stefanos_th Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Μου ηρθε!!!! Βρήκε ημέρα κι αυτό, που έχω πόση δουλειά! Θα με ξανακάνει gamer, το θεωρώ δεδομένο! Μου αρέσει πααααρα πολύ τελικά! Παίρνω πίσω τυχόν κράξιμο που είχα ρίξει όσο ακόμα ήταν στα χαρτιά σαν ιδέα. Το μόνο που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκαναν, είναι ότι το καλώδιο στον φορτιστή δεν είναι αποσπώμενο. Στον καναπέ δεν βολεύει για 10-20 πόντους, δυστυχώς. Στο κρεβάτι είναι μια χαρά βέβαια. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλον φορτιστή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharalamposPar2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Σκέφτομαι να πάρω την 64άρα έκδοση με μια 512άρα SD για αρχή και ύστερα να αναβαθμίσω τον SSD με τον SABRENT Rocket 2230 NVMe 4.0 1TB. Επειδή όμως η πιο πρόσφατή μου απόπειρα tinkering ήταν το PSP που τσίπαρα όταν ήμουν πιτσιρίκι - το οποίο ήταν καθαρά θέμα software, όχι hardware - δεν είμαι και φουλ σίγουρος ότι θα καταφέρω εγώ ο ίδιος την αλλαγή του SSD. Έχω δει αρκετούς να λένε πως είναι εύκολη διαδικασία με τα ξεβιδώματα, με προσοχή να αποσυνδέσεις την μπαταρία, πώς να εγκαταστήσεις πάλι το Steam OS κλπ. Από την άλλη, σε μια περίπτωση κάποιος έσπασε ένα κομματάκι της συσκευής ενώ επιχειρούσε να κάνει την αντικατάσταση. Όσοι το έχουν καταφέρει, τι θα προτείνατε; Να πάρω ένα kit του iFixit και να την κάνω μόνος μου ή να δώσω κάνα 30€ σε μαγαζί για να την κάνει; Επίσης, ποιο guide σας βοήθησε περισσότερο και τι άλλα tips έχετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάγνωση του σεντονιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Μου ηρθε!!!! Βρήκε ημέρα κι αυτό, που έχω πόση δουλειά! Θα με ξανακάνει gamer, το θεωρώ δεδομένο! Μου αρέσει πααααρα πολύ τελικά! Παίρνω πίσω τυχόν κράξιμο που είχα ρίξει όσο ακόμα ήταν στα χαρτιά σαν ιδέα. Το μόνο που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκαναν, είναι ότι το καλώδιο στον φορτιστή δεν είναι αποσπώμενο. Στον καναπέ δεν βολεύει για 10-20 πόντους, δυστυχώς. Στο κρεβάτι είναι μια χαρά βέβαια. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλον φορτιστή; Το δικο μου το πρωί στις 12 εφυγε απο Βουλγαρία. Το δικο σου απο όταν ηρθε Ελλάδα ποσες ημερες εκανε να έρθει σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Χθες έπιασε σαλόνικα, σήμερα ήρθε Αθήνα. Προσωπικα λέω πάντως να μην πειράξω ssd. Προτιμώ να πάρω και μια δεύτερη κάρτα στην τελική εάν γεμίσει η πρώτη και να τις αλλάζω, σιγά την διαδικασία. Εξαλλου οι τιμές παραπλησιες είναι, τουλάχιστον για τα 512gb, και σε όσα βίντεο έχω δει η διαφορά στην ταχύτητα φορτώματος για εμένα δεν αξίζει το, όποιο τέλος πάντων, ρίσκο ενέχει η διαδικασία αλλαγής του δίσκου, αλλά και κυρίως τη μανούρα του σεταρίσματος του λειτουργικού. Για πείτε λίγο για φορτιστή. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιον αλλο; λέω να αποφύγω πολύπριζα και μπαλαντεζες μέσα στο σαλόνι. Εαν πάρω έναν 45ρη με τα ίδια αμπέρ με τον δικό του, υποθέτω δεν θα υπάρχει κάποιος κίνδυνος, σωστα; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από Bigi444444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω το φορτίζω με ενα απλο φορτιστή κινητού 30W (https://www.skroutz.gr/s/32322020/Veger-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-και-Θύρα-USB-C-30W-Power-Delivery-Quick-Charge-3-0-Λευκός-VLS302U.html?product_id=130163407&sponsored=true) με PD και 2 μετρα καλωδιο (https://www.skroutz.gr/s/26662299/Ugreen-Angle-90-Braided-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Μαύρο-2m-50125.html). Όταν όμως το εχω docked βαζω τον 45αρι γιατι οι αναγκες σε αμπερ ειναι μεγαλυτερες.Κινδυνος δεν υπαρχει κανενας και αν ειναι "μικρος" ο φορτιστής θα σου βγάλει μηνυμα ότι η φόρτιση ειναι αργη και οτι οταν παιζεις να κατεβαινει αντι να ανεβαίνει το ποσοστο της μπαταριας. Με Sd δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα. Το steam ΟS μαλιστα σου εμφανιζει τι παιχνιδια έχεις μόνο μεσα στη καθε SD. SSD εγώ αλλαξα γιατι τα Shaders πίανουν χώρο όπως και επισης αν θέλεις να βαλεις τπτ wine /proton beta και κυρίως για το dual boot Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από argi73 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppkstat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Από φορτιστές οτιδήποτε υποστηρίζει pd 3.0 στα 65w είναι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ έναν Anker nano II και είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηρθε και το δικό μου προχθές ! Υπέροχη ποιότητα κατασκευής. Πήρα και το dock της JSAUX (το upgraded με τα usb 3.0) το έκανα mini desktop PC και ξεκινησα το tinkering 😅 . Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και το performance /price του δεν παίζεται. Με τα απαραίτητα plugins και tweaks πάνω (Cryoutilities 2, protonGE, powertools , vibrantdeck κλπ) και με undervolt [-35mV(CPU), -35mV(SOC), -40mV(GPU)], εχω 4 - 5 oC βαθμούς πιο κάτω, κατά περίπου 1000rpm λιγότερες στροφές του fan, περίπου 1,5 με 2,0W λιγότερη κατανάλωση και περίπου 4 με 7 fps περισσότερα στο God of War, τα οποία είναι πλέον κατά 99% σταθερά 40fps, εως τώρα τουλάχιστον! Το έχω στα 720p@40Hz με custom preset ολα original εκτός απο shadows και atmospherics (low). Δεν έχω ενεργοποιημένο το FSR2 διότι έχει πολύ temporal shimmering για τα γούστα μου, ακόμα και στο quality! Η διάρκεια της μπαταρίας με τα παραπάνω στο god of war είναι περίπου 1ωρα 50min! Πρίν απο το undervolt, χωρίς τα cryoutilities 2 και χωρίς την χρήση του ProtonGE (με DXVK_async=1) είχα απο 33 έως 40 fps στα 600p και έπαιζε το framerate πανω κάτω συνέχεια με διάρκεια μπαταρίας περίπου 1ωρα και 25min. Περιμένω τώρα την MX-6 της Arctic και κατι Thermalpads που παρήγγειλα για ενα mini thermal mod project και θα γράψω αποτελέσματα και εντυπώσεις! Στις 28/3/2023 στις 6:38 ΜΜ, CharalamposPar2 είπε Σκέφτομαι να πάρω την 64άρα έκδοση με μια 512άρα SD για αρχή και ύστερα να αναβαθμίσω τον SSD με τον SABRENT Rocket 2230 NVMe 4.0 1TB. Επειδή όμως η πιο πρόσφατή μου απόπειρα tinkering ήταν το PSP που τσίπαρα όταν ήμουν πιτσιρίκι - το οποίο ήταν καθαρά θέμα software, όχι hardware - δεν είμαι και φουλ σίγουρος ότι θα καταφέρω εγώ ο ίδιος την αλλαγή του SSD. Έχω δει αρκετούς να λένε πως είναι εύκολη διαδικασία με τα ξεβιδώματα, με προσοχή να αποσυνδέσεις την μπαταρία, πώς να εγκαταστήσεις πάλι το Steam OS κλπ. Από την άλλη, σε μια περίπτωση κάποιος έσπασε ένα κομματάκι της συσκευής ενώ επιχειρούσε να κάνει την αντικατάσταση. Όσοι το έχουν καταφέρει, τι θα προτείνατε; Να πάρω ένα kit του iFixit και να την κάνω μόνος μου ή να δώσω κάνα 30€ σε μαγαζί για να την κάνει; Επίσης, ποιο guide σας βοήθησε περισσότερο και τι άλλα tips έχετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάγνωση του σεντονιού. Πάρε βρε ένα κιτ από το ifixit και καντο. Δεν είναι τίποτα. Προσοχή θέλει απλά! Αυτός που έσπασε το δοντάκι από το back plate έκανε χοντρή μακακια δεν το κάνεις εύκολα αυτό. Μόνο τη μπαταρία να προσεχεις πως αποσυνδέεις και μην ξεχάσεις να βάλεις την μπαταρία σε storage mode από το bios Long term storage If you won't be using your Steam Deck for a while and would like to place it back into storage mode to increase long term battery health, you can use the following steps to do so: Power the Steam Deck down normally (choose Shut Down from the Power menu) Hold down the Volume+ button and press the power button. The Steam Deck should boot into the BIOS menu. Using the D-Pad and A to select, navigate to "Setup Utility" Navigate to the Power Menu Choose Battery storage mode, and confirm. You should see the Steam Deck power off, and the power LED will blink three times to confirm battery storage mode has been activated. To wake your Steam Deck from storage mode, plug in the provided power supply and power it on normally. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από nekrik 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppkstat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, nekrik είπε Με τα απαραίτητα plugins και tweaks πάνω (Cryoutilities 2, protonGE, powertools , vibrantdeck κλπ) και με undervolt [-35mV(CPU), -35mV(SOC), -40mV(GPU)], εχω 4 - 5 oC βαθμούς πιο κάτω, κατά περίπου 1000rpm λιγότερες στροφές του fan, περίπου 1,5 με 2,0W λιγότερη κατανάλωση και περίπου 4 με 7 fps περισσότερα στο God of War, τα οποία είναι πλέον κατά 99% σταθερά 40fps, εως τώρα τουλάχιστον! Το έχω στα 720p@40Hz με custom preset ολα original εκτός απο shadows και atmospherics (low). Δεν έχω ενεργοποιημένο το FSR2 διότι έχει πολύ temporal shimmering για τα γούστα μου, ακόμα και στο quality! Η διάρκεια της μπαταρίας με τα παραπάνω στο god of war είναι περίπου 1ωρα 50min! Πρίν απο το undervolt, χωρίς τα cryoutilities 2 και χωρίς την χρήση του ProtonGE (με DXVK_async=1) είχα απο 33 έως 40 fps στα 600p και έπαιζε το framerate πανω κάτω συνέχεια με διάρκεια μπαταρίας περίπου 1ωρα και 25min. Περιμένω τώρα την MX-6 της Arctic και κατι Thermalpads που παρήγγειλα για ενα mini thermal mod project και θα γράψω αποτελέσματα και εντυπώσεις! Εχω σκεφτεί και εγώ να κάνω διάφορα τέτοια στο δικό μου αλλά με κρατάει λίγο πίσω το γεγονός ότι μακράν το πιο ζεστό κομμάτι της συσκευής δεν είναι το SOC αλλά το ολοκληρωμένο της φόρτισης της μπαταρίας (το οποίο δεν έχει σένσορα). Η συσκευή προφανώς έχει σχεδιαστεί για να έχει κάποιο συγκεκριμένο airflow, χωρίς να λέω φυσικά οτι λιγότερο airflow θα είναι πρόβλημα. Αλλά αν δεν γνωρίζουμε τις ανοχές αυτού του πράγματος, θερμοκρασίες του ολοκληρωμένου κτλπ, πάμε λίγο στα τυφλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, nekrik είπε Ηρθε και το δικό μου προχθές ! Υπέροχη ποιότητα κατασκευής. Πήρα και το dock της JSAUX (το upgraded με τα usb 3.0) το έκανα mini desktop PC και ξεκινησα το tinkering 😅 . Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και το performance /price του δεν παίζεται. Με τα απαραίτητα plugins και tweaks πάνω (Cryoutilities 2, protonGE, powertools , vibrantdeck κλπ) και με undervolt [-35mV(CPU), -35mV(SOC), -40mV(GPU)], εχω 4 - 5 oC βαθμούς πιο κάτω, κατά περίπου 1000rpm λιγότερες στροφές του fan, περίπου 1,5 με 2,0W λιγότερη κατανάλωση και περίπου 4 με 7 fps περισσότερα στο God of War, τα οποία είναι πλέον κατά 99% σταθερά 40fps, εως τώρα τουλάχιστον! Το έχω στα 720p@40Hz με custom preset ολα original εκτός απο shadows και atmospherics (low). Δεν έχω ενεργοποιημένο το FSR2 διότι έχει πολύ temporal shimmering για τα γούστα μου, ακόμα και στο quality! Η διάρκεια της μπαταρίας με τα παραπάνω στο god of war είναι περίπου 1ωρα 50min! Πρίν απο το undervolt, χωρίς τα cryoutilities 2 και χωρίς την χρήση του ProtonGE (με DXVK_async=1) είχα απο 33 έως 40 fps στα 600p και έπαιζε το framerate πανω κάτω συνέχεια με διάρκεια μπαταρίας περίπου 1ωρα και 25min. Περιμένω τώρα την MX-6 της Arctic και κατι Thermalpads που παρήγγειλα για ενα mini thermal mod project και θα γράψω αποτελέσματα και εντυπώσεις! Πάρε βρε ένα κιτ από το ifixit και καντο. Δεν είναι τίποτα. Προσοχή θέλει απλά! Αυτός που έσπασε το δοντάκι από το back plate έκανε χοντρή μακακια δεν το κάνεις εύκολα αυτό. Μόνο τη μπαταρία να προσεχεις πως αποσυνδέεις και μην ξεχάσεις να βάλεις την μπαταρία σε storage mode από το bios Long term storage If you won't be using your Steam Deck for a while and would like to place it back into storage mode to increase long term battery health, you can use the following steps to do so: Power the Steam Deck down normally (choose Shut Down from the Power menu) Hold down the Volume+ button and press the power button. The Steam Deck should boot into the BIOS menu. Using the D-Pad and A to select, navigate to "Setup Utility" Navigate to the Power Menu Choose Battery storage mode, and confirm. You should see the Steam Deck power off, and the power LED will blink three times to confirm battery storage mode has been activated. To wake your Steam Deck from storage mode, plug in the provided power supply and power it on normally. Φιλε, με ένα 50ρικο έρχεσαι να σετάρεις έτσι και το δικό μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηρθε και το δικο μου, help για να ξεκινήσω να περνάω roms, youtube links κλπ έχετε κατι η να κανω αυτο ? Nintendo games θέλω να παίξω κυρίως. PS περιμένω να έρθει και το official steam deck dock. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Ηρθε και το δικο μου, help για να ξεκινήσω να περνάω roms, youtube links κλπ έχετε κατι η να κανω αυτο ? Nintendo games θέλω να παίξω κυρίως. PS περιμένω να έρθει και το official steam deck. Αυτό να κανεις. Emudeck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, nekrik είπε Ηρθε και το δικό μου προχθές ! Υπέροχη ποιότητα κατασκευής. Πήρα και το dock της JSAUX (το upgraded με τα usb 3.0) το έκανα mini desktop PC και ξεκινησα το tinkering 😅 . Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και το performance /price του δεν παίζεται. Με τα απαραίτητα plugins και tweaks πάνω (Cryoutilities 2, protonGE, powertools , vibrantdeck κλπ) και με undervolt [-35mV(CPU), -35mV(SOC), -40mV(GPU)], εχω 4 - 5 oC βαθμούς πιο κάτω, κατά περίπου 1000rpm λιγότερες στροφές του fan, περίπου 1,5 με 2,0W λιγότερη κατανάλωση και περίπου 4 με 7 fps περισσότερα στο God of War, τα οποία είναι πλέον κατά 99% σταθερά 40fps, εως τώρα τουλάχιστον! Το έχω στα 720p@40Hz με custom preset ολα original εκτός απο shadows και atmospherics (low). Δεν έχω ενεργοποιημένο το FSR2 διότι έχει πολύ temporal shimmering για τα γούστα μου, ακόμα και στο quality! Η διάρκεια της μπαταρίας με τα παραπάνω στο god of war είναι περίπου 1ωρα 50min! Πρίν απο το undervolt, χωρίς τα cryoutilities 2 και χωρίς την χρήση του ProtonGE (με DXVK_async=1) είχα απο 33 έως 40 fps στα 600p και έπαιζε το framerate πανω κάτω συνέχεια με διάρκεια μπαταρίας περίπου 1ωρα και 25min. Περιμένω τώρα την MX-6 της Arctic και κατι Thermalpads που παρήγγειλα για ενα mini thermal mod project και θα γράψω αποτελέσματα και εντυπώσεις! Πάρε βρε ένα κιτ από το ifixit και καντο. Δεν είναι τίποτα. Προσοχή θέλει απλά! Αυτός που έσπασε το δοντάκι από το back plate έκανε χοντρή μακακια δεν το κάνεις εύκολα αυτό. Μόνο τη μπαταρία να προσεχεις πως αποσυνδέεις και μην ξεχάσεις να βάλεις την μπαταρία σε storage mode από το bios Long term storage If you won't be using your Steam Deck for a while and would like to place it back into storage mode to increase long term battery health, you can use the following steps to do so: Power the Steam Deck down normally (choose Shut Down from the Power menu) Hold down the Volume+ button and press the power button. The Steam Deck should boot into the BIOS menu. Using the D-Pad and A to select, navigate to "Setup Utility" Navigate to the Power Menu Choose Battery storage mode, and confirm. You should see the Steam Deck power off, and the power LED will blink three times to confirm battery storage mode has been activated. To wake your Steam Deck from storage mode, plug in the provided power supply and power it on normally. Και εγω undervolt 35 35 50 σεταρα. Δεν είδα άμεσα διαφορα στην κατανάλωση. ΑΛΛΑ εκεί που δούλευε η cpu πχ στο wwz με σκαμπανευασματα 2,3. 2,8 ghz τωρα δουλευει 3,1 3,5 με τα ίδια ρεύματα. Καλύτερες επιδόσεις χωρίς αμφισβήτηση αλλά για να έχω λιγότερη καταναλωση πρέπει να δώσω στην cpu πχ να μην περνάει τα 3ghz. Φυσικά καμια σχεση με stock voltages.. * στο -40mv κρασαρει στα windows. Οπότε δεν δοκίμασα καν στο steam os. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Φιλε, με ένα 50ρικο έρχεσαι να σετάρεις έτσι και το δικό μου; Φίλε το βασικότερο σετάρισμα είναι το undervolting και είναι ριψοκίνδυνο για ολικό brick αν είσαι άτυχος με το silicon lottery, μιας και δεν έχουμε εργαλείο για cmos (bios) reset. Ο μόνος λόγος που το έκανα μόλις το παρέλαβα είναι ότι αν έτρωγε brick θα το έστελνα πίσω για rma κάνοντας τον κινέζο. Οποτε όπως καταλαβαίνεις δύσκολα να αναλάβω μηχάνημα άλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Α δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο ρίσκο! Με συντηρητική προσέγγιση δηλαδή μέχρι να βρεθεί η σταθερή τάση, πάλι μπορεί να μπρικάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Α δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο ρίσκο! Με συντηρητική προσέγγιση δηλαδή μέχρι να βρεθεί η σταθερή τάση, πάλι μπορεί να μπρικάρει; Δεν μπρικαρει ετσι ευκολα.αλλα μπορεί να συμβεί. Και 1% πιθανότητα να υπάρχει κανείς δεν περνει το ρίσκο αν ειναι ξένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα