cristofer9680 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα ψάχνω πλυντήριο πιάτων. Χαρακτηριστικά: 45cm, ημι εντοιχιζομενο και κλάση C. Στα μοντέλα Bosch και Siemens έχουν σχεδόν την ίδια τιμή και χαρακτηριστικά. Τι διαφορά θα έχουνε τα μοντέλα Morris και Miele το ένα φθηνότερο και το άλλο ακριβότερο αντίστοιχα; Είμαι από Γιάννενα δεν έχει πολλά μαγαζιά πέρα από 2 μεγάλα που τα έχουν ακριβά. Σκέφτομαι να το πάρω από Θεσσαλονίκη. Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί και φτηνό;
velociraptoras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 60ρι δε βολεύει στο χωρο σου? τα Miele γενικά θεωρούνται κορυφη σαν συσκευες και αθόρυβα, δεν ειχα ομως ποτέ για να δω στην πράξη τις διαφορές. απο συσκευές εως τώρα ειμαι ικανοποιημεη με Bosch , πλυντηριο πιάτων πήρα φέτος καινούριο whirlpool σε προσφορά στις εκπτωσεις του χειμώνα και πλένει μια χαρά, ελάχιστο θόρυβο μονο οταν αδειάζει το νερό. Ξερω μαγαζί φτηνό σε κοντινη περιοχή αλλά δεν ξέρω αν στα φέρνει Γιάννενα... (μπήκα χρυσο οδηγό και όντως ελάχιστα καταστηματα ηλεκτρικών βγάζει, παράξενο για Γιαννενα...) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από velociraptoras
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Τα Miele θεωρούνται από τα καλύτερα πλυντήρια πιάτων. Αν υποστούν βλάβη εκτός εγγύησης πληρώνεις αδρά για την επισκευή. Όλες οι υπόλοιπες μάρκες πάνω κάτω τα ίδια. Απέφυγε τιμές που είναι πολύ χαμηλότερες του μέσου όρου από όχι και τόσο γνωστές μάρκες. Για οτιδήποτε θες, κάνε μια αναζήτηση με τα κριτήρια σου στο skroutz.
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αγόρασα πλυντήριο πιάτων bosch το 2011 όταν άνοιξα σπίτι. Από τότε πλένει ακούραστα και απροβληματιστα σχεδόν καθημερινά. Δεν ξέρω αν τα τωρινά μοντέλα έχουν την ίδια ποιότητα, αλλά προσωπικά είμαι προφανώς ευχαριστημένος.
cristofer9680 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω και πολλές επιλογές είμαι προς Bosch ή siemens έχουν 750€ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από cristofer9680
cristofer9680 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Τα Morris που βλέπω έχει γύρο στα 440€ και Bosch ή siemens έχουν 750€. Αξίζουν τα 440€ για τo Morris ή καλύτερα να δώσω τα παραπάνω λεφτά;
SB_1957 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, cristofer9680 είπε Τα Morris που βλέπω έχει γύρο στα 440€ και Bosch ή siemens έχουν 750€. Αξίζουν τα 440€ για τo Morris ή καλύτερα να δώσω τα παραπάνω λεφτά; Αν μπορείς να βάλεις 60άρι πλυντήριο βάλτο. Εμείς είμαστε δύο άτομα και γεμίζει, αφού πλένουμε και κατσαρόλες και ταψιά άνετα. Στο 45άρι θα πέφτει και λάντζα στο χέρι! Έχουμε πάρει πριν 2+ χρόνια ένα whirpool και μέχρι στιγμής είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Ίδια μάρκα έχουν και τα παιδιά μας πάνω από 6 χρόνια και δεν είχαν μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα, γι' αυτό πήραμε κι εμείς ίδια μάρκα.
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 https://www.insomnia.gr/forums/topic/438588-ψάχνω-για/
koprodogis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Επειδή είμαι και εγώ σε φάση ψαξίματος δες και τα AEG έχουν 2-3 ενδιαφέροντες τεχνολογίες και από αυτά που διαβάζω φαίνεται να είναι αρκετά ποιοτικά (ανοξειδωτο κάδο, ...) Εγώ μάλλον εκεί θα καταλήξω σε 45 πλήρως εντοιχισμένο που είναι κοντά στα 550 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα