Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πήρα τελικά το steam deck lcd 512 και έβαλα epic games αλλά κατέβασα το tomb raider και δεν μου ξεκιναει στην εκκίνηση ξέρουμε γιατί; Κάτι λένε σε κάποια forum για το directx12 ότι πρέπει να το κλείσω αλλά δεν ξέρω που πάω ακόμα το ψάχνω γενικά 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

Στο ASU’s Kai Lenovo είναι απλά τα πράγματα πάντως για game pass… απλά είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα και η μπαταρία κρατάει λίγο σχετικά.

Σαφώς και ειναι λίγο μπελάς να περάσεις κάποια πράγματα σto steam deck. Αλλα παιδια ειδικά στο oled η διαφορά στη μπαταρία και την οθόνη έιναι μέρα με νύχτα.

Έβαλα diabo 4 χθές στα medium και κλειδωμένο στα 30fps, και είναι απίθανο το οπτικό αποτέλεσμα και το πόσο smooth τρέχει. Επίσης η μπαταρία μού έβγαζε 5 ώρες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο νούμερο. Το ally βγάζει περίπου 2 με 2,5 ώρες και το lcd steam deck 3.5-4.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

Στο ASU’s Kai Lenovo είναι απλά τα πράγματα πάντως για game pass… απλά είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα και η μπαταρία κρατάει λίγο σχετικά.

lenovo δεν ξανά αγοράζω ούτε καρφίτσα. Asus που έπαιξα λίγο forza horizon μου φάνηκε πολύ καλό. Το deck δεν το έχω δει καν από κοντά. Λόγω του ότι θα ήθελα να τα έχω όλα σε ένα portable μαζεμένα σκέφτηκα το deck σαν πιο ολοκληρωμένη λύση.

• Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, danaos69 said:

Καλησπέρα παιδιά πήρα τελικά το steam deck lcd 512 και έβαλα epic games αλλά κατέβασα το tomb raider και δεν μου ξεκιναει στην εκκίνηση ξέρουμε γιατί; Κάτι λένε σε κάποια forum για το directx12 ότι πρέπει να το κλείσω αλλά δεν ξέρω που πάω ακόμα το ψάχνω γενικά 

Ναι, το συγκεκριμένο game έχει πρόβλημα με το DX12, θα το παίξεις αναγκαστικά σε DX11.

Θα μπεις σε desktop mode, θα το ανοίξεις από το Steam και στον launcher θα επιλέξεις Options. Στο παράθυρα που θα σου πετάξει εκεί θα ξετικάρεις το DX12, θα κλείσεις τον launcher, θα μπεις Game Mode και μετά θα σου τρέχει κανονικά. 

Προσοχή στα in-game settings, αν ανοίξεις το DX12, πάλι θα σου κρασάρει στο boot.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Ναι, το συγκεκριμένο game έχει πρόβλημα με το DX12, θα το παίξεις αναγκαστικά σε DX11.

Θα μπεις σε desktop mode, θα το ανοίξεις από το Steam και στον launcher θα επιλέξεις Options. Στο παράθυρα που θα σου πετάξει εκεί θα ξετικάρεις το DX12, θα κλείσεις τον launcher, θα μπεις Game Mode και μετά θα σου τρέχει κανονικά. 

Προσοχή στα in-game settings, αν ανοίξεις το DX12, πάλι θα σου κρασάρει στο boot.

Σευχαριστω πολύ κομπλέ έτρεξε 🤩🙏

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

αν μπορεις και ξερεις μπορεις να μου πεις πως παιζει το fortnite...μπαινει κανονικα στο game και μολις ειμαι στο lobby με πεταει το firewall μου λεει

Δημοσ.
Στις 1/12/2023 στις 9:13 ΠΜ, D.Luffy είπε

Ο εφιάλτης της ACS επιβεβαιώνεται. Εδώ και δύο μέρες είναι σε "πορεία διακίνησης" από το κέντρο διαλογής της ACS στην Θεσσαλονίκη και ακόμα η αποθήκη στο Γαλάτσι ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει. Έμεινε στο δρόμο ο οδηγός?

Το πήρε κανένας στα χέρια του?

Παιδιά το πακέτο μου ειλικρινά δεν έχω ιδέα που κόβει βόλτες.. Έχει σκάσει μύτη Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) απο 29/11. Άφαντο. Κρίμα και ΣΚ το ήθελα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, mastixas said:

Παιδιά το πακέτο μου ειλικρινά δεν έχω ιδέα που κόβει βόλτες.. Έχει σκάσει μύτη Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) απο 29/11. Άφαντο. Κρίμα και ΣΚ το ήθελα

Και γω το ίδιο. Από 29/11 υποτίθεται βρίσκεται στο κέντρο διαλογής της ACS στην Αθήνα και το έχουν αφήσει εκεί να κάθεται. 

Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς απ' όσο ξέρω να το παραλάβεις ο ίδιος αν δεν έχει φτάσει πρώτα σε τοπικό κατάστημα. 

Θα μου πεις από Black Friday γίνεται χαμός εντάξει αλλά από την άλλη τα πακέτα που παρήγγειλε η γυναίκα μου μια χαρά τα παρέλαβε μέσα στη βδομάδα. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Sad 2
Δημοσ.

Για να έχετε το κεφαλι σας ήσυχο καντε και ενα video rec το Unboxing. Μην έχετε την ιδια τύχη με αυτον.

Εγω παντα κανω σε ακριβα unboxing.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
Στις 1/12/2023 στις 9:26 ΠΜ, kaklas13 είπε

Εγω παρέλαβα χθες το απογευμα. Αλλα άλλαξα την παράδοση και ΄βαλα παραλαβη απο το  κατάστημα της acs. ετσι χθες το μεσημέρι ήρθς μνμ να παραλαβω.

Με 'γειές! Έχεις δοκιμάσει ενσύρματα ακουστικά (καρφί) , έχεις στατικό θόρυβο; Αν όχι, κανείς ένα κόπο;

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου λένε μέχρι τις 4 θα έχει έρθει και μετά μπαίνω στο site και έχει αλλάξει τελείως η κατάσταση της παραγγελίας και ξαναπαίρνω και μου λένε από Δευτέρα. Βρίστηκα και αναμένω... 😅

• Sad 1
Δημοσ.

Εμένα ακόμα βρίσκεται Γερμανία από τις 29/11. Εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, οπότε πιθανώς να μην έχω την καθυστέρηση που είχανε τα παιδιά που βρίσκονται Αθήνα. Θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...