chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 9:50 ΜΜ, vaggos88 είπε Δοκιμασε τον ryujinx, το super m@rio wonder τρεχει μια χαρα στον ryujinx ενω yuzu κολλαει. Μηπως δεν έχεις το power tools περασμένο? Μου το κανε αυτό στο yuzu με το wonder. Είδα όμως ότι πεφτει η cpu κάτω από 2ghz και εκει έτρωγε τα κολλήματα. Εβαλα min ghz 3,2 και τρέχει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Μηπως δεν έχεις το power tools περασμένο? Μου το κανε αυτό στο yuzu με το wonder. Είδα όμως ότι πεφτει η cpu κάτω από 2ghz και εκει έτρωγε τα κολλήματα. Εβαλα min ghz 3,2 και τρέχει κανονικα Εχω power tools αλλα δεν το κοιταξα καθολου αυτο που λες. Απλα εψαξα στο reddit και ειδα οτι και αλλοι ειχαν θεμα και το τρεχανε σε ryujinx. με την πρωτη ευκαιρια θα το τρεξω ξανα να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 18/11/2023 στις 12:33 ΜΜ, toxotis70 είπε που τρεχει καλυτερα καποιο παιχνιδι για windows? Σε steam os linux (λογω ελαφρυτερου λειτουργικου και optimisation) ή στα windows ? Πχ το cyberpunk 2077... Εγώ είμαι windows + playnite + Steam Deck Tools . το εχω εγκαταλειψει το steam OS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, argi73 είπε το εχω εγκαταλειψει το steam OS Γιατί ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί ρε συ? γιατί έχω Epic / Prime gaming /GOG και ελάχιστα steam. Εχω κρατήσει emudeck και steam στο steam os... Εντάξει παίζουν αρκετά στο steam os .. αλλά ο χρόνος που χρειάζεται να τα βάλω είναι αρκετος Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από argi73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, argi73 είπε γιατί έχω Epic / Prime gaming /GOG και ελάχιστα steam. Εχω κρατήσει emudeck και steam στο steam os... Εντάξει παίζουν αρκετά στο steam os .. αλλά ο χρόνος που χρειάζεται να τα βάλω είναι αρκετος Aaww! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, argi73 είπε γιατί έχω Epic / Prime gaming /GOG και ελάχιστα steam. Εχω κρατήσει emudeck και steam στο steam os... Εντάξει παίζουν αρκετά στο steam os .. αλλά ο χρόνος που χρειάζεται να τα βάλω είναι αρκετος Και στο steam OS μπορεις να βαλεις epic gog battlenet prime κλπ. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απορία..... Γιατί δεν το φέρνουν τα καταστήματα; Επειδή δεν υπάρχει αντιπροσωπεία; Αυτό που έχω το πλήρωσα με την πιστωτική και εντέλει μου βγήκε πολλά περισσότερα. Με άτοκες από γνωστή αλυσίδα θα το αγόραζα σίγουρα το oled ως αναβάθμιση. Δηλαδή τα καταστήματα πουλησαν περισσότερα Rog Ally από όσα Steam Deck πουλήθηκαν στην Ελλάδα ? Αλλά δεν βλέπω ούτε τα Skroutzomagaza να ενδιαφέρονται, περίεργο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από valandis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, vaggos88 είπε Και στο steam OS μπορεις να βαλεις epic gog battlenet prime κλπ. πως ? 22 ώρες πριν, argi73 είπε Εγώ είμαι windows + playnite + Steam Deck Tools . το εχω εγκαταλειψει το steam OS το playnite γιατι το εβαλες , που χρησιμευει? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από toxotis70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 στο steamdeck μπορεις να προσθεσεις ενα μονο τιτλο και πως , οταν το εχεις ηδη στησει τη πρωτη φορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, toxotis70 είπε πως ? το playnite γιατι το εβαλες , που χρησιμευει? Epic και GoG με Heroic αλλα δεν παιζουν ολα.. αρκετα για να παιξουν θελει χερι .επισης με το anti cheat υπαρχει θεμα και μπορει να φας ΒΑΝ το playnite ειναι ενα front end για τα games που εχεις και με υποστήριξη για emulators και ολα τα gaming app (epic steam gog κλπ) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από argi73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, valandis said: Απορία..... Γιατί δεν το φέρνουν τα καταστήματα; Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι είναι θέμα της Valve και όχι των καταστημάτων. Η Valve είναι αυτή που δεν διαθέτει το Steam Deck χονδρική σε καταστήματα και αυτό ισχύει και στις άλλες χώρες. Από το Google: the only official ways to purchase Steam Deck are directly from Steam (in the US, CA, EU, and UK), or from Komodo (JP, KR, TW, and HK),” Valve explained on Twitter. “Steam Decks sold via any other websites or retailers are unofficial - please be careful.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι είναι θέμα της Valve και όχι των καταστημάτων. Η Valve είναι αυτή που δεν διαθέτει το Steam Deck χονδρική σε καταστήματα και αυτό ισχύει και στις άλλες χώρες. Από το Google: the only official ways to purchase Steam Deck are directly from Steam (in the US, CA, EU, and UK), or from Komodo (JP, KR, TW, and HK),” Valve explained on Twitter. “Steam Decks sold via any other websites or retailers are unofficial - please be careful.” Ακριβως, η ιδια η Valve ειναι που δεν συνεργαζεται με retail. Αν και ισως στο μελλον να αλλαξει αυτο μιας και εκανε το πρωτο βημα με τα refurbished SD's μεσω gamestop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, valandis said: Γιατί δεν το φέρνουν τα καταστήματα; Η Valve πούλησε το πρώτο βασικό μοντέλο του Steam Deck με χασούρα, προκειμένου να δημιουργήσει την βάση χρηστών. Ο Gabe είχε πει ότι πόνεσε πολύ το price point που επέλεξαν, αλλά ήταν αναγκασμένος να το κάνει. Οπότε δεν θα μπορούσε να το πουλήσει ακόμα χαμηλότερα στους retailers και γι' αυτό δεν το διέθεσε. Επιπλέον, ακόμα και τώρα οι κονσόλες που πουλιούνται στα καταστήματα έχουν ελάχιστο κέρδος για αυτά. Το κέρδος έρχεται από τα παραφερνάλια, τα γκέιμς και τα αξεσουάρ. Κανένα κατάστημα δεν έχει λόγο να πουλήσει μία κονσόλα με ελάχιστο κέρδος, χωρίς να δέχεται physical games και δίχως αξεσουάρ. Για το ROG Ally δεν ξέρω τι να υποθέσω, πιθανότατα θα έχει χαμηλώσει αρκετά την τιμή χονδρικής η Asus προκειμένου να είναι ελκυστικό για τα καταστήματα. btw αυτό: 7 hours ago, valandis said: Δηλαδή τα καταστήματα πουλησαν περισσότερα Rog Ally από όσα Steam Deck πουλήθηκαν στην Ελλάδα. από πού προκύπτει; Δεν ξέρω πόσα ROG Allies και πόσα Steam Decks έχουν πουληθεί στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία estimates μιλάνε για 3-4m Decks και 500k Allies στην παγκόσμια αγορά. Θεωρώ αρκετά απίθανο να έχουν πουληθεί λιγότερα Decks στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAstro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Όσοι έχετε παραγγείλει το oled απο Ελλάδα έχετε πάρει tracking number σήμερα; Το δικό μου είναι ακόμη Packaged. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα