Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω sms. Τι είναι αυτό; Έχει έρθει σε κάποιον από εσάς;

Screenshot_20210715-154922_Messages~2.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω sms. Τι είναι αυτό; Έχει έρθει σε κάποιον από εσάς;

Seems legit. Είναι κρίμα 2021 και να την πατάει ο κόσμος με τόσο κακοφτιαγμένες απάτες.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TOMVLACH είπε

για πάτα στο link και πες μας τι έγινε...😂😂😂

Δεν είμαι καθόλου περίεργος:)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!

Δεν μπορεί να αναρωτιέσαι!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πως γίνεται ο αποστολέας του σμς να επιλέγει τι όνομα θα φαίνεται σαν αποστολέας?

Μου φαίνεται τραγικό να μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε και να μην φαίνεται έστω το νούμερό του

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Seems legit. Είναι κρίμα 2021 και να την πατάει ο κόσμος με τόσο κακοφτιαγμένες απάτες.

Εδω την πατάνε και ας μην έχουν λογαριασμό στην εν λόγω τράπεζα.Τι ψαχνεις να βρεις!

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή σου φάνηκε φυσιολογικό URL το "alert-myalphagr.com"; Λες να 'χε τέτοια διεύθυνση η τράπεζα; :P 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!

Δεν μπορεί να αναρωτιέσαι!!!!!

Το έβαλα περισσότερο για ενημέρωση. 

• Like 2
Δημοσ.

Προωθησέ το στην ηλεκτρονική δίωξη εγκλήματος, να το καταγράψουν και ίσως ασχοληθούν και το "κοψουν" νωρίτερα, πριν την πατήσει άλλος.

Το πιθανότερο να σου απαντησουν, να πας απο το Α.Τ. της περιοχής σου και να το καταγγείλεις ή να σου απαντήσουν πως δεν πρέπει να το πατήσεις.

[email protected]

• Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πως γίνεται ο αποστολέας του σμς να επιλέγει τι όνομα θα φαίνεται σαν αποστολέας?

Μου φαίνεται τραγικό να μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε και να μην φαίνεται έστω το νούμερό του

Ξέρεις τι φάρσες είχαν γίνει παλαιότερα; Γύρω στο 2007-8. Μπορούσες να στείλεις τζαμπέ μηνύματα και να βάλεις ό,τι ήθελες σαν αποστολέα. Όχι απλά κείμενο αλλά και αριθμό. Και μάλιστα δωρεάν και χωρίς να φαίνεται κάτι άλλο στο μήνυμα (κάποιο διαφημιστικό) Ούτε θυμάμαι πόσα μηνύματα είχα στείλει χρησιμοποιώντας μια ισπανική εταιρεία. Αργότερα αυτό κόπηκε. Ε προφανώς με κάποιο τρόπο γίνεται και τώρα. δε το έχω ψάξει.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει τη φραγή 5ψήφιων (βέβαια δε νομίζω να έχει ξεχαστεί κανένας) , παίζει ρόλο στο να μην έρχονται αυτού του είδους τα μηνύματα ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Δηλαδή σου φάνηκε φυσιολογικό URL το "alert-myalphagr.com"; Λες να 'χε τέτοια διεύθυνση η τράπεζα; :P 

Εμένα δεν μου φάνηκε, ο λόγος είναι η παύλα στην μέση και το gr.com. Και εγώ μπορώ να ανοίξω ένα domain alert-aade.gr. 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει τη φραγή 5ψήφιων (βέβαια δε νομίζω να έχει ξεχαστεί κανένας) , παίζει ρόλο στο να μην έρχονται αυτού του είδους τα μηνύματα ?

Αν έχεις βάλει λογισμικό φραγης μηνυμάτων, απλά τα μπλοκάρει και σου λέει ότι ήρθαν και έγιναν, μπλοκ αν θες κάνε click. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αν έχεις βάλει λογισμικό φραγης μηνυμάτων, απλά τα μπλοκάρει και σου λέει ότι ήρθαν και έγιναν, μπλοκ αν θες κάνε click. 

εννοώ μπλοκάρισμα μέσω ρυθμίσεων του παρόχου και όχι λογισμικό εφαρμογής κινητού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...