argi73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Το πάτησα κι εγώ το κουμπί τελικά! Για το 64ρι. Για προστασία οθόνης τι θα προτείνατε; Κάποιο άλλο αξεσουάρ που θεωρείτε/-αι "υποχρεωτικό"; Εγω μόνο μια θήκη του έβαλα που εχει και stand από πισω: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0B9G7CV2Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Με τα τζαμακια δεν είμαι φίλος. έχουν αλλοίωση στα χρωματα Για μενα παρε ενα type-c hub με PD και HDMI ή κάποιο DOCK Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από argi73 1
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, argi73 είπε Εγω μόνο μια θήκη του έβαλα που εχει και stand από πισω: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0B9G7CV2Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Με τα τζαμακια δεν είμαι φίλος. έχουν αλλοίωση στα χρωματα Για μενα παρε ενα type-c hub με PD και HDMI ή κάποιο DOCK Εντάξει κι εγώ δεν τρελαίνομαι με τα τζαμακια, δεν ξέρω πόσο ευπαθης είναι η οθόνη, δεν θα ακονιζω μαχαίρια μεν, από την άλλη υπάρχει πιτσιρίκι στο σπίτι. προσεκτικός είναι κι αυτός, αλλά κάλιο γαϊδουρόδενε που λέει. Ενδιαφερουσα φαίνεται η θήκη πάντως, ευχαριστώ. Για dock κλπ δεν ξέρω, θέλω να δω και τι χρήση θα του κάνω κιολας εν τέλει. έχω και ένα type c hub ήδη από ένα κινητό εντωμεταξύ, οπότε ως προς αυτά θα περιμένω. Κατι καπάκια με μαγνητακια που κλειδώνουν στους αναλογικους και υποτίθεται είναι για να γλιτώσεις το drift από τυχόν μετακινήσεις, έχουν νοημα; Μεσα στο βαλιτσάκι του καταρχάς βρίσκουν οι αναλογικοί; 1
GnsP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Fifa 23 windows 10 με 40hz και vivid colours. https://streamable.com/wsrg4e Η ανάλυση είναι λίγο οτι ναναι, κανονικά παίζει όλη η οθόνη σε borderless
nekrik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 12:23 ΜΜ, argi73 είπε Καλή εβδομάδα. έκανα αναβάθμιση από 64 σε 512. πολύ εύκολη η διαδικασία. έβαλα Samsung PM991a και προτιμήθηκε λόγω της χαμηλής κατανάλωσης του. Τι ταχύτητες (read / write ) σου βγάζει στο kdiskmark ; Το έχεις τρέξει ;
vaggos88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Η αγορά εγινε, η sd καρτα ηρθε και περιμένουμε την κονσόλα να ερθει 2-4 εβδομάδες, Για emulators μιλάμε εδω η απαγορεύεται? θελω να παίξω Nintendo games μιας και δεν ειχα ποτε Nintendo κονσόλα.
stefanos_th Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Η αγορά εγινε, η sd καρτα ηρθε και περιμένουμε την κονσόλα να ερθει 2-4 εβδομάδες, Για emulators μιλάμε εδω η απαγορεύεται? θελω να παίξω Nintendo games μιας και δεν ειχα ποτε Nintendo κονσόλα. για emulators μιλαμε μια χαρα. αλλα μονο για ρομς που κατεχεις νομιμα . 2
LordPanag Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντως μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν steam deck στις αγγελιες.. Μαλλον θα παραγγειλω και εγω απο το site. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από LordPanag 1
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, LordPanag είπε Παντως μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν steam deck στις αγγελιες.. Μαλλον θα παραγγειλω και εγω απο το site. Αν είναι να το κάνεις σήμερα (Πέμπτη) είναι η τελευταία ημέρα των εκπτώσεων. Ότι γλιτώσεις το αγοράζεις sd/ssd 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Εγραψε κανεις οτι παιζει -10% λογω γενεθλίων; Ναι και τελειώνει σήμερα 23/3 στις 20:00 1
Vagosman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ακομα με προβληματιζει η αγορα λογω μηδενικου χρόνου και με το γεγονος οτι αν βγει Ντεκ2 θα εκλειψουν πολλα απο τα παιδικά προβληματα 1 1
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Vagosman είπε Ακομα με προβληματιζει η αγορα λογω μηδενικου χρόνου και με το γεγονος οτι αν βγει Ντεκ2 θα εκλειψουν πολλα απο τα παιδικά προβληματα Σε επίσημη δήλωση η valve είπε οτι έχουμε λίγα χρονια ακόμα μέχρι να βγει steamdeck 2 ωστε η διαφορές σε hardware να είναι μεγάλες. 1
LordPanag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 7:18 ΠΜ, stefanos_th είπε τι εγινε ρε παιδια ? ανοιξα να δω αγγελιες και εχει 3 steamdeck σε μια σελιδα . Εγω γιατι δεν βρισκω που ψαχνω για αμεση αγορα? 1
LordPanag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Αν καποιος παντως που βρισκεται Αθηνα σκεφτεται να δωσει το steam deck του και ειναι σχετικα καινουρια αγορα , ας μου στειλει PM για αμεση αγορα .
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, LordPanag είπε Αν καποιος παντως που βρισκεται Αθηνα σκεφτεται να δωσει το steam deck του και ειναι σχετικα καινουρια αγορα , ας μου στειλει PM για αμεση αγορα . Δοκίμασε αν θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα