vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, mastixas είπε Εννοείται ότι δεν θα παραλάβω άμεσα τώρα που πήρα άδεια και έχω χρόνο! Πέρα από την πλάκα, τραγική η κατάσταση να έρχεται κάτι με τόσο αργούς ρυθμούς. Είμαι κ σε νησί να δω πότε θα παραλάβουμε, με το καλό εύχομαι σε όλους. Πιστεύω οτι αυτο το 1-3 ηταν για αμερικη και το αφησαν σαν ΓΕΝΙΚΟ. Απο τη στιγμή που δεν στέλνει με Ups / Dhl δεν υπηρχε περιπτωση να γινει το 1-3 ουτε το 1-6. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσφέρουν επιλογή με έξτρα κόστος για express delivery κατά το checkout. Ολόκληρη Ήπειρος είναι η Ευρώπη με ένα σωρό χώρες... Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να έρθει οδικώς ένα μικρό πακετάκι από την Ολλανδία μέσα σε νταλίκα λες και είναι λάστιχα αυτοκινήτου. Το δικό μου έφτασε τουλάχιστον Θεσσαλονίκη σήμερα και καταχωρήθηκε στο σύστημα της ACS: Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από D.Luffy
tsakonass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς, η τραγωδία, το ντοκουμέντο επιστημονικής φαντασίας της acs. Περάσαμε σε κοντινή τροχιά από τη Γη αλλά δε σας βρήκαμε. 1 2
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, tsakonass said: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς, η τραγωδία, το ντοκουμέντο επιστημονικής φαντασίας της acs. Περάσαμε σε κοντινή τροχιά από τη Γη αλλά δε σας βρήκαμε. Ήδη μου έστειλαν email για μέσα σε 4 εργάσιμες. Κατάλαβα... Τέλος της άλλης βδομάδας και αν.
mastixas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τα ιδια κι εμενα + οτι εχει απαγορευτικα πλοίων. Καλά πήγε και αυτό.
Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ο αριθμός αποστολής για την ACS είναι το νούμερο που λέει "ACS Parcel Number"? Και αν ναι το βάζετε manually εδώ; https://www.acscourier.net/el/myacs/anafores-apostolwn/anazitisi-apostolwn/
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Γιατί δεν πάτε στο τοπικό κατάστημα της ACS να το παραλάβετε; Πώς αντέχετε να περιμένετε να περάσουν από το σπίτι σας και να μην σας χτυπήσουν καν το κουδούνι;
danaos69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πόσες μέρες κάνανε από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι εδώ που έχει έρθει; Κάνα 10 ήμερο; Στέφτομαι να παραγγείλω το oled από βδομάδα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από danaos69
Zus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Για να το πάρουμε με απαλλαγή ΦΠΑ που απευθυνόμαστε; Amazon;
vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Zus είπε Για να το πάρουμε με απαλλαγή ΦΠΑ που απευθυνόμαστε; Amazon; Δεν πωλειται καπου αλλου εκτος Valve. Ρωτα εκει να μπορεις να παρεις απαλλαγη ΦΠΑ.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 21 minutes ago, Zus said: Για να το πάρουμε με απαλλαγή ΦΠΑ που απευθυνόμαστε; Amazon; Χωρίς ίχνος ντροπής να ενημερώσω εδώ ότι το support μου έχει δώσει την εξής απάντηση σε σχετικό μου ερώτημα: «Steam does not currently support the application of non-consumer tax rates or exemptions and we are not able to refund tax or withhold it from your purchase price.» Και μία bonus πληροφορία, γιατί τα σκέφτομαι πριν από εσάς, για εσάς: «We do not offer a trade-in, exchange, or upgrade program for the Steam Deck at this time.» 1 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Malthador είπε Χωρίς ίχνος ντροπής να ενημερώσω εδώ ότι το support μου έχει δώσει την εξής απάντηση σε σχετικό μου ερώτημα: «Steam does not currently support the application of non-consumer tax rates or exemptions and we are not able to refund tax or withhold it from your purchase price.» Αραγε πανω στην αποδειξηστο τιμολογιο γραφει οτι αφορα κονσολα? Γιατι, αν δεν ειναι ξεκαθαρο, ισως να μπορεσει καποιος να το περασει στα εξοδα, ασχετως αν κανονικα θα επρεπε να γινει η αγορα με χρηση 39α για να μην παει χαμενος ο ΦΠΑ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
Zus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Αν το παραγγείλει φίλος από Αμέρικα θα το έχει συντομότερα να υποθέσω και σε καλύτερη τιμή λόγω ισοτιμίας; Για να κάνουμε τώρα δουλίτσα να μου το φέρει τα Χριστούγεννα!
vaggos88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Zus είπε Αν το παραγγείλει φίλος από Αμέρικα θα το έχει συντομότερα να υποθέσω και σε καλύτερη τιμή λόγω ισοτιμίας; Για να κάνουμε τώρα δουλίτσα να μου το φέρει τα Χριστούγεννα! Υποψην οι τιμες που εχει στο US site ειναι χωρις φορους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα