toxotis70 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 προσπαθω να παιξω μεσω streaming απο το pc μου στο σπιτι, το παιχνιδι αρχιζει κανονικα , αλλα δεν εχω καθολου τον ελεγχο των control, κανενα κουμπι δεν δουλευει, οτι και να δοκιμασα. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια απο το steam link/streaming στρο steam deck ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οσο κι αν προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη με το steamlink , οποτε δοκιμασα μεσω nvidia game stream και moonlight και λειτουργησε μια χαρα! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από toxotis70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 On 23/11/2023 at 18:24, KaRouLi said: Άλλαξε σε μένα η παραγγελία και λέει "Packaged Items" Για προστατευτική θήκη με stand, γνωρίζετε κάποια? Εχω βρει μονο αυτήν εδώ . Έχω αυτή στο OG Deck μου, είναι πάρα πολύ καλή, την συστήνω ανεπιφύλακτα. Λογικά θα παίζει και στο OLED, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι εξωτερικά στη νέα κονσόλα. On 25/11/2023 at 00:39, KaRouLi said: Χμμμ, θα τους στείλω ένα email αν είναι. Βλέπω όμως αμερικάνικο site, έχουμε αντίστοιχο ευρωπαικό/με ευρωπαική αποθήκη για jsaux προιόντα? Από γερμανικό amazon είχα παραγγείλει εγώ, αυτό εδώ ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Έχει πάρει κανείς ακόμα το OLED στα χέρια του? Έκανα την παραγγελία με το που άνοιξαν οι servers στις 16 και το δέμα εχθές βρισκόταν ακόμα στη Ρουμανία. Πολύ τσίπιδες εκεί στη Valve που επέλεξαν τα δέματα να έρχονται οδικώς από τη μια άκρη της Ευρώπης στην άλλη. Τουλάχιστον ας μας έδιναν επιλογή να πληρώσουμε για express με αεροπορικά. Το "3-5 εργάσιμες" που κολλάει? Μόνο αν το σπίτι σου είναι 100 μέτρα από την κεντρική αποθήκη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, D.Luffy said: Έχει πάρει κανείς ακόμα το OLED στα χέρια του? Έκανα την παραγγελία με το που άνοιξαν οι servers στις 16 και το δέμα εχθές βρισκόταν ακόμα στη Ρουμανία. Πολύ τσίπιδες εκεί στη Valve που επέλεξαν τα δέματα να έρχονται οδικώς από τη μια άκρη της Ευρώπης στην άλλη. Τουλάχιστον ας μας έδιναν επιλογή να πληρώσουμε για express με αεροπορικά. Το "3-5 εργάσιμες" που κολλάει? Μόνο αν το σπίτι σου είναι 100 μέτρα από την κεντρική αποθήκη? Και εμένα ακόμα δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Τα ίδια κι εγώ. έφυγε από Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAstro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Το δικό μου σήμερα έφτασε επιτέλους Βουλγαρία, η παραγγελία έγινε τα πρώτα δέκα λεπτά που έγινε διαθέσιμο! Απάραδεκτη η μεταφορική! Και το χειρότερο είναι οτί μετά αναλαμβάνει η ACS.Αν το έχω πάρει μέχρι Παρασκευή θα είναι θαύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, iAstro είπε Το δικό μου σήμερα έφτασε επιτέλους Βουλγαρία, η παραγγελία έγινε τα πρώτα δέκα λεπτά που έγινε διαθέσιμο! Απάραδεκτη η μεταφορική! Και το χειρότερο είναι οτί μετά αναλαμβάνει η ACS.Αν το έχω πάρει μέχρι Παρασκευή θα είναι θαύμα. Παραδοξως και της 2 φορες που αγορασα απο Valve και ανελαβε στην Ελλαδα η ACS την επομενη που το ειδα Βουλγαρια ηταν στα χερια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Βουλγαρία και το δικό μου σήμερα. Άντε μακάρι να παραλάβουμε όλοι μέχρι το τέλος της βδομάδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί διάβολε το δικό μου είναι ακόμα Ρουμανία; Γιατί περνάει απ'ολο το βαλκανίτσι για να έρθει εδώ, και με το πρώτο deck η ίδια διαδρομή. Με κάρο τα στέλνουν; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από tsakonass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 51 minutes ago, tsakonass said: Γιατί διάβολε το δικό μου είναι ακόμα Ρουμανία; Γιατί περνάει απ'ολο το βαλκανίτσι για να έρθει εδώ, και με το πρώτο deck η ίδια διαδρομή. Με κάρο τα στέλνουν; Πρέπει να πάνε τα κάστανα πρώτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 38 minutes ago, Xvipes said: Πρέπει να πάνε τα κάστανα πρώτα! Κοίταξε Steam Deck δεν θα πάρουμε ακριβώς. Κρατάνε και αυτοί ποσοστό μαζί με τις ανάδοχες εταιρίες και τον φορέα σι ντι άει και πι αρ ντάμπλιγιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Εχθές το απόγευμα εμένα πήγε Βουλγαρία και έφυγε καπάκια! Μπράβο οι Βούλγαροι ταχύτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Φαντάζομαι μέχρι Παρασκευή θα έρθουν. Πάντως έπεσαν έξω στα 1-6 εργάσιμες για όλους όσοι έκαναν την πρώτη μέρα παραγγελία. Πάμε στις 10! εργάσιμες την Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Εννοείται ότι δεν θα παραλάβω άμεσα τώρα που πήρα άδεια και έχω χρόνο! Πέρα από την πλάκα, τραγική η κατάσταση να έρχεται κάτι με τόσο αργούς ρυθμούς. Είμαι κ σε νησί να δω πότε θα παραλάβουμε, με το καλό εύχομαι σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα