Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Σχετικά με gripcase, όπως έχω ξαναπεί για εμένα είναι πιο ολοκληρωμένη λύση η πρόταση της Jsaux, που έχει και το σταντάκι, μιας και αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να το βάλετε σε tabletop mode για να χρησιμοποιήσετε gamepad ή keyboard.
vaggos88 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Σχετικά με gripcase, όπως έχω ξαναπεί για εμένα είναι πιο ολοκληρωμένη λύση η πρόταση της Jsaux, που έχει και το σταντάκι, μιας και αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να το βάλετε σε tabletop mode για να χρησιμοποιήσετε gamepad ή keyboard. Εγω τελικα έκοψα λιγο το gripcase εκει που ερχεται η τροφοδοσια απο το steam dock και εφαρμόζει μια χαρα. Δεν ήξερα για τα official κοψιματα και τα προιοντα της Jsaux αλλιως σιγουρα θα επερνα αυτο που προτεινες. 1
SoFGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) αμα θες stand η καλυτερη λυση ειναι αυτη εδω και σε αρκετα καλη τιμη https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0B9JY43TW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 26 εβραιοι, μεταλικο σταντ + thumb caps !! εχω ηδη ενα απλα θελω να το αλλαξω γιατι εφαγε σαβουρα ενα βραδυ φευγοντας απο το τραπεζι και γρατζουνιστηκε λιγο ... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από SoFGR
iolakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Για όποιον ψάχνει εφαρμογή για xbox remote play εντος και εκτός σπιτιού δοκιμάστε το xbplay. θέλει μόνο να ανοίξετε τις θύρες 9002 tcp και udp και δουλεύουν τα πάντα. Το τρέχω τώρα από 5g hotspot και δουλεύει κανονικά. Προσφέρει δοκιμαστική χρήση για ένα 20λεπτο και μετά θέλει πληρωμή 6€. 1
SoFGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) ομορφιες ... πρωτες εντυπωσεις αριστες - αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι μπαινει πιο δυσκολα στην κασετινα και νιωθεις το φερμουαρ να μαγκωνει λιγο ... ειναι πολυ ανετο στο πιασιμο, δεν χρειαζομαι πλεον kickstand και χωραει και στο dock της ivoler κανονικα ... θα δουμε τωρα πως θα κρατησει σε βαθος χρονου οριστε και η υπολοιπη "προικα" 😛 * την παραγγελια την εκανα μεσω ali express 22/7 και ηρθε Δευτερα με ACS ... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από SoFGR 10
Greygore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δεν είμαι σίγουρος πότε ξεκίνησε αυτό, αλλά η Valve προσφέρει πλέον και "officially" refurbished Steam Decks απο το site/client τους σε ελαφρώς μειωμένη τιμή: https://store.steampowered.com/sale/steamdeckrefurbished/ 3
vaggos88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Greygore είπε Δεν είμαι σίγουρος πότε ξεκίνησε αυτό, αλλά η Valve προσφέρει πλέον και "officially" refurbished Steam Decks απο το site/client τους σε ελαφρώς μειωμένη τιμή: https://store.steampowered.com/sale/steamdeckrefurbished/ Απο την αρχικη τιμη δε λεω είναι δέλεαρ, αλλα αν κάποιος δεν βιάζεται μπορει να περιμένει steam sales για new. 2
dalan2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 προσωπικα θα εκανα υπομονη να παρω καινουργιο μου φαινεται πολυ μικρη η διαφορα τιμης για το ρισκο... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Μόλις ανακάλυψα προς ευχάριστή μου έκπληξη, ότι όταν το Steam Deck βρίσκει game εγκατεστημένο σε άλλο υπολογιστή του ίδιου δικτύου, δεν το κατεβάζει ξανά από τον server, αλλά το κάνει transfer από το PC που είναι συνδεδεμένο τοπικά. Και κάπως έτσι εντελώς τυχαία γλύτωσα το να κατεβάσω ξανά 125GB του BG3. 5
chek2fire Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Malthador είπε Μόλις ανακάλυψα προς ευχάριστή μου έκπληξη, ότι όταν το Steam Deck βρίσκει game εγκατεστημένο σε άλλο υπολογιστή του ίδιου δικτύου, δεν το κατεβάζει ξανά από τον server, αλλά το κάνει transfer από το PC που είναι συνδεδεμένο τοπικά. Και κάπως έτσι εντελώς τυχαία γλύτωσα το να κατεβάσω ξανά 125GB του BG3. στο steam deck τρέχει κανονικά και χωρίς προβλήματα? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στο linux στο desktop ενώ η early access μου έτρεχε με κάποιες βέβαια ρυθμίσεις με το πήγε στην stable δεν μπορώ να το τρέξω με τίποτα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 37 minutes ago, chek2fire said: στο steam deck τρέχει κανονικά και χωρίς προβλήματα? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στο linux στο desktop ενώ η early access μου έτρεχε με κάποιες βέβαια ρυθμίσεις με το πήγε στην stable δεν μπορώ να το τρέξω με τίποτα Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, το έχω περάσει στο πισί της υπογραφής μου, στο M1 Mac μου και στο Steam Deck μου να δω που θα τρέχει χειρότερα. Στο Deck πέρα από την πλάκα τρέχει αξιοπρεπώς απ' ότι έχω δει σε βιντεάκια, θα δώσω feedback αύριο λογικά.
Greygore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 9 hours ago, chek2fire said: στο steam deck τρέχει κανονικά και χωρίς προβλήματα? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στο linux στο desktop ενώ η early access μου έτρεχε με κάποιες βέβαια ρυθμίσεις με το πήγε στην stable δεν μπορώ να το τρέξω με τίποτα Μετά τα τελευταία patch τρέχει μια χαρά, θέλει λίγο δουλίτσα με το controller layout (το "official" είναι απλά το βασικό "Gamepad with Joystick Trackpad" που δεν είναι σπουδαίο) αλλά έκανα κάπου 2-3 ώρες με ένα modified community layout και ως τώρα κυλάει ομαλά η όλη εμπειρία (κλασσικά για οποιοδήποτε CRPG έχω πρόβλημα ώρες ώρες με το μικρό UI, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά). Spoiler Χρησιμοποίησα συγκεκριμένα το "Α Radial Menu With Icons" ώς βάση με επιπρόσθετα keybinds: B button: Escape X button: M (map) L4/L5: Alt (Show objects) R4/R5: G (Ungroup/Group) 2
gust Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 To in home lan download είναι γεγονός και παίζει κανονικά και εγώ έτσι φόρτωσα bg3 σε όλες τις συσκευές μου και του steam deck εννοείται, και εκεί μάλλον θα φάω τις περισσότερες ώρες λόγω φορητότητας. Αναμένω μόνο για να το λιώσω και την επίσημη υποστήριξη fsr 2.0 τον σεπτέμβριο για να πάει λίγο καλύτερα το performance. Και έτσι πάντως μια χαρά τσουλάει με τις πρώτες δοκιμές - κυρίως low με λίγα medium settings και 28 locked fps και ωραίο frame pacing - το είδα σε ένα post στο reddit και πράγματι βολεύει to 28 άρι locked. Αυτό σίγουρα με fsr 2 θα γίνει 30 άρι και με καλύτερα settings.
vaggos88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 36 λεπτά πριν, gust είπε To in home lan download είναι γεγονός και παίζει κανονικά και εγώ έτσι φόρτωσα bg3 σε όλες τις συσκευές μου και του steam deck εννοείται. Παιδιά εγω αυτο το χρησιμοποιώ εδω και μηνες. Πως δεν το είχατε παρει χαμπάρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα