Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AlexWay είπε

Γεια σας παιδια βοηθηστε με να παρω το Steam Dec απο το ταχυδρομειο ποιος ξερει που ειναι το gls aigaleo γραψτε μου την διευθυνση που το παραλαβες γιατι ο ταχυμεταφορας δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου εδω και 3 εβδομαδες Βοηθεια Athina 

Screenshot_20231216-232028_Chrome.jpg

Τσεκαρε αν το tracking σου δουλεύει και στην ACS. Η GLS λέει ότι έχεις συνεννοηθεί να πας να παραλάβεις από τον κατάστημα , για αυτό δεν επικοινωνεί κανείς. Πάρε ένα τηλέφωνο δευτερα GLS να ρωτήσεις ποιος έχει αναλάβει , η βαλε το tracking στο parcelapp μήπως σου δείξει το tracking της εταιρείας που ανέλαβε εδώ. Πιθανότατα η ACS είναι βέβαια.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, είναι στο Acs, αλλά λένε ότι περίμενε SMS όταν έρθει το πακέτο σου, αλλά από τις 21 Νοεμβρίου έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και μετά δεν έχει κίνηση, πήγα στο aegalio Acs στο κεντρικό γραφείο, αλλά δεν το κάνουν. καταλάβετε πού. Εάν δεν είναι δύσκολο, γράψτε τον αριθμό gls

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να ρυθμισω το retroarch στο emudeck?Δεν ανοιγει καν.

Παω μεσω του emudeck να ανοιξω ενα παιχνιδι και μου λεει πως δεν εχει γινει setup του retroarch.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, u7timus είπε

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του OLED, το 1TB είναι Nobrainer;

Όχι κατ' εμέ. Είναι θέμα επιλογής οθόνης. Η έκδοση των 512 έχει glossy ενώ η έκδοση του 1 TB έχει antiglare για καλύτερη εμπειρία σε εξωτερικούς χώρους.

Προσωπικά επέλεξα την έκδοση των 512 γιατί διαβάζω παντού ότι είναι καλύτερη σε εσωτερικούς χώρους (αν είναι να βγαίνω και έξω να παίζω, πάει το κάψαμε, αντίο ζωή) και σκοπεύω να προσθέσω 2 TB nvme ssd κάποια στιγμή.

Στο τέλος της ημέρας αν δεν σου κάνει η glossy προσθέτεις ένα antiglare screen protector και καθάρισες.

It doesn't go the other way around though.

Δημοσ.

Δεν θα σου κρυψω πως εχω ενα υπολοιπο στο Wallet και θελω να παρω 2, ενα για εμου και ενα για οποιον.. οποτε για να εξαντλησω το ποσο μαλλον θα παω ξεροσφυρι σε 1TB

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, u7timus είπε

Δεν θα σου κρυψω πως εχω ενα υπολοιπο στο Wallet και θελω να παρω 2, ενα για εμου και ενα για οποιον.. οποτε για να εξαντλησω το ποσο μαλλον θα παω ξεροσφυρι σε 1TB

Και γιατι δεν αγοραζεις οτι μείνει games

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Και γιατι δεν αγοραζεις οτι μείνει games

Ήδη εχω αρκετά τα οποία δεν προλαβαίνω ή πολλές φορές δεν μου κάνουν κέφι να παίξω…

Εάν ενδιαφέρετε κανένας για το OLED σε καλύτερη τιμή από το Steam ας μου στείλει DM! 

• Moderators
Δημοσ.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση περί πειρατείας, roms, κλπ.

-------------------------------

Έχει βρει κανείς τρόπο να ξυπνάει το Deck από το Sleep απομακρυσμένα; Είτε με χειριστήριο, είτε με πληκτρολόγιο;

Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Έχει βρει κανείς τρόπο να ξυπνάει το Deck από το Sleep απομακρυσμένα; Είτε με χειριστήριο, είτε με πληκτρολόγιο;

Μου το είχαν αναφέρει πιο παλιά, χωρίς να το έχω ψάξει διεξοδικά (100% της χρήσης που κάνω είναι handheld) απο όσα λένε το LCD Deck δεν έχει by default αυτό το feature αλλά μπορείς να το προσθέσεις/ενεργοποιήσεις μέσω Linux/Desktop Mode με το μειονέκτημα πως κατά πάσα πιθανότητα όταν γίνει update το OS στο επιστρέφει στις default ρυθμίσεις.

Για το OLED δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι λόγω διαφορετικών Bluetooth/wiFi adapters.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Greygore said:

Μου το είχαν αναφέρει πιο παλιά, χωρίς να το έχω ψάξει διεξοδικά (100% της χρήσης που κάνω είναι handheld) απο όσα λένε το LCD Deck δεν έχει by default αυτό το feature αλλά μπορείς να το προσθέσεις/ενεργοποιήσεις μέσω Linux/Desktop Mode με το μειονέκτημα πως κατά πάσα πιθανότητα όταν γίνει update το OS στο επιστρέφει στις default ρυθμίσεις.

Για το OLED δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι λόγω διαφορετικών Bluetooth/wiFi adapters.

Στην OLED version αν το βάλεις σε Sleep (αν απλά πατήσεις το κούμπι από πάνω δλδ) ξυπνάει με την μια μόλις ανοίξεις το bluetooth χειριστήριο που είναι ήδη paired με το Deck.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα από τον Άη Βασίλη που ήρθε από ΗΠΑ. Τα καλύτερα 590 δολάρια που έδωσα ποτέ! 

Αγόρασα Ori and the will of the wisps από steam sale, προτείνετε και κανένα άλλο για αρχή που να είναι εντελώς για handheld (έχω αγορασμένο και dead cells).

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zus είπε

Παρέλαβα από τον Άη Βασίλη που ήρθε από ΗΠΑ. Τα καλύτερα 590 δολάρια που έδωσα ποτέ! 

Αγόρασα Ori and the will of the wisps από steam sale, προτείνετε και κανένα άλλο για αρχή που να είναι εντελώς για handheld (έχω αγορασμένο και dead cells).

Hades

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...