pascalia2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα μπορώ να γραφτώ στο ταμείο ανεργίας online ή πρέπει να πάω από εκεί? Δεν έχω μπει ποτέ, δεν έχω λογαριασμό μόνο taxis.
seventh_son Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, πάντως προ κορονοιού έπρεπε να πας απο εκεί.
Πανος999 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Εκανα προσφατα αιτηση για καρτα ανεργιας στη γυναικα μου...online μπαμ μπαμ κ μετα εκανα μια εκτύπωση τη βεβαιωση..Πηγαινε στο site του οαεδ κ πηγαινε βημα βημα με κωδικους taxis .Δεν παίρνει πανω απο 5 λεπτα..
pascalia2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εκανα προσφατα αιτηση για καρτα ανεργιας στη γυναικα μου...online μπαμ μπαμ κ μετα εκανα μια εκτύπωση τη βεβαιωση..Πηγαινε στο site του οαεδ κ πηγαινε βημα βημα με κωδικους taxis .Δεν παίρνει πανω απο 5 λεπτα.. Μπορείς να.μου δώσεις το λινκ; ζητούσε κλειδαριθμο κάπου που πατησα
agrio.imeros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, pascalia2 είπε Μπορείς να.μου δώσεις το λινκ; ζητούσε κλειδαριθμο κάπου που πατησα Τακτική Επιδότηση Ανεργίας - Πού και πώς υποβάλλεται η αίτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα