Zus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, vaggos88 είπε Υποψην οι τιμες που εχει στο US site ειναι χωρις φορους. Το γνωρίζω αυτό. Μάλιστα στην πολιτεία που μένει φίλος ο φόρος για ηλεκτρονικά είναι 6%. Συνεπώς είναι λίγο win win η παραγγελία από εκεί.
vaggos88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Zus είπε Το γνωρίζω αυτό. Μάλιστα στην πολιτεία που μένει φίλος ο φόρος για ηλεκτρονικά είναι 6%. Συνεπώς είναι λίγο win win η παραγγελία από εκεί. Συμφέρει τοτε, ομως θα πρεπει να μην ειναι σφραγισμενο στο κουτι του. Να το εχει σαν δικο του γιατι θα εχεις θεμα με κανα τελωνειο. Λογικα σου εχει ξανα φερει και γνωριζεις
KaRouLi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Είναι Γερμανία το δικό μου!! Πάμε!! Μετά, στάση Τσεχία? Ελβετία? Πού? 2
Zus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, vaggos88 είπε Συμφέρει τοτε, ομως θα πρεπει να μην ειναι σφραγισμενο στο κουτι του. Να το εχει σαν δικο του γιατι θα εχεις θεμα με κανα τελωνειο. Λογικα σου εχει ξανα φερει και γνωριζεις Σωστά. Μου έχει ξαναφέρει ένα MSI gaming laptop και ένα apple watch 3. Είναι καλά εκπαιδευμένος.
D.Luffy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Ο εφιάλτης της ACS επιβεβαιώνεται. Εδώ και δύο μέρες είναι σε "πορεία διακίνησης" από το κέντρο διαλογής της ACS στην Θεσσαλονίκη και ακόμα η αποθήκη στο Γαλάτσι ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει. Έμεινε στο δρόμο ο οδηγός? Το πήρε κανένας στα χέρια του?
Xvipes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα φαίνεται να ξεκόλλησε από Θεσσαλονίκη και έφτασε Αθήνα. Για να δούμε...
Vagosman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ο εφιάλτης της ACS επιβεβαιώνεται. Εδώ και δύο μέρες είναι σε "πορεία διακίνησης" από το κέντρο διαλογής της ACS στην Θεσσαλονίκη και ακόμα η αποθήκη στο Γαλάτσι ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει. Έμεινε στο δρόμο ο οδηγός? Το πήρε κανένας στα χέρια του? Ασε τη διαδικασία να ακολουθηθεί και μην ακολουθείς πιστά τη λεει το τρακινκ. Εχουμε ακομα τα απονερα της βλαξ φραιντει. Περιμένω απο ACS ενα δεματάκι μιας χούφτας απο επαρχεία απο την προηγούμενη πέμπτη. εχουν περάσει 8 ημέρες εκ των οποίων οι 4 ειναι στο τοπικό κέντρο διανομής. 1
kaklas13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ο εφιάλτης της ACS επιβεβαιώνεται. Εδώ και δύο μέρες είναι σε "πορεία διακίνησης" από το κέντρο διαλογής της ACS στην Θεσσαλονίκη και ακόμα η αποθήκη στο Γαλάτσι ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει. Έμεινε στο δρόμο ο οδηγός? Το πήρε κανένας στα χέρια του? Εγω παρέλαβα χθες το απογευμα. Αλλα άλλαξα την παράδοση και ΄βαλα παραλαβη απο το κατάστημα της acs. ετσι χθες το μεσημέρι ήρθς μνμ να παραλαβω.
Xvipes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, kaklas13 said: Εγω παρέλαβα χθες το απογευμα. Αλλα άλλαξα την παράδοση και ΄βαλα παραλαβη απο το κατάστημα της acs. ετσι χθες το μεσημέρι ήρθς μνμ να παραλαβω. Με τηλέφωνο το έκανες;
kaklas13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Με τηλέφωνο το έκανες; οχι. μου ήρθε ενα mail απο την acs οτι εχει δρομολογηθει η παραδοση εντος 4 ημερων. εκει μεσα υπηρχε ενα link για αλλαγη του τοπου παραδοσης. 1
Xvipes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Κουβάς, έφτασε στο τελικό κατάστημα αλλά είναι στην αποθήκη και μου είπαν πως από Δευτέρα θα μπορέσω να το παραλάβω αν θέλω από κατάστημα οπότε το άφησα έτσι. 1
Tigio13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι στη φάση να πάρω steam deck ή asus rog. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το game pass. Μπορώ σε κάποιο από τα 2 να βάλω και να παίζω? Πέρα από steam μπορώ να βάλω gog, epic κλπ? Θέλει πολύ ψάξιμο ή είναι εύκολες οι διαδικασίες? Για το oled ενδιαφέρομαι. Συνολικά ποιο πιστεύετε (όσο πιο αντικειμενικά γίνεται) αξίζει περισσότερο?
toxotis70 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για game pass μόνο windows… άρα είτε ASU’s είτε steam και βάζεις εσυ μετά windows. προς το παρόν απ ότι λένε στο oled δεν μπαίνουν windows… αλλά Μάλλον αυτό θ αλλάξει σύντομα. Δεν είναι και τόσο ευκολο γενικά το steamdeck αν θες έξτρα πράγματα, θέλει ψάξιμο και πειραματισμό. εγω δυσκολεύτηκα κι ακόμα έχω θέματα… αν θες windows καλύτερα να πας σε ASU’s, Lenovo κλπ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από toxotis70
Tigio13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον δεν είναι για μένα ακόμα μια τέτοια συσκευή.
toxotis70 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Στο ASU’s Kai Lenovo είναι απλά τα πράγματα πάντως για game pass… απλά είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα και η μπαταρία κρατάει λίγο σχετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα