Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/8/2023 στις 6:41 ΜΜ, Malthador είπε

Μόλις ανακάλυψα προς ευχάριστή μου έκπληξη, ότι όταν το Steam Deck βρίσκει game εγκατεστημένο σε άλλο υπολογιστή του ίδιου δικτύου, δεν το κατεβάζει ξανά από τον server, αλλά το κάνει transfer από το PC που είναι συνδεδεμένο τοπικά.

Και κάπως έτσι εντελώς τυχαία γλύτωσα το να κατεβάσω ξανά 125GB του BG3. :)

Μας έσωσες ρε φίλε ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι και το έχω μήνες το deck

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον YUZU, αρχείο NSP κολλάει στο steam OS δοκιμασμένο και με emudeck, ενώ στα windows τρέχει κανονικά αλλά δεν υπακούουν τα χειριστήρια steamdeck

Στις 25/8/2023 στις 5:07 ΜΜ, ebola75 είπε

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον YUZU, αρχείο NSP κολλάει στο steam OS δοκιμασμένο και με emudeck, ενώ στα windows τρέχει κανονικά αλλά δεν υπακούουν τα χειριστήρια steamdeck

Βρήκα άκρη 

On 17/08/2023 at 02:30, labrosviz said:

Μας έσωσες ρε φίλε ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι και το έχω μήνες το deck

Δεν ειναι feature του deck , σε οποιαδηποτε συσκευη ετσι γινεται εδω και κανα εξαμηνο . 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 17/8/2023 στις 11:48 ΠΜ, vaggos88 είπε

Καμια πρόταση για ssd? ηρθε η ωρα να βγει ο 64eMMC 

Λεω για 1tb. έψαξα λιγο alliexpress αλλα δεν μπόρεσα να καταλήξω. 

θελεις ενα m.2 2230 με χαμηλη καταναλωση και γρηγορες ταχυτητες αναγνωσης και γραφης.

Ο ιδανικος με χαμηλη καταναλωση και αριστες ταχυτητες ειναι αυτος https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BQG6JCRP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Κρατα λιγο μακρια ton corsair m600 καθοτι εχει μεγαυτερη καταναλωση 4.2 εναντι 3.7 του sabrent.

• Like 1

3 λεπτά πριν, ivris είπε

θελεις ενα m.2 2230 με χαμηλη καταναλωση και γρηγορες ταχυτητες αναγνωσης και γραφης.

Ο ιδανικος με χαμηλη καταναλωση και αριστες ταχυτητες ειναι αυτος https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BQG6JCRP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Κρατα λιγο μακρια ton corsair m600 καθοτι εχει μεγαυτερη καταναλωση 4.2 εναντι 3.7 του sabrent.

Εχω παραγγείλει τον Samsung PM991a 1TB. Πως και πως περιμένω να έρθει να κανω το χειρουργείο.

• Like 1

Εγω πάλι εχω αγοράσει θηκες, σκληρό,180 usb c, sd και το backplate με το vent (χωρις το rgb led) στην περιοχη του ανεμιστηρα tou steamdeck απο Jsaux και περιμενω να ερθει το τελευταιο.2_0edda14d-9f83-4e7c-8df4-fff7c7b65e5b_7

Μολις παραλαβω θα πεσει και η παραγγελια απο το steam του steamdeck και καλο gaming - καψιμο με οτι ελευθερο χρονο εχουμε στα 40+.

Ενδιαφερον video για θερμοκρασιες με το νεο backplate με το vent απο Jsaux και αλλαγή πάστας εδώ και σιγα σιγα confirmαρουν και άλλοι οτι εχουν δει διαφορα.

Το καλο ειναι οτι με τον περιορισμο που εχουν κανει στον σχεδιασμο του vent συνεχιζει να τραβαει αερα απο την περιοχη του ssd μνημων κλπ οποτε η διαφορα εκει θερμοκρασιων ειναι απο 0 C μαξ +1 C , για το longevity του deck αλλα ριχνει 10 βαθμους κατω χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο, σημαντικο αν δεν θες να παιξεις με undervolt και εχεις φοβους για μπρικαρισματα.

το παλικαρι εχει κανει τρομερη δουλειά σε τεστινγκ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση.

MW2 - steam deck -win dualboot - BAN.

Για οσους εχουν κανει dual boot Windows10/11 και εχουν βαλει mw2 ή αλλους cod τιτλους μεσω battlenet account το χειριστηριο του steam deck ειναι λειτουργικο οπως πχ αν επαιζες μεσω dual boot windows 10/11 και steam account?

Διαβασα οτι πολλοι που χρησιμοποιουν εφαρμογη για το χειριστηριο του steam deck σε windows 10/11 πχ steam deck tools ή handheld companion εφαγαν ban λογω οτι τους τσακωσε το anticheat γιατι η ιδια η εφρμογη κανει καποιες αλλαγες στο tpd on the fly.

H ερωτηση ειναι επειδη ειμαι καμενος codakias χρονια πολλα, πιο προγραμμα ειναι εκεινο που παρεχει καλη υποστήριξη για το steam deck controller σε windows 10/11 χωρις να εγειρει αντιδρασεις σε παιχνιδια με anticheat services.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από ivris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mparkoulaki είπε

Καλησπέρα.Υπαρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με emulator για παιχνίδια του switchνα μου δώσει τα φώτα του?

Κανε μια αρχή με το παρακάτω guide. Δες και το youtube guide να τα βλεπεις στην πραξη. Για ευνόητους λογους δεν μιλάμε για roms μιας και δεν ειναι νόμιμο. Οταν φθάσεις στο σημείο αυτό με ενα γοογλε (η pm) Μπορω να σε βοηθήσω. 

https://retrogamecorps.com/2022/10/16/steam-deck-emulation-starter-guide/

Επεξ/σία από vaggos88

Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

Κανε μια αρχή με το παρακάτω guide. Δες και το youtube guide να τα βλεπεις στην πραξη. Για ευνόητους λογους δεν μιλάμε για roms μιας και δεν ειναι νόμιμο. Οταν φθάσεις στο σημείο αυτό με ενα γοογλε (η pm) Μπορω να σε βοηθήσω. 

https://retrogamecorps.com/2022/10/16/steam-deck-emulation-starter-guide/

Ναι το ξέρω..Ευχαριστω πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...