Figantu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Παιδες εχω παρατηρησει οτι καποια θεματα που ανοιγονται κλειδωνονται και τα αφηνουν ξεχασμενα. Το τρελες ιστοριες απο τρελους πελατες που ειναι το καλυτερο thread που εχει υπαρξει ειναι κλειδωμενο εδω και πολυ καιρο. Υπαρχει κανονας που να λεει οτι εφοσον ενα θεμα παραβιαζει τους κανονες θα κλειδωνεται μια για παντα?
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, Figantu είπε Παιδες εχω παρατηρησει οτι καποια θεματα που ανοιγονται κλειδωνονται και τα αφηνουν ξεχασμενα. Το τρελες ιστοριες απο τρελους πελατες που ειναι το καλυτερο thread που εχει υπαρξει ειναι κλειδωμενο εδω και πολυ καιρο. Υπαρχει κανονας που να λεει οτι εφοσον ενα θεμα παραβιαζει τους κανονες θα κλειδωνεται μια για παντα? Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. 1 1
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Figantu είπε Παιδες εχω παρατηρησει οτι καποια θεματα που ανοιγονται κλειδωνονται και τα αφηνουν ξεχασμενα. Το τρελες ιστοριες απο τρελους πελατες που ειναι το καλυτερο thread που εχει υπαρξει ειναι κλειδωμενο εδω και πολυ καιρο. Υπαρχει κανονας που να λεει οτι εφοσον ενα θεμα παραβιαζει τους κανονες θα κλειδωνεται μια για παντα? Πολλά είναι καταδικασμένα από τη στιγμή που ανοίχτηκαν άλλα θέματα κλειδώνονται γιατί δημιουργούνται έριδες , προστριβές , ή ακόμη και απαράδεκτα τρολαρίσματα από μέλη. Υποβάλεις ένα ερώτημα - αίτημα σε διαχειριστή και από κει και πέρα αν κρίνει ότι είναι χρήσιμο θα το ανοίξει αν όχι θα μείνει απλά στις καρδιές μας.😇 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις