argi73 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gizaxgiza είπε καλημέρα παιδιά 1. γίνετε να αγοράσω το steam deck με balance που έχω στο steam wallet? (το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα?) 2. πόσο καιρό κάνει να έρθει, ποια εταιρεία courier το φέρνει (λογικά το φέρνουν στη διεύθυνση που δηλώνεις) 1. δεν ειμαι σιγουρος. νομιζω δεν γινετε.. και τελευταια σε νεους χρήστες ρίχνει ban αν η πρωτη αγορα ειναι steam deck (για υποπτη συναλαγη) 2. 15 μερες max με ACS στη διεύθυνση που δηλώνεις ( ξεκιναει απο Ολλανδια ) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από argi73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheap-r-ass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, argi73 είπε 1. δεν ειμαι σιγουρος. νομιζω δεν γινετε.. και τελευταια σε νεους χρήστες ρίχνει ban αν η πρωτη αγορα ειναι steam deck (για υποπτη συναλαγη) Υπάρχει κάποια πηγή που να το λέει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cheap-r-ass είπε Υπάρχει κάποια πηγή που να το λέει αυτό; και πριν λίγες μερες φιλος μου.. μετα απο 15 μερες και αρκετα mails τον ξεμπλοκαραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gizaxgiza Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 το account το έχω περίπου 10 χρονια απλά σκεφτόμουν να κάνω cashout τα skins πουλώντας τα στο steam market και καπάκια να έκανα αγορά το steam deck και μετά να το πουλήσω για μετρητα πάντα έκανα topup με gift cards κανένα πρόβλημα ολ'αφτα τα χρόνια με steam guard και ολα ok απλά στο steam έχω όνομα σακης ρουβας ο μακεδονομάχος και διεύθυνση, το κτήριο της βουλής (βασ. σοφιας) 🙃 αν κάνω αλλαγές τώρα θα μπω στην μαύρη λίστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Το άνοιξα μετά από καιρό, έκανε update η preview και δε δούλευε τίποτα στο decky loader. Τα γύρισα όλα σε stable. Δε δουλεύει πλέον το openvpn που το θέλω για το tunneldeck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Κάνω νέο post γιατί το έφτιαξα το openvpn με sudo steamos-readonly disable sudo pacman -Sy sudo pacman -S networkmanager-openvpn sudo steamos-readonly enable αλλά έκανα edit το /etc/pacman.conf με sudo nano και άλλαξα τα [jupiter] σε [jupiter-rel] [holo] σε [holo-rel] [core] σε [core-rel] [extra] σε [extra-rel] [community] σε [community-rel] [multilib] σε [multilib-rel] control+x και μετά y για αποθήκευση και έτσι μου έτρεξε τις εντολές στο konsole. https://i.imgur.com/1jH7LhZ.jpg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Χθες το βράδυ το θυμήθηκα, είχα κανά 3μηνο να ασχοληθώ μαζί του. Είχε αδειάσει η μπαταρία και δεν αναβε. Μετά δεν λειτουργούσε η touch screen. Ενώ το άφησα όλο το βράδυ σβηστό στον φορτιστή, δεν φόρτισε. Το πρωί το άνοιξα και τότε άρχισε να φορτίζει. Συμπέρασμα, μην το ξεχνάτε γιατί πληγώνεται 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλή εβδομάδα. έκανα αναβάθμιση από 64 σε 512. πολύ εύκολη η διαδικασία. έβαλα Samsung PM991a και προτιμήθηκε λόγω της χαμηλής κατανάλωσης του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, argi73 είπε Καλή εβδομάδα. έκανα αναβάθμιση από 64 σε 512. πολύ εύκολη η διαδικασία. έβαλα Samsung PM991a και προτιμήθηκε λόγω της χαμηλής κατανάλωσης του. καλησπέρα, έχεις μήπως κάποιο link για την αγορά του δίσκου; από τις επιδόσεις του, ευχαριστημένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, totomis είπε καλησπέρα, έχεις μήπως κάποιο link για την αγορά του δίσκου; από τις επιδόσεις του, ευχαριστημένος; Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.. μεγάλη η διαφορά από τον 64αρι. εμπειρικά τουλάχιστον δεν έκατσα να μετρήσω τπτ. το link https://www.aliexpress.com/item/1005005092430721.html Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από argi73 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubilone Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 1:14 ΠΜ, Malthador είπε Η PlayVital είναι μια εταιρεία που βγάζει με διαφορά τα καλύτερα silicon cases για Xbox/PS gamepads. Τώρα τελευταία έβγαλαν enhancements για τα back buttons του Steam Deck, τα πήρα και είναι εκπληκτική η διαφορά που κάνουν. Πώς αποφεύγεις τελωνείο αν πάρεις αυτό και 1-2 πράγματα για το PS5 (π.χ. έχει κάτι πολύ ωραία dust covers); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 12 minutes ago, cubilone said: Πώς αποφεύγεις τελωνείο αν πάρεις αυτό και 1-2 πράγματα για το PS5 (π.χ. έχει κάτι πολύ ωραία dust covers); Να σου πω, εγώ από amazon.de παραγγέλνω πράγματα της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι fulfilled by amazon και έρχονται από ΕΕ, οπότε δεν περνάνε τελωνείο. Ή τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα προσωπικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 12:23 ΜΜ, argi73 είπε Καλή εβδομάδα. έκανα αναβάθμιση από 64 σε 512. πολύ εύκολη η διαδικασία. έβαλα Samsung PM991a και προτιμήθηκε λόγω της χαμηλής κατανάλωσης του. Ποσο καιρό έκανε να σου έρθει? Εκατσε τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ποσο καιρό έκανε να σου έρθει? Εκατσε τελωνειο? Όχι τελωνείο δεν πέρασε ήρθε μεσώ Ουγγαρίας .. έφυγε 22/2 και ήρθε με γενική σπίτι 10/3 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από argi73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 46 λεπτά πριν, argi73 είπε Όχι τελώνιο δεν πέρασε ήρθε μεσώ Ουγγαρίας .. έφυγε 22/2 και ήρθε με γενική σπίτι 10/3 Οκ χτυπάω εναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα