Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mastixas είπε

Εννοείται ότι δεν θα παραλάβω άμεσα τώρα που πήρα άδεια και έχω χρόνο! Πέρα από την πλάκα, τραγική η κατάσταση να έρχεται κάτι με τόσο αργούς ρυθμούς. Είμαι κ σε νησί να δω πότε θα παραλάβουμε, με το καλό εύχομαι σε όλους.

Πιστεύω οτι αυτο το 1-3 ηταν για αμερικη και το αφησαν σαν ΓΕΝΙΚΟ. Απο τη στιγμή που δεν στέλνει με Ups / Dhl δεν υπηρχε περιπτωση να γινει το 1-3 ουτε το 1-6.

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσφέρουν επιλογή με έξτρα κόστος για express delivery κατά το checkout. Ολόκληρη Ήπειρος είναι η Ευρώπη με ένα σωρό χώρες...

Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να έρθει οδικώς ένα μικρό πακετάκι από την Ολλανδία μέσα σε νταλίκα λες και είναι λάστιχα αυτοκινήτου.

Το δικό μου έφτασε τουλάχιστον Θεσσαλονίκη σήμερα και καταχωρήθηκε στο σύστημα της ACS:

image.png.e33659b5f055b8df41626772f6bec1fe.png

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς, η τραγωδία, το ντοκουμέντο επιστημονικής φαντασίας της acs. Περάσαμε σε κοντινή τροχιά από τη Γη  αλλά δε σας βρήκαμε.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
23 minutes ago, tsakonass said:

Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς, η τραγωδία, το ντοκουμέντο επιστημονικής φαντασίας της acs. Περάσαμε σε κοντινή τροχιά από τη Γη  αλλά δε σας βρήκαμε.

Ήδη μου έστειλαν email για μέσα σε 4 εργάσιμες. Κατάλαβα... Τέλος της άλλης βδομάδας και αν.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν πάτε στο τοπικό κατάστημα της ACS να το παραλάβετε;

Πώς αντέχετε να περιμένετε να περάσουν από το σπίτι σας και να μην σας χτυπήσουν καν το κουδούνι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πόσες μέρες κάνανε από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι εδώ που έχει έρθει; Κάνα 10 ήμερο; Στέφτομαι να παραγγείλω το oled από βδομάδα 

Επεξ/σία από danaos69
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Zus είπε

Για να το πάρουμε με απαλλαγή ΦΠΑ που απευθυνόμαστε; Amazon;

Δεν πωλειται καπου αλλου εκτος Valve. Ρωτα εκει να μπορεις να παρεις απαλλαγη ΦΠΑ.

• Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, Zus said:

Για να το πάρουμε με απαλλαγή ΦΠΑ που απευθυνόμαστε; Amazon;

Χωρίς ίχνος ντροπής να ενημερώσω εδώ ότι το support μου έχει δώσει την εξής απάντηση σε σχετικό μου ερώτημα:

«Steam does not currently support the application of non-consumer tax rates or exemptions and we are not able to refund tax or withhold it from your purchase price.»

Και μία bonus πληροφορία, γιατί τα σκέφτομαι πριν από εσάς, για εσάς:

«We do not offer a trade-in, exchange, or upgrade program for the Steam Deck at this time.»

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χωρίς ίχνος ντροπής να ενημερώσω εδώ ότι το support μου έχει δώσει την εξής απάντηση σε σχετικό μου ερώτημα:

«Steam does not currently support the application of non-consumer tax rates or exemptions and we are not able to refund tax or withhold it from your purchase price.»

Αραγε πανω στην αποδειξηστο τιμολογιο γραφει οτι αφορα κονσολα? Γιατι, αν δεν ειναι ξεκαθαρο, ισως να μπορεσει καποιος να το περασει στα εξοδα, ασχετως αν κανονικα θα επρεπε να γινει η αγορα με χρηση 39α για να μην παει χαμενος ο ΦΠΑ. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Αν το παραγγείλει φίλος από Αμέρικα θα το έχει συντομότερα να υποθέσω και σε καλύτερη τιμή λόγω ισοτιμίας; Για να κάνουμε τώρα δουλίτσα να μου το φέρει τα Χριστούγεννα!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Zus είπε

Αν το παραγγείλει φίλος από Αμέρικα θα το έχει συντομότερα να υποθέσω και σε καλύτερη τιμή λόγω ισοτιμίας; Για να κάνουμε τώρα δουλίτσα να μου το φέρει τα Χριστούγεννα!

Υποψην οι τιμες που εχει στο US site ειναι χωρις φορους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...