TheoAlex50 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, smyrali είπε σε σχέση με αυτό https://www.jsaux.com/products/upgraded-docking-station-for-steam-deck?sca_ref=2511021.IOpDrOvLm1 είναι καλύτερο το original docking station; ;έχει και διπλάσια τιμή... Καλύτερο δεν ξέρω αλλά την ίδια δουλειά θα κάνεις. Εγώ ένα των 30 ευρώ έχω πάρει και έχει τις ίδιες δυνατότητες. Δεν υπάρχει λόγος να πάω στο αντίστοιχο του steam.
AntonisGGWP Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Το έχω στα χέρια μου εδώ και μερικές ώρες. Κατέβηκε cyberpunk και emudeck και σε λίγο θα δωσω πρώτες εντυπώσεις. Σαν κατασκευή και grip, δεν έχω λόγια.
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, AntonisGGWP είπε Το έχω στα χέρια μου εδώ και μερικές ώρες. Κατέβηκε cyberpunk και emudeck και σε λίγο θα δωσω πρώτες εντυπώσεις. Σαν κατασκευή και grip, δεν έχω λόγια. Cyberpunk μέσω steam ή με κάποιον άλλο τρόπο; γιατί εγώ το έχω μέσω Epic και ναι μεν το κατεβάζω αλλά δεν μπορώ να το τρέξω. Βέβαια έχει καιρό που το σταμάτησα να το προσπαθώ 17 ώρες πριν, valandis είπε Για δες τε αυτό από το Πλαισιο Παίρνει ethernet αλλά και σκληρό δίσκο εσωτερικά m.2 ssd Mvme, λέει βέβαια το Πλαίσιο μέχρι 1Tb, αν και εγώ θα το προτιμούσα 2 Tb. Περιμένω απόψεις..... https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptop-accessories/type-c-adaptors-docking-stations/fazn-office-pro-type-c-nvme-11-in-1-hub_4002261 Καλό φαίνεται αν και δίνει και VGA port (why?!) αλλά αυτό που με χαλάει εμένα είναι ότι δεν είναι dock με την έννοια ότι δεν θα το βάλω εκεί να κάθεται και να μπορώ να βλέπω και την οθόνη του αλλά θα το έχω ξαπλωτό κάπου και δίπλα του το dock αυτό. Εμένα δεν με βολεύει αυτό οπότε θα κοιτούσα αυτό που έβαλε κάποιος πριν 2 μέρες με τον 2ΤΒ ssd από jsaux ή το official που πήρα τελικά. Το jsaux που παίρνει nvme είναι ένα μεγάλο + σε σχέση με το official αλλά τα οικονομικά μου δεν είναι σε θέση για τέτοιο άνοιγμα. Το έβγαλα και ένα print screen το steam deck dock για να δω αν θα αλλάξουν πράγματα στο μέλλον όπως με το deck. Στο deck αν δείτε τώρα και το 256GB λέει ότι μπορεί να πάρει κάποιος με nvme x2 lanes... Στο dock δίνουν και έναν ακόμα φορτιστή...μπορεί σε λίγο καιρό να τον βγάλουν...ποιος ξέρει;
Sakm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Από σήμερα διαθέσιμο χωρίς κράτηση.. Με χρόνο παράδοσης 1 με 2 εβδομάδες.. 3
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Sakm είπε Από σήμερα διαθέσιμο χωρίς κράτηση.. Με χρόνο παράδοσης 1 με 2 εβδομάδες.. Από την Πέμπτη είναι έτσι, προηγούμενη σελίδα, πρώτο ποστ 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 hours ago, comfuzio said: Καλό φαίνεται αν και δίνει και VGA port (why?!) αλλά αυτό που με χαλάει εμένα είναι ότι δεν είναι dock με την έννοια ότι δεν θα το βάλω εκεί να κάθεται και να μπορώ να βλέπω και την οθόνη του αλλά θα το έχω ξαπλωτό κάπου και δίπλα του το dock αυτό. Εμένα δεν με βολεύει αυτό οπότε θα κοιτούσα αυτό που έβαλε κάποιος πριν 2 μέρες με τον 2ΤΒ ssd από jsaux ή το official που πήρα τελικά. Για μένα είναι αρνητικό αυτό πάντως. Κερδίζεις το tabletop mode μεν, αλλά αφενός χάνεις την φορητότητα/συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (κινητό, laptop κλπ), αφετέρου δεν μπορείς να το dockάρεις αν του φοράς θήκη, δεν θα χωράει. Για μένα το πιο σωστό για tabletop είναι θήκη και αυτοκόλλητο standάκι από πίσω. Άσχετα που δεν έχω βρει ακόμα.
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Malthador είπε Για μένα είναι αρνητικό αυτό πάντως. Κερδίζεις το tabletop mode μεν, αλλά αφενός χάνεις την φορητότητα/συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (κινητό, laptop κλπ), αφετέρου δεν μπορείς να το dockάρεις αν του φοράς θήκη, δεν θα χωράει. Για μένα το πιο σωστό για tabletop είναι θήκη και αυτοκόλλητο standάκι από πίσω. Άσχετα που δεν έχω βρει ακόμα. Για μένα δεν είναι μόνο το tabletop mode αλλά και ότι θα είναι και τα 2 μαζί στο ίδιο μέρος και όχι ένα εδώ και ένα πιο δίπλα. Απλά τώρα αυτά είναι και πως βολεύει τον καθένα από εμάς, πως είναι το γραφείο και γενικά ο χώρος που θα μπει. Στο δικό μου γραφείο δεν με παίρνει να έχω πολλά μπιχλιμπίδια επάνω, οπότε το να κάτσει στο dock και να είναι μαζεμένο είναι όλα τα L7. Τώρα θα μου πεις γιατί δεν πήγες στης jsaux; Το είχα στα bookmarks απλά περίμενα να δω το official και γενικά προτιμώ τα επίσημα αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους πήρε τόσο πολύ να το βγάλουν όταν 3rd party τα βγάλανε μήνες πρίν
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μου ήρθε ήδη tracking number πάλι από GLS όμως οπότε πάλι κάποιος με τα πόδια θα το φέρει ^^ Περίμενα να μου έρθει σε 2 βδομάδες mail ότι το έκαναν ship και μετά καμιά βδομάδα για να έρθει, θετικό ότι μου το ξεκίνησαν τόσο σύντομα 1
gust Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μεγιά! Επεσε παραγγελία και από εμένα για το original dock! Σετάκι με ssd εξωτερικό σκληρό θα γίνει της πόπης στο σαλόνι (και εννοείται στο Playroom δε θα με ξαναδεί το μεγάλο pc). Επίσης μεγάλο plus για εμένα ότι έχει και έξτρα original φορτιστή καθώς αυτός του deck θα μείνει πλέον στη θήκη για να πηγαίνει μαζί με την κονσόλα εκτός σπιτιού ή στο γραφείο, εξοχικό κλπ. Στα του παιχνιδιού τώρα, ακόμα δεν έχω πιάσει τίποτα απο emulators μιας και με το μηχανάκι βγάζω γούστα σε backlog Pc gaming. Τελείωσα katana zero (παιχνιδάρα από τα λίγα - hidden gem για εμένα), το visual novel 999 απο τη συλλογή nonary (δεν χρειάζονται λόγια για αυτό) ace combat 7 και συνεχίζω fallout 3, metal gear solid 5, metal gear rising, το άψογο inscryption kai to witcher 2 (ελπίζω επιτέλους να το τελειώσω για να πάω στο 3). Αγόρασα για το deck τα ninokuni, death stranding DC (το είχα στο ps5 αλλά.........deck :)) και outer wilds που θα παιχτούν μελλοντικά ενώ καλοβλέπω για αγορά τα doom eternal, ffxv και nier automata, τα οποία μόλις αν και τα έχω στις κονσόλες, μόλις τα βρω σε καλές προσφορές σε κλειδάδικα θα τα τσιμπήσω. Αυτά από εμένα! 1
sils Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gust είπε Μεγιά! Επεσε παραγγελία και από εμένα για το original dock! Σετάκι με ssd εξωτερικό σκληρό θα γίνει της πόπης στο σαλόνι (και εννοείται στο Playroom δε θα με ξαναδεί το μεγάλο pc). Επίσης μεγάλο plus για εμένα ότι έχει και έξτρα original φορτιστή καθώς αυτός του deck θα μείνει πλέον στη θήκη για να πηγαίνει μαζί με την κονσόλα εκτός σπιτιού ή στο γραφείο, εξοχικό κλπ. Στα του παιχνιδιού τώρα, ακόμα δεν έχω πιάσει τίποτα απο emulators μιας και με το μηχανάκι βγάζω γούστα σε backlog Pc gaming. Τελείωσα katana zero (παιχνιδάρα από τα λίγα - hidden gem για εμένα), το visual novel 999 απο τη συλλογή nonary (δεν χρειάζονται λόγια για αυτό) ace combat 7 και συνεχίζω fallout 3, metal gear solid 5, metal gear rising, το άψογο inscryption kai to witcher 2 (ελπίζω επιτέλους να το τελειώσω για να πάω στο 3). Αγόρασα για το deck τα ninokuni, death stranding DC (το είχα στο ps5 αλλά.........deck :)) και outer wilds που θα παιχτούν μελλοντικά ενώ καλοβλέπω για αγορά τα doom eternal, ffxv και nier automata, τα οποία μόλις αν και τα έχω στις κονσόλες, μόλις τα βρω σε καλές προσφορές σε κλειδάδικα θα τα τσιμπήσω. Αυτά από εμένα! Ρε παιδια απο πια κλειδαδικα αγοραζετε? Που να ειναι 100% οκ ( αν η ερωτηση μου παραβιαζει τους κανονισμους παρακαλω να σβηστει) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από sils
AntonisGGWP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, gust είπε Έχεις π.μ. Θα ήθελα και εγώ ένα!
smyrali Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 7/10/2022 στις 4:52 ΜΜ, FrankyGR είπε Παιδιά σε λίγες ημέρες παραλαμβάνω και γω το 512gb μαζί με μία 512gb sd card την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω για emulators. Βλέπω στο net αρκετούς για το deck. (emudeck, batocera). Τους έχει δοκιμάσει κανείς και ποιόν προτείνετε γενικότερα ? Ποια micro sd έχεις παρει; Ψάχνω κάποια που να συνδυάζει καλή τιμή και χωρητικότητα
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, smyrali είπε Ποια micro sd έχεις παρει; Ψάχνω κάποια που να συνδυάζει καλή τιμή και χωρητικότητα Προσωπικά έχω την samsung Evo plus A2 512gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα