chrisgewrgi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Το aliexpress δεν περνάει την κάρτα με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Το aliexpress δεν περνάει την κάρτα με τιποτα Εγω έχω βάλει στο alipay μια revolut . δεν είχα ποτέ θέμα. έχεις κάποια άλλη κάρτα να δοκιμάσεις? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από argi73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, argi73 είπε Εγω έχω βάλει στο alipay μια revolut . δεν είχα ποτέ θέμα. έχεις κάποια άλλη κάρτα να δοκιμάσεις? Εβαζα μια που έχω για αγορές και δεν περνούσε. Μετά έφτιαξα μια virtual prepaid της εθνικής και πάλι δεν περνάει Ενω μου χτυπάει notification,να εγκρίνω την αγορά μέσα από το ebanking στο aliexpress,γράφει για λόγους ασφαλείας δεν εγκρίνεται Edit* τι πατατιά και αυτη. Ενω φόρτισα την κάρτα με λεφτα. Έπρεπε μέσα από το BANKING να ανεβάσω το όριο συναλλαγών διότι ήταν 0. Έλεος δηλαδή. Πέρασε τελικά στα 46 ευρώ. Επειδή πρώτη φορά ψωνίζω από το aliexpress έκανα δοκιμαστικά στον ίδιο πωλητή και έχω κάποια unpaid item. Βλέπω δεν καταργούνται. Δεν υπάρχει πρόβλημα ε? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Εβαζα μια που έχω για αγορές και δεν περνούσε. Μετά έφτιαξα μια virtual prepaid της εθνικής και πάλι δεν περνάει Ενω μου χτυπάει notification,να εγκρίνω την αγορά μέσα από το ebanking στο aliexpress,γράφει για λόγους ασφαλείας δεν εγκρίνεται Edit* τι πατατιά και αυτη. Ενω φόρτισα την κάρτα με λεφτα. Έπρεπε μέσα από το BANKING να ανεβάσω το όριο συναλλαγών διότι ήταν 0. Έλεος δηλαδή. Πέρασε τελικά στα 46 ευρώ. Επειδή πρώτη φορά ψωνίζω από το aliexpress έκανα δοκιμαστικά στον ίδιο πωλητή και έχω κάποια unpaid item. Βλέπω δεν καταργούνται. Δεν υπάρχει πρόβλημα ε? δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. θα κλείσουν μόνα τους πιστεύω.. με το καλό να σου έρθει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Να μας ζησει!! το εχω ευχαριστηθεί όσο τπτ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από argi73 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Από powerwash simulator με xcloud σε emudeck - emulationstation de 2.0 και gran turismo 4 - botw με cemu experimental και GyroDSU. Τα πάντα όλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2023 στις 6:41 ΜΜ, chrisgewrgi είπε Οκ χτυπάω εναν Τελικά σου ήρθε ? Πέρασε τελωνείο ? Χτύπησα και εγώ εναν! Μια χαρά για το Steamdeck Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από nekrik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να παρω steamdeck τώρα που ειναι και σε έκπτωση, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω σε 65 και 256? Λιγο που διάβασα reddit λενε οτι το 64 ειναι πολυ value βαζοντας ssd. Ποιο ειναι το κοστος ενος ιδανικού ssd για steamdeck? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 512GB περίπου 50-70€ 1ΤΒ περίπου 90-120€ ανάλογα που θα ψωνίσεις Αν πιάνουν λιγο τα χερια σου το 64 αξίζει Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από argi73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να παρω steamdeck τώρα που ειναι και σε έκπτωση, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω σε 65 και 256? Λιγο που διάβασα reddit λενε οτι το 64 ειναι πολυ value βαζοντας ssd. Ποιο ειναι το κοστος ενος ιδανικού ssd για steamdeck? Αν πάρεις ssd από aliexpress συμφέρει παρα πολύ. Εδω ευρωπη είναι ακριβοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Για να μην αισθάνεται παραμελημένο, του παρήγγειλα προστατευτικά για μοχλούς και σκανδάλες, καθώς και decals. Επίσης μέσα από το steam store του πήρα νέο startup animation. Να μην κρυώνει μέχρι το Πάσχα 😁😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Αυτη η καρτουλα ειναι καλη για το deck? https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc512ka-eu-evo-plus-512gb-micro-sdxc-2021-uhs-i-u3-v30-a2-adapter-p-PER.578371 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Έχω την ιδια x2 και εχω βαλει windows 10. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Αυτη η καρτουλα ειναι καλη για το deck? https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc512ka-eu-evo-plus-512gb-micro-sdxc-2021-uhs-i-u3-v30-a2-adapter-p-PER.578371 A2 μια χαρά θα είναι και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω ανετα και windows και παίζουν νεράκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Το πάτησα κι εγώ το κουμπί τελικά! Για το 64ρι. Για προστασία οθόνης τι θα προτείνατε; Κάποιο άλλο αξεσουάρ που θεωρείτε/-αι "υποχρεωτικό"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα