Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

Το τροφοδοτικο με πολυμετρο μπορω να το μετρησω καπως να δω οτι οντως δινει σωστες τιμες.

Ξεκινήστε έτσι και βλέπουμε (δηλαδή να ξεκινήσει το σύστημα με όλα τα parts συνδεδεμένα και να ελέγχετε τα 12v και μετά τα 5v).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμμια φορα κατι τελειως αναπαντεχο δημιουργει τους μεγαλυτερους πονοκεφαλους.

Εγω θα αρχιζα απο τις USB θυρες. Ενα στραβωμενο pin σε θηλυκο port συνηθως δεν αφηνει το motherboard να μπουταρει, χωρις να δινει Error Beeps.

Κατα τ'αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι ειναι αυτο που δεν δινει ηχητικο error. GL!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jbgoode είπε

Καμμια φορα κατι τελειως αναπαντεχο δημιουργει τους μεγαλυτερους πονοκεφαλους.

Εγω θα αρχιζα απο τις USB θυρες. Ενα στραβωμενο pin σε θηλυκο port συνηθως δεν αφηνει το motherboard να μπουταρει, χωρις να δινει Error Beeps.

Κατα τ'αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι ειναι αυτο που δεν δινει ηχητικο error. GL!

GPU  ή  PSU μπορουν σε πολλες περιπτωσεις να μη σε δωσουν ηχητικο , δεν ειναι απαραιτητο παντα να ακους μπιπ

Δημοσ.

Καποιες προσθετες ερωτησεις. Προσπαθω να καταλαβω γιατι κανει αυτες τις επανεκινησεις.

-Στην περιπτωση που δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα και πες οτι βγαλεις κατι (καρτα, μνημες κτλ),αυτο θα φτασει μεχρι το σημειο των προελεγχων POST και δεν θα ποσταρει. Αλλα θα μεινει εκει, δεν θα επανεκιννηση σωστα? Δηλαδη το γεγονος οτι εμενα μου ριχνει το ρευμα στο PC Και μου το ξανασηκωνει σημαινει σφαλμα να υποθεσω και οχι οτι δε βρισκει κατι και δεν ποσταρει και το ξαναπροσπαθει...

-Να ρωτησω και Κατι αλλο τελειως κουλο. Μπορω να δωσω ρευμα απο δυο τροφοδοτικα ταυτοχρονα? Δηλαδαη αυτο που εχω μεσα στην θηκη, και με ενα δευτερο να ενωσω σε καρτα γραφικων, η cpu η mobo και να δινει το καθενα ρευματα σε διαφορετικες τασεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμάσατε μέτρηση με το πολύμετρο;

Στις 8/9/2021 στις 10:53 ΠΜ, therock είπε

Μπορω να δωσω ρευμα απο δυο τροφοδοτικα ταυτοχρονα?

Ναι. Θα πρέπει να ενεργοποιείσετε και το άλλο τροφοδοτικό είτε στο σύστημα που βρίσκεται (αν βρίσκεται), είτε με συνδετηράκι.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον εφερα το παλιο μου τροφοτικο και μποοταρε. Οποτε κατι με παιζει με αυτο που εχω μεσα συνδεδεμενο. Το θεμα ειναι οως ξερω αν εσκασε το τροφοδοτικο η τσακισε κανα καλωδιο η κεφαλι απο τις καλωδιοταινιες?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Το θεμα ειναι οως ξερω αν εσκασε το τροφοδοτικο η τσακισε κανα καλωδιο η κεφαλι απο τις καλωδιοταινιες?

Γιατί δεν το πάτε RMA να τελειώνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2021 στις 10:22 ΠΜ, therock είπε

Corsair SF450 Platinum.

Τι πάω και λέω ο κερατάς! Που να έλεγα και DOA...

Screenshot_1.png.70c2b13a016c9da7658663277bac1f87.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.

Α με φτιαξες. Και τωρα πηγαινα να δω ποσο εχει και λεγα δε παζει να ναι πανω απο 5. Ωρα να επικοινωνησω με το καταστημα

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξερουμε αν αναλαμβανει το καταστημα που το αγορασα η πρεπει να μιλησω με την ιδια την Corsair (τα μεταφορικα πηγαινε ελα ποιο επιβαρυνουν αραγε. Νομιζω μοιρασμενα βγαινουν τις περισσοτερες φορες)

Επισης μολις συνειδητοποιησα οτι τελικα εχω το gold (οκ ιδια εγγυηση με platinum) και σλεφτηκα αν παιζει να πληρωσω μια διαφορα και να μου στειλουν το platinum κατα την διαδικασια της αντικαταστασης

Δημοσ.

Τελικα απο οτι βλεπω βγηκε ενα συρματακι απο την 24 pin καλωδιοταινια. Το πιεσα μεσα αλλα παλι τα ιδια. Μπορω να βρω ακριβως την ιδια για να μη μπλεκω με αλλαγες αν προκειται απλα για ενα καλωδιο

Το θεμα ειναι πως δεν ειναι 24 προς 24 γιατι απο την πλευρα του τροφοδοτικου σπαει σε δυο κομματια για καποιο λογο

20210919_222850.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βάλατε το καλωδιάκι μέσα στη φίσα, είχε όντως μπει ή έτσι φαινόταν; Αν μετά το τραβήξατε και βγήκε, τότε δεν είχε μπει κανονικά. Για να γίνει καλά η δουλειά τραβήξτε ελαφρώς προς τα έξω (με κάποια καρφίτσα/ παραμάνα) τα δύο ελάσματα που έχει στα πλάγια το καλώδιο. Μετά βάλτε το μέσα στη φίσα και ξαναδοκιμάστε να το συνδέσετε.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...