Spartiatis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα insomnia.. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος.. Εχθες το έστειλα σε κατάστημα στην Αθήνα "the fixers" για να το φτιάξουν.. Αλλα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.. Μου είπαν ότι αυτός που έκανε το ρουτ πρέπει να βάλει τον κωδικό που έχει ορίσει και να το φτιάξει απ τον υπολογιστή του.. Πραγμα που δεν γίνεται καθως δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πώς θα το φτιάξουμε εδω στην Ελλάδα;; Η μόνη λύση μετά απο εδώ ειναι infoquest και αποστολή στην Κίνα. * Δεν ειναι η μητρική. Xiaomi mi 10 ultra Ευχαριστώ insomnia Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από Spartiatis13
eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Ουσιαστικά θέλεις την διαδικασία unroot για το τηλέφωνο σου. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ.
chios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Έγραψες ολάκερο κατεβατο και δεν μας λες τι τηλέφωνο είναι, και έπρεπε να ξέρεις ότι με ρουτ δεν δουλεύουν τράπεζες για ασφάλεια.
Spartiatis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Xiaomi mi 10 ultra 1 ώρα πριν, eko13 είπε Ουσιαστικά θέλεις την διαδικασία unroot για το τηλέφωνο σου. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ. δεν νομίζω να νε τοσο απλό.. Θα μου το φτιαχνανε τα παιδια στο service 33 λεπτά πριν, chios είπε Έγραψες ολάκερο κατεβατο και δεν μας λες τι τηλέφωνο είναι, και έπρεπε να ξέρεις ότι με ρουτ δεν δουλεύουν τράπεζες για ασφάλεια. Με το έπρεπε δεν παμε πουθενά 35 λεπτά πριν, chios είπε Έγραψες ολάκερο κατεβατο και δεν μας λες τι τηλέφωνο είναι, και έπρεπε να ξέρεις ότι με ρουτ δεν δουλεύουν τράπεζες για ασφάλεια. Έπρεπε και αν.. ΑΝ ηξερα και ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ δεν θα έγραφα τωρα εδώ
chios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μάλιστα, ξεκινάμε στο ότι πήρες ένα τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην κίνα όποτε δεν υπάρχει επίσημο ελληνικό λογισμικό, να φανταστώ το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο και περασμένη κάποια custom rom από ελληνική κοινοτητα ή xiaomi eu. Αν ξέρεις τι ρομ φοράς θα μπορούσες να την περάσεις ξανά. (infoquest που αναφέρεις δεν μπορεί να κάνει κάτι, ούτε με την κίνα θα βγάλεις άκρη από τη στιγμή που το έχεις πειράξει το τηλέφωνο) 1
eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι αλλαγή οθονης για να το κάνουν σέρβις. Και το ρουτ είναι "παράνομη" διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα το να χάσεις την εγγύηση. Είναι σαν να βγάλεις το ιμομπιλαηζερ στο αυτοκίνητο. Αν θα μπορούσαν να να είχαν γνώσεις να το επαναφέρουν πιθανόν να μπορούσαν. Πήγαινε το στο παιδί που σου έκανε το ρουτ, ίσως να μπορεί να κάνει και ανρουτ, παρόμοια διαδικασία είναι.
Spartiatis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Εχεις δίκιο σε αυτό.. Το συγκεκριμενο μοντελο βγηκε μονο στην Κίνα και Αμερική οποτε δεν εχει εγγύηση για Ευρώπη έτσι και αλλιώς.. Οπως γράφω και πάνω δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο.. Δεν ξερω καν που βρίσκεται.. Γνωρίζεις κάποιον η καποιο service κατάστημα να κανει την δουλειά;
chios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 twrp recovery μπαίνεις; ( vol+ και power) απλή διαδικασία είναι μπορείς να την κάνεις και μόνος σου
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, chios είπε twrp recovery μπαίνεις; ( vol+ και power) απλή διαδικασία είναι μπορείς να την κάνεις και μόνος σου Άστο γιατί βλέπω να γίνεται καμία πατάτα.
kyriakidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, chios είπε Έγραψες ολάκερο κατεβατο και δεν μας λες τι τηλέφωνο είναι, και έπρεπε να ξέρεις ότι με ρουτ δεν δουλεύουν τράπεζες για ασφάλεια. Μια χαρά δουλεύουν Magisk root και Magisk hide
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, Spartiatis13 είπε Καλησπέρα insomnia.. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος.. Εχθες το έστειλα σε κατάστημα στην Αθήνα "the fixers" για να το φτιάξουν.. Αλλα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.. Μου είπαν ότι αυτός που έκανε το ρουτ πρέπει να βάλει τον κωδικό που έχει ορίσει και να το φτιάξει απ τον υπολογιστή του.. Πραγμα που δεν γίνεται καθως δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πώς θα το φτιάξουμε εδω στην Ελλάδα;; Η μόνη λύση μετά απο εδώ ειναι infoquest και αποστολή στην Κίνα. * Δεν ειναι η μητρική. Xiaomi mi 10 ultra Ευχαριστώ insomnia Αν έχεις τεχνικές γνώσεις (που δεν νομίζω)είναι εύκολη διαδικασία. Τη γίνεται όμως τώρα...... Στην Infoquest θα στο βγάλουνε οφ γιατί πρώτων δεν το πήρες από αυτούς και κατά δεύτερον αν το είχες πάρει από αυτούς και το έκανες ρουτ ούτε πάλι θα στο αναλάμβαναν (είναι παράνομο γι'αυτους και σε όλες τις εταιρείες πλην τις OP) και βγαίνει εκτός εγγύησης (αναγράφεται στους όρους). Δεν ξέρω τώρα εεεεαν(λέμε τώρα) στο αναλάβει κάποιος άλλος και κάνει κάτι γιατί εκεί που κολλάει το πράγμα είναι στο ότι έχει βάλει κάποιο κωδικό.......που εκείνος μόνο ξέρει. 3 ώρες πριν, eko13 είπε Ουσιαστικά θέλεις την διαδικασία unroot για το τηλέφωνο σου. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ. Το κάθε τηλέφωνο έχει την δική του διαδικασία. Δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει κάτι μόνος του(λόγο τεχνικών γνώσεων). Αλλιώς δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να γράψει εδώ.
Spartiatis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 59 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αν έχεις τεχνικές γνώσεις (που δεν νομίζω)είναι εύκολη διαδικασία. Τη γίνεται όμως τώρα...... Στην Infoquest θα στο βγάλουνε οφ γιατί πρώτων δεν το πήρες από αυτούς και κατά δεύτερον αν το είχες πάρει από αυτούς και το έκανες ρουτ ούτε πάλι θα στο αναλάμβαναν (είναι παράνομο γι'αυτους και σε όλες τις εταιρείες πλην τις OP) και βγαίνει εκτός εγγύησης (αναγράφεται στους όρους). Δεν ξέρω τώρα εεεεαν(λέμε τώρα) στο αναλάβει κάποιος άλλος και κάνει κάτι γιατί εκεί που κολλάει το πράγμα είναι στο ότι έχει βάλει κάποιο κωδικό.......που εκείνος μόνο ξέρει. Το κάθε τηλέφωνο έχει την δική του διαδικασία. Δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει κάτι μόνος του(λόγο τεχνικών γνώσεων). Αλλιώς δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να γράψει εδώ. Ακριβώς.. Εαν ήξερα δεν θα έγραφα εδώ.. Λες οτι ειναι απλη διαδικασία αρα εσυ γνωρίζεις τι πρέπει να γίνει ; 1 ώρα πριν, chios είπε twrp recovery μπαίνεις; ( vol+ και power) απλή διαδικασία είναι μπορείς να την κάνεις και μόνος σου Αν ειναι κάτι απλό στειλε μου προσωπικό να τα φτιάξουμε με το αζημίωτο . Οποιος ξερει τι να κάνει .. Ας μην γράψει ευκολη διαδικασία κλπ.. 6986817341 να με πάρει ενα τηλέφωνο και να το φτιάξουμε.. Και βαζω ενα χρηματικό ποσο σε τράπεζα η καλύτερα συνάντηση απο κοντα και λεφτά στο χέρι.. Όποιος γνωρίζει ας κάνει την καλη. Ευχαριστώ ναι εχει περασμένη official custom rom 12.6 1 ώρα πριν, chios είπε twrp recovery μπαίνεις; ( vol+ και power) απλή διαδικασία είναι μπορείς να την κάνεις και μόνος σου Ναι μπαίνω .. Το γράφω και στο κείμενο.. Οποια διαδικασία και να κανω απο κει με βγαζει στην αρχική οθονη του τηλεφώνου με το λογότυπο της εταιρίας και μένει εκει αναμμένο.. Για αυτο για να μπορέσω να το ανάψω το εχω στην φόρτιση
eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αυτό που είναι περίεργο είναι αυτό που λες για κωδικό. εγώ που έχω κάνει σε δύο κινητα (παλιότερα βέβαια) δεν θυμάμαι να ζητάγε κωδικό ή να έβαζες κωδικό κάπου. Δοκίμασες κάτι τέτοιο? Την μέθοδο με το pc https://google-and-yahoo.blogspot.com/2019/12/how-to-unroot-xiaomi-mi-note-10-easy-way.html
Spartiatis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Σταματησε να μπαίνει στην έναρξη το τηλέφωνο οταν μπήκα στο μενού vol+ power και πάτησα στην επιλογή unroot και απο τοτε μου μένει κολλημένο στην πρώτη εικονα με το λογότυπο της εταιρίας Για τον κωδικό δεν εχω ιδέα.. Λογικα τον έβαλε αυτός.. Δεν ξερω πραγματικά.. Αυτος ο τύπος εχει εξαφανιστεί.. Δεν εχω επικοινωνία
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Spartiatis13 είπε Ακριβώς.. Εαν ήξερα δεν θα έγραφα εδώ.. Λες οτι ειναι απλη διαδικασία αρα εσυ γνωρίζεις τι πρέπει να γίνει ; Ναι γνωρίζω. Αλλά αυτό δεν μπορείς να το φτιάξεις μέσω τηλεφώνου αλλά ούτε και από εδώ. Μπορώ βέβαια να σου βρω(όπως και κάποιος άλλος) κάποιο link για την όλη διαδικασία αλλά το θέμα είναι ότι πρώτων θα τα κάνεις μαντάρα (πολύ το φοβάμαι)και δεύτερον με προβληματίζει ο κωδικός. Μακάρι να βρεις κάποιον που να το έχει μπροστά του και να ξεπεράσει (το πιο βασικό)αυτόν τον κωδικό που για κάποιον λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε ή έβαλε αυτός που το έκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα