Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Έφτασε πρωί πρωί! Όλα κομπλέ στο κουτί τους, τώρα το φορτίζω.

image.jpeg.3545a683b48a99f3f39d7ecd08a4ff13.jpeg

For the record αυτό ήταν το tracking status μέχρι και τώρα που παρέλαβα.
image.png.3dea788e143d370d321284015ed27212.png

Καλορίζικο!  Πωπω φαίνεται τρομερό, δε θα πω ψέμματα...

Εμένα είναι Ρουμανία! Μετά πάμε Βουλγαρία?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 minutes ago, KaRouLi said:

Καλορίζικο!  Πωπω φαίνεται τρομερό, δε θα πω ψέμματα...

Εμένα είναι Ρουμανία! Μετά πάμε Βουλγαρία?

Thank you! Ναι με βάσει το δικό μου status μετά είναι Βουλγαρία και μετά Ελλάδα και το χάος με την ACS 🙈

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Thank you! Ναι με βάσει το δικό μου status μετά είναι Βουλγαρία και μετά Ελλάδα και το χάος με την ACS 🙈

Πώς θα το εγκαινιάσεις? :P 

Καλημέρα σας!

Παρέλαβα το Σάββατο από το κατάστημα γιατί ήθελα να το έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μπήκε αμέσως ssd 1tb γιατί ήθελα το μοντέλο με τη glossy οθόνη και άρχισα να κατεβάζω ότι αγοράστηκε με τις εκπτώσεις όσες μέρες το περίμενα! Πρώην κάτοχος του lcd και του rog ally extreme! Αυτό που έχω να πω είναι πως το μηχάνημα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! Η οθόνη του είναι απλά σε άλλο επίπεδο! Βελτίωσαν πραγματικά τα πάντα που θα ήθελε κάποιος σε σχέση με το lcd. Ακόμη και τα analog sticks τα αισθάνεσαι άψογα σε αίσθηση! Πρόλαβα και έπαιξα το miles morales και μου έπεσε το σαγόνι! Άνετα αν είχαν αλλάξει και τον επεξεργαστή θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως Steam Deck 2. Παρόλα αυτά για εμένα είναι ανώτερο από rog ally και φυσικά αξίζει κάποιος να κάνει τη μετάβαση απο lcd. Αν κάποιος δεν έχει ήδη το lcd εννοείται πως πάει κατευθείαν σε oled! 

• Like 5

8 minutes ago, KaRouLi said:

Πώς θα το εγκαινιάσεις? :P 

Αν και ήθελα να βάλω emulators κλπ νομίζω αυτά θα τα κάνω το ΣΚ και σήμερα θα δοκιμάσω από το κρεβάτι το The Binding of Isaac Rebirth που τόσο καιρό σκέφτομαι πως θα ήταν να παίζω από το κρεβάτι και όχι στο p.c.

Ξέρω ξενέρωτος αλλά εδώ και χρόνια έχω παρατήσει τους ΑΑΑ τίτλους και παίζω ως επί το πλείστον indie games με τον Isaac να είναι το most played game μου (840.3 hrs on record) :D 

Άσε που θα κρατάει και η μπαταρία περισσότερο.

Να προσθέσω πως και εγώ μέχρι στιγμής βλέπω πολύ καλό build quality και αρκετά ελαφρύ (αναλογικά με το μέγεθός του) κάτι που όταν παρέλαβα το δέμα πριν το ανοίξω σκεφτόμουν πως με σκαμάραν γιατί δε περίμενα να είναι τόσο ελαφρύ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Αν και ήθελα να βάλω emulators κλπ νομίζω αυτά θα τα κάνω το ΣΚ και σήμερα θα δοκιμάσω από το κρεβάτι το The Binding of Isaac Rebirth που τόσο καιρό σκέφτομαι πως θα ήταν να παίζω από το κρεβάτι και όχι στο p.c.

Ξέρω ξενέρωτος αλλά εδώ και χρόνια έχω παρατήσει τους ΑΑΑ τίτλους και παίζω ως επί το πλείστον indie games με τον Isaac να είναι το most played game μου (840.3 hrs on record) :D 

Να προσθέσω πως και εγώ μέχρι στιγμής βλέπω πολύ καλό build quality και αρκετά ελαφρύ (αναλογικά με το μέγεθός του) κάτι που όταν παρέλαβα το δέμα πριν το ανοίξω σκεφτόμουν πως με σκαμάραν γιατί δε περίμενα να είναι τόσο ελαφρύ.

2 ώρες πριν, Xvipes είπε

Έφτασε πρωί πρωί! Όλα κομπλέ στο κουτί τους, τώρα το φορτίζω.

image.jpeg.3545a683b48a99f3f39d7ecd08a4ff13.jpeg

For the record αυτό ήταν το tracking status μέχρι και τώρα που παρέλαβα.
image.png.3dea788e143d370d321284015ed27212.png

Καλο λιώσιμο αμφοτεροι. Ειναι φοβερο μηχανακι. Εγω αναμενο το SD2 σε 2 χρονια, μιας και δεν παιζω ΑΑΑ τίτλους με καλυπτει για την ωρα το lcd.

1 ώρα πριν, iAstro είπε

Καλημέρα σας!

Παρέλαβα το Σάββατο από το κατάστημα γιατί ήθελα να το έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μπήκε αμέσως ssd 1tb γιατί ήθελα το μοντέλο με τη glossy οθόνη και άρχισα να κατεβάζω ότι αγοράστηκε με τις εκπτώσεις όσες μέρες το περίμενα! Πρώην κάτοχος του lcd και του rog ally extreme! Αυτό που έχω να πω είναι πως το μηχάνημα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! Η οθόνη του είναι απλά σε άλλο επίπεδο! Βελτίωσαν πραγματικά τα πάντα που θα ήθελε κάποιος σε σχέση με το lcd. Ακόμη και τα analog sticks τα αισθάνεσαι άψογα σε αίσθηση! Πρόλαβα και έπαιξα το miles morales και μου έπεσε το σαγόνι! Άνετα αν είχαν αλλάξει και τον επεξεργαστή θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως Steam Deck 2. Παρόλα αυτά για εμένα είναι ανώτερο από rog ally και φυσικά αξίζει κάποιος να κάνει τη μετάβαση απο lcd. Αν κάποιος δεν έχει ήδη το lcd εννοείται πως πάει κατευθείαν σε oled! 

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 3

1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Εγώ λογικά θα παίξω Stardew Valley - Valheim - Don't Starve. :P Καλό κάψιμο!

• Like 1

46 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Είναι κανένας άλλος που το δέμα του έχει κολλήσει στο κέντρο διανομής της ACS? :P

Εμένα είναι εκεί από τις 29/11 και ακόμα τίποτα.

Υπομονή πέσατε πάνω στα black friday sales και αργούν.

Εγώ παρέλαβα την Παρασκευή. Με το που εμφανίστηκε Ελλάδα την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου. Ήρθε με acs αλλά προφανώς εδώ δούλεψαν όλα ρολόι 

• Like 1

Το HDR κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχω δοκιμάσει Ori, RE2, RE3, Elden Ring, Sekiro και κατεβάζω Doom Eternal.

Το μοναδικό παιχνίδι που δεν δούλεψε δυστυχώς το HDR είναι στο MK11. Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ καλό HDR με δυνατό contrast.

Οι θήκες και τα λοιπά αξεσουάρ είναι τα ίδια και για την OLED version?

Αν ναι έχετε να προτείνετε καμιά θήκη για να μην γλιστράει και γενικά τι άλλα αξεσουάρ έχετε βάλει στα δικά σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...