Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοώ μπλοκάρισμα μέσω ρυθμίσεων του παρόχου και όχι λογισμικό εφαρμογής κινητού

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στους παρόχους κινητής. Έχω ρωτήσει επανειλημμενα cosmote και έναν άλλον παροχο για φραγή σε συγκεκριμένα νούμερα και δεν μπορούσαν να μου κάνουν. Ενδέχεται να μπορείς στα πενταψηφια, αλλά αυτό σου δημιουργεί μετά αλλα θέματα με αριθμούς που αφορούν κρατικές υπηρεσίες, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, gov.gr κτλ. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από τα μέσα Ιουνίου έχουν αυξηθεί δραματικά οι αποστολές αυτού του είδους των SMS όπως και των email με παρόμοιο περιεχόμενο και τον ίδιο πάντα σκοπό.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Το link που μπορεί να σε παραπέμπει; μου είχε έρθει και εμένα 

138130918_received_5248102686507842.jpeg.67780237f8f6f79cdc335a0b4470407d.jpeg

Σε κάποιο site κλώνο της τράπεζας, όπου θα σε παραπέμπει να κάνεις login. Έτσι και βάλεις τα στοιχεία σου, θα βγάλει κάποιο δήθεν σφάλμα, αλλά οι απατεώνες θα έχουν κλέψει τον κωδικό για το e-banking.

Μπορείτε να δείτε αν κάποιο site είναι ψεύτικο βάζοντας ότι να 'ναι στοιχεία. Δε θα βγάλει κάποιο σχετικό σφάλμα, αλλά κάτι άσχετο ή θα κάνει ανακατεύθυνση στην πραγματική σελίδα της τράπεζας, όπου φυσικά θα γίνουν δεκτά τα στοιχεία (και ο χρήστης δε θα ψιλιαστεί τίποτα, αφού θα σκεφτεί ότι ίσως κάποιο σκάλωμα έφαγε την πρώτη φορά).

Εναλλακτικά, μπορεί να κατεβάσει κάποιον ιό, αλλά αυτό είναι λιγότερο διαδεδομένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Τι σε νοιάζει;Γιατί να το πατήσεις;Οι τράπεζες σε έχουν ενημερωσει ότι ποτέ δεν θα σου στείλουν να πατησεις λινκ κλπ.Σβηστο και ξέχνα το.

Περιμένω sms που θα λεει "μην πατάτε το λινκ,κίνδυνος" .Ανάρπαστο θα γίνει!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να είναι καλοφτιαγμένο ένα scam για να είναι κερδοφόρο. Εδώ υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμη στους Νιγηριανούς πρίγκιπες

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Τςτςτς , μήνυμα με ύψιλον και ήτα; Μα πόσο αποτυχία;

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Κατ αρχάς έχεις  συνεργασία με  Alpha ; :P

Δεν έχω, οπότε ήταν από χέρι αποτυχία. Αλλά και να είχα, θα το έστελνα κατευθείαν στα σκουπίδια. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Προωθησέ το στην ηλεκτρονική δίωξη εγκλήματος, να το καταγράψουν και ίσως ασχοληθούν και το "κοψουν" νωρίτερα, πριν την πατήσει άλλος.

Το πιθανότερο να σου απαντησουν, να πας απο το Α.Τ. της περιοχής σου και να το καταγγείλεις ή να σου απαντήσουν πως δεν πρέπει να το πατήσεις.

[email protected]

Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου ερχονται συνηθως μειλ, οχι σμσ, την ρωτη φοραπριν 2-3 χρόνια πήρα τηλ στην τράπεζα και ενημερωσα οτι στελνουν τετοιου ειδους μεηλ, τωρα ομως με τον κοβιντ που εκαναν ολοι ebanking στελνουν καθε 3 και λίγο, κυριως από την αλφα που δεν είχα ποτέ λογαριασμό. ενημερωστε φιλους και συγγενείς ειδικά τα ατομα μεγάλης ηλικιας να προσέχουν

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Τςτςτς , μήνυμα με ύψιλον και ήτα; Μα πόσο αποτυχία;

εμενα μου ειχα στειλει απο Πειρεως

Επεξ/σία από velociraptoras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...