Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2023 στις 8:23 ΜΜ, Sv2bzq-G είπε

Παιδιά τα κατάφερα. Έκανα έναν free λογαριασμό στο Protonvpn και ενεργοποίησα το Wireguard. 

Μετά ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ https://steamdeck.community/threads/setting-up-wireguard-client-on-steam-deck.265/

Αλλά ενεργοποίησα το vpn πρώτα στο Desktop Mode τσέκαρα ότι άλλαξε η ip και μετά έκανα μετάβαση σε Game mode και άνοιξα το Microsoft Edge και έπαιξα κανονικά. 

Επεξ/σία από Sv2bzq-G
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει παρ' ελπίδα πιθανότητα να το βρούμε σε κάποιο κατάστημα να το πιάσουμε στα χέρια μας να δούμε εάν μας βολεύει, πώς είναι η οθόνη του κλπ;

• Moderators

Η PlayVital είναι μια εταιρεία που βγάζει με διαφορά τα καλύτερα silicon cases για Xbox/PS gamepads. Τώρα τελευταία έβγαλαν enhancements για τα back buttons του Steam Deck, τα πήρα και είναι εκπληκτική η διαφορά που κάνουν.

• Like 1

1 ώρα πριν, stefanos_th είπε

τι εγινε ρε παιδια ?

ανοιξα να δω αγγελιες και εχει 3  steamdeck σε μια σελιδα .

Σκεφτόμουν και γω να βάλω το δικό μου για να πω την αλήθεια καθώς δεν θα έχω άδεια για αρκετό καιρό και σαν linux machine (τα σπάει) που το έχω κάνει στο σπίτι με το dock, έχω VM και κάνω και από εκεί δουλειά οπότε πάει χαμένο :(
Με την πιο παλιά δουλειά που είχα, το έπαιρνα μαζί και του έκανα χρήση αλλά τώρα είναι σαν 3ο desktop στο σπίτι

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Σκεφτόμουν και γω να βάλω το δικό μου για να πω την αλήθεια καθώς δεν θα έχω άδεια για αρκετό καιρό και σαν linux machine (τα σπάει) που το έχω κάνει στο σπίτι με το dock, έχω VM και κάνω και από εκεί δουλειά οπότε πάει χαμένο :(
Με την πιο παλιά δουλειά που είχα, το έπαιρνα μαζί και του έκανα χρήση αλλά τώρα είναι σαν 3ο desktop στο σπίτι

στην θεση σου , θα πουλουσα ενα απο τα desktop.

Το steamdeck κανει την δουλεια του desktop .

Το desktop δεν κανει την δουλεια του steamdeck .

6800υ εχει .

• Like 1

Καλησπέρα,σκέφτομαι την αγορά του 256gb.Ειναι ακριβώς ίδιο με το 64gb από θέμα οθόνης κλπ;τι αλλάζει; Αξίζει η αλλαγή του ssd μετά;

Η οθόνη διαβάζω ότι είναι anti glare μόνο στο 512 κάτι που δεν με χαλάει αφού προτιμάω τις glossy με την έννοια ότι από όσο ξέρω έχουν πιο ζωντανά χρώματα,ισχύει αυτό;

Το βλέπω αρκετά μεγάλο,έχω μεγάλα χέρια αλλά επειδή θέλω κυρίως να το κρατάω όταν είμαι ξαπλωμένος,θα με βολέψει ή πρέπει να πατάει κάτω αναγκαστικά λόγω βάρους;Το psvita γλιστρούσε από τα χέρια μου και δεν βόλευε παρόλο που ήταν μικρότερο.

Ξερει κανεις αν με πιστωτική Εθνικης μπαίνουν δόσεις;

Με την μπαταρία εσείς τι κάνετε στα πιο απαιτητικά παιχνίδια;Είναι αλήθεια ότι βγάζει 1.30 ώρες;Δεν χάνει την εννοια της φορητοτητας του αν έχει τόσο κακή αυτονομία;Μεγάλο μειονέκτημα μου φαίνεται.Μου φαίνεται ότι εκεί που μπαίνεις στο νόημα του παιχνιδιού θέλει φόρτιση στο 2ωρο.

1 hour ago, DRIFT_KING said:

Ξερει κανεις αν με πιστωτική Εθνικης μπαίνουν δόσεις;

Με την μπαταρία εσείς τι κάνετε στα πιο απαιτητικά παιχνίδια;Είναι αλήθεια ότι βγάζει 1.30 ώρες;Δεν χάνει την εννοια της φορητοτητας του αν έχει τόσο κακή αυτονομία;Μεγάλο μειονέκτημα μου φαίνεται.Μου φαίνεται ότι εκεί που μπαίνεις στο νόημα του παιχνιδιού θέλει φόρτιση στο 2ωρο.

Δεν μπαίνουν δόσεις. 

Σε πιο βαριά παιχνίδια ναι. Τόσο κρατάει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Συμβαίνει σε κανέναν άλλον να το έχει σε sleep καμιά πενταριά μέρες, να το ανοίγει, να δείχνει π.χ. 65% μπαταρία (από 75% που ήταν όταν ξεκίνησε το sleep) και η μπαταρία να τελειώνει μέσα σε 2 λεπτά χρήσης;

Αυτό το bug το έχει από την πρώτη μέρα το δικό μου Deck, με αποτέλεσμα να έχει πεθάνει από μπαταρία στα χέρια μου και χωρίς προειδόποιηση γύρω στις 8-9 φορές.

17 λεπτά πριν, cubilone είπε

Συμβαίνει σε κανέναν άλλον να το έχει σε sleep καμιά πενταριά μέρες, να το ανοίγει, να δείχνει π.χ. 65% μπαταρία (από 75% που ήταν όταν ξεκίνησε το sleep) και η μπαταρία να τελειώνει μέσα σε 2 λεπτά χρήσης;

Αυτό το bug το έχει από την πρώτη μέρα το δικό μου Deck, με αποτέλεσμα να έχει πεθάνει από μπαταρία στα χέρια μου και χωρίς προειδόποιηση γύρω στις 8-9 φορές.

Θέλει calibrate νομίζω η μπαταρία του. Googlare το υπάρχει step by step. 

Πλέον δεν βρίσκω ενδιαφέρον παιχνίδι να κατεβάσω. Νομίζω πως είναι μικρή η λίστα των καλών παιχνιδιών που μπορούμε πλέον να κατεβασουμε.

• Confused 1

3 ώρες πριν, valandis είπε

Πλέον δεν βρίσκω ενδιαφέρον παιχνίδι να κατεβάσω. Νομίζω πως είναι μικρή η λίστα των καλών παιχνιδιών που μπορούμε πλέον να κατεβασουμε.

Τι ενοεις? Άπειρα games υπάρχουν. Αν βαλεις ότι μπορείς να παίξεις και τα νιντεντο..μπορεί να περνάς φάση που βαριεσε να παιξεις οτιδήποτε. Και εγω το παθαίνω συνεχεια

• Like 1

καλημέρα παιδιά

1. γίνετε να αγοράσω το steam deck με balance που έχω στο steam wallet? (το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα?)

2. πόσο καιρό κάνει να έρθει, ποια εταιρεία courier το φέρνει (λογικά το φέρνουν στη διεύθυνση που δηλώνεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...