m@ta Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Είμαστε στη φάση αγοράς ηλεκτρικών συσκευών για το καινούριο μας σπίτι και έχω χαθεί! Έχω διαβάσει ο, τι υπήρχε και δεν υπήρχε στο Google κι αντί να με βοηθήσουν μάλλον με μπέρδεψαν οι τόσες πληροφορίες! Εν τάχει για να μην γράψω σεντόνι, ψάχνω για φούρνο εντοιχιζόμενο μάλλον 71lt τουλάχιστον, ιδανικά με υδρολυση και Κεραμικές εστίες. Δεν ξέρω αν πρέπει να προτιμήσω άνω ή κάτω Πάγκου, η δική μας πάντως θα μπει κάτω. Από έξτρα θα ήθελα και να έχει τηλεσκοπικό μηχανισμό αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Τώρα, όσον αφορά το ψυγείο. Θέλουμε Ψυγειοκαταψύκτη, inox, χωρητικότητας ιδανικής για οικογένεια και με ξεχωριστό κύκλωμα για συντήρηση και ξεχωριστό για ψύξη . Δε με ενδιαφέρει να βγάζει παγάκια, ούτε mini bar κλπ. Σε μάρκες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί να είναι αξιόπιστες. Επίσης από τιμές, νορμάλ πράγματα, δεν είμαστε και Ωνασηδες! Όποιος έχει να μου προτείνει οτιδήποτε , κι από προσωπική του εμπειρία πολύ θα με βοηθούσε! 😊
mcstefan7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Πήγαινε μια βόλτα σε ενα μεγάλο πολυκατάστημα. Δες τα απο κοντά. Γράψε το μοντέλο που σου αρέσει και σου κάνει. Μπές στο ίντερνετ και παράγγειλε το φθηνά.
SomaF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλο θα ήταν να απαντάνε αυτοί που ξέρουν, όχι οι πλακατζήδες που δεν έχουν τι να κάνουν και γελάνε με τον κόσμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα