AngieN11 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή το zone alarm for institutions (εχω κωδικό ενεργοποίησης), αλλά όταν κατεβάζω την εφαρμογή και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "το πρόγραμμα εγκατάστασης αντιμετώπισε το σφάλμα 0xfffffffd" ...Όταν πατάω τη βοήθεια, με βγάζει στο site της zonealarm.. Τι μπορώ να κάνω;;
Gogotsa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Βασικα να μη το βαλεις καν το zonealarm. Bαλε ενα καλο free antivirus οπως το kaspersky, avira, bitdefender και θα εισαι μια χαρα. 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 15/7/2021 στις 4:02 ΜΜ, AngieN11 είπε Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή το zone alarm for institutions (εχω κωδικό ενεργοποίησης), αλλά όταν κατεβάζω την εφαρμογή και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "το πρόγραμμα εγκατάστασης αντιμετώπισε το σφάλμα 0xfffffffd" ...Όταν πατάω τη βοήθεια, με βγάζει στο site της zonealarm.. Τι μπορώ να κάνω;; Αν έχεις αγοράσει το license απευθύνσου σε αυτούς και θα σε καθοδηγήσουν.
AngieN11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Τελικα τα καταφερα..Μιλησα με την υποστηριξη..Ειχαν διαθεσιμη ενημερωση ,η οποια ειχε κολλησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα