zmaskos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, εχει τυχει σε κανέναν άλλο; To steamdeck μου έχει χαλάσει εως τώρα 2 καρτες sd. Τις κανει κανονικά format , βαζω τα παιχνιδια παιζω κανονικα και σε περιπου 15-20 μερες δεν αναγνωριζονται απο το ιδιο ουτε απο κανενα αλλο μεσo, υπολογιστη, φωτογραφικη, nintendo switch. Την πρωτη μου την αλλαξε το καταστημα με καινουργια, δυστηχως και η δευτερη χαλασε σε 20 μερες. Μηπως παιζει ρολο και η μαρκα; εχω μια Kingston Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, zmaskos είπε Καλησπέρα, εχει τυχει σε κανέναν άλλο; To steamdeck μου έχει χαλάσει εως τώρα 2 καρτες sd. Τις κανει κανονικά format , βαζω τα παιχνιδια παιζω κανονικα και σε περιπου 15-20 μερες δεν αναγνωριζονται απο το ιδιο ουτε απο κανενα αλλο μεσo, υπολογιστη, φωτογραφικη, nintendo switch. Την πρωτη μου την αλλαξε το καταστημα με καινουργια, δυστηχως και η δευτερη χαλασε σε 20 μερες. Μηπως παιζει ρολο και η μαρκα; εχω μια Kingston Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι αν το τρεχεις dual boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, TheoAlex50 said: Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι αν το τρεχεις dual boot. οχι κανονικα μονο steam os, ουτε emulators ουτε κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, zmaskos είπε οχι κανονικα μονο steam os, ουτε emulators ουτε κατι αλλο. Παραξενο οχι δεν ξερω γιατι. Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε. Ας ελπισουμε να μας διαφωτισει καποιος συμφορουμιτης εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 μια 512 kingston μου την έβγαλε off και περιμένω αντικατάσταση . Dual Boot έχω και αυτή είχε batocera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω εχω την Samsung Evo Plus και το μονο που εχει συμβει 2 φορες ειναι na χανεται το library και παω σε desktop mode και την κανω add. Edit. Το κανει καθε φορα που κλεινω η κανω reboot το steamdeck. Ειναι προβλημα του τελευταιου Update. Διαβασα οτι βγηκε ηδη Fix αλλα ακομα δεν το βγαζει για update εμενα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Με samsung Evo plus και εγώ από Launch δεν έχω κανενα θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 12/9/2023 στις 7:22 ΜΜ, zmaskos είπε Καλησπέρα, εχει τυχει σε κανέναν άλλο; To steamdeck μου έχει χαλάσει εως τώρα 2 καρτες sd. Τις κανει κανονικά format , βαζω τα παιχνιδια παιζω κανονικα και σε περιπου 15-20 μερες δεν αναγνωριζονται απο το ιδιο ουτε απο κανενα αλλο μεσo, υπολογιστη, φωτογραφικη, nintendo switch. Την πρωτη μου την αλλαξε το καταστημα με καινουργια, δυστηχως και η δευτερη χαλασε σε 20 μερες. Μηπως παιζει ρολο και η μαρκα; εχω μια Kingston Προσπάθησε να μην κάνεις φορμάτ μέσω steamdeck αλλά από κάποιο PC. είναι γνωστό πρόβλημα, οποία κάρτα και να του βάλεις μέσα και να του κάνεις φορμάτ από το steamdeck δεν θα την αναγνωρίζει το PC, το αντίθετο λειτουργεί μια χαρά. μην με ρωτάς γιατί έχει αναφερθεί πολλές φορές σε reddit κλπ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ivris είπε Προσπάθησε να μην κάνεις φορμάτ μέσω steamdeck αλλά από κάποιο PC. είναι γνωστό πρόβλημα, οποία κάρτα και να του βάλεις μέσα και να του κάνεις φορμάτ από το steamdeck δεν θα την αναγνωρίζει το PC, το αντίθετο λειτουργεί μια χαρά. μην με ρωτάς γιατί έχει αναφερθεί πολλές φορές σε reddit κλπ κλπ. Αυτο ειναι random η συμβαίνει πάντα? Γιατι εγω την εκανα πρώτη φορα φορματ στο steamdeck αλλα δεν εχω τσεκάρει αν την αναγνωρίζει το Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, ivris είπε Προσπάθησε να μην κάνεις φορμάτ μέσω steamdeck αλλά από κάποιο PC. είναι γνωστό πρόβλημα, οποία κάρτα και να του βάλεις μέσα και να του κάνεις φορμάτ από το steamdeck δεν θα την αναγνωρίζει το PC, το αντίθετο λειτουργεί μια χαρά. μην με ρωτάς γιατί έχει αναφερθεί πολλές φορές σε reddit κλπ κλπ. Μετά πως το λύνεις αυτό αν γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, ivris said: Προσπάθησε να μην κάνεις φορμάτ μέσω steamdeck αλλά από κάποιο PC. είναι γνωστό πρόβλημα, οποία κάρτα και να του βάλεις μέσα και να του κάνεις φορμάτ από το steamdeck δεν θα την αναγνωρίζει το PC, το αντίθετο λειτουργεί μια χαρά. μην με ρωτάς γιατί έχει αναφερθεί πολλές φορές σε reddit κλπ κλπ. Το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζεται η καρτα και στο steamdeck, ενω αρχικα δεν εχω προβλημα παιζω κανονικα τα παιχνιδια, μετα απο 15-20 μερες τα φτυνει η καρτα. Δεν την βλεπει το steamdeck. τελοςπαντων θα παρω καμια scandisk ή samsung και βλεπω, αν χαλασει και αυτη μετα ticket στη Valve. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από zmaskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Μετά πως το λύνεις αυτό αν γίνει? Δεν το λύνεις αγοράζεις καινούρια...σόρρυ. https://reddit.com/r/SteamDeck/s/YCxrotcs7e 12 ώρες πριν, zmaskos είπε Το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζεται η καρτα και στο steamdeck. Πάρε scandisk είναι θεωρητικά stable. Αν επιμένει τικετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Πως γινεται το φορματ να καταστρέφει την SD μετα απο 2 φορές; Ο άλλος κατέστρεψε 1Τ κάρτα, αδιανόητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Vagosman είπε Πως γινεται το φορματ να καταστρέφει την SD μετα απο 2 φορές; Ο άλλος κατέστρεψε 1Τ κάρτα, αδιανόητο. Στον Tech κόσμο όλα είναι πιθανά πλέον. 😅 Τουλάχιστον να το έχουμε κανόνα να γίνεται εκτός Deck το format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στη δική μου περίπτωση μία samsung evo 512 plus την έχει "κλειδώσει" και δεν μπορώ να βάλω ούτε να βγάλω τίποτα από μέσα, τα αρχεία που περιέχει δουλεύουν κανονικά! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από ebola75 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα