ισοτιμία και τη φορολογία της πολιτείας, δηλαδή μία η άλλη σε σχέση με τα 569€ που πωλείται για να το παραγγείλεις Ελλάδα. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα μπλέξω με μεταφορικές και σε 10 μέρες που θα είναι εδώ ο φίλος για Χριστούγεννα θα το έχω στα χέρια μου. Θα το ειχες ηδη στα χερια σου. και αν τυχόν παθει οτιδηποτε θα πρεπει να το στείλεις στον φιλο σου και αυτος στην valve και μετα αντε παλι Ελλαδα και παλι τελωνείο. Αποψη μου, παρτο εσυ απευθειας απο το site που θα ερθει απο Ολλανδια και Ολλανδια θα παει αν γινει οτιδηποτε. Ειναι μεγαλο το μπλεξιμο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Θα το ειχες ηδη στα χερια σου. και αν τυχόν παθει οτιδηποτε θα πρεπει να το στείλεις στον φιλο σου και αυτος στην valve και μετα αντε παλι Ελλαδα και παλι τελωνείο. Αποψη μου, παρτο εσυ απευθειας απο το site που θα ερθει απο Ολλανδια και Ολλανδια θα παει αν γινει οτιδηποτε. Ειναι μεγαλο το μπλεξιμο. Το ότι θα πρέπει να το στείλω στον φίλο μου αν πάθει κάτι και όχι απευθείας στη Valve από πού προκύπτει; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zus είπε Το ότι θα πρέπει να το στείλω στον φίλο μου αν πάθει κάτι και όχι απευθείας στη Valve από πού προκύπτει; Με τον σειριακο αριθμο δεν θα δουν οτι αυτο αγοραστηκε απο αμερικανικο account? Για οτιδηποτε χρειαστεις απο θεμα εγγύησης απο το account σου το κανεις ετσι και αλλιως και εσυ δεν θα εχεις το steamdeck στο account σου. Correct me if im wrong αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Δικη σου η επιλογη. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Με τον σειριακο αριθμο δεν θα δουν οτι αυτο αγοραστηκε απο αμερικανικο account? Για οτιδηποτε χρειαστεις απο θεμα εγγύησης απο το account σου το κανεις ετσι και αλλιως και εσυ δεν θα εχεις το steamdeck στο account σου. Correct me if im wrong αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Δικη σου η επιλογη. Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Προφανώς θα έχω το steamdeck στο account μου, δεν έρχεται η συσκευή registered στο δικό σου account, άσχετα αν η παραγγελία γίνεται (και) μέσα από το steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μπορεί κανείς να καταλάβει ποια θήκη είναι αυτή εδώ, στο βίντεο? Το δικό μου είναι Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες, αλλά από αύριο - Τρίτη θα έρθει. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα