Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα προβλημα με τ υπολογιστη μου, δεν φτανει καν στα bios κανει απλα restart στο restart και δεν εχω καθολου εικονα στην οθονη.

ειχα προβλημα με τη μητρικη μου, δεν υπηρχε stability, δεν bootare σωστα αλλες φορες καθολου εχανε δισκους και γενικα ειχα θεματα.

ειπα να κανω bios update μηπως λυθει.εκανα bios update εβαλα το F13 απο το σαιτ της gigabyte κανονικα(ελεγξα και το revision ειμαι στο 1.1).

το bios update θεωρητικα εγινε κανονικα αφου μετα ανοιξε το pc μπηκα και windows 10 αλλα εφαγα ενα μπλου σκριν και απο τοτε εχω το προβλημα που αναφερα πανω.

ο υπολογιστης δεν φτανει καν στα bios κανει απλα restart στο restart και δεν εχω καθολου εικονα στην οθονη.

δοκιμασα πολλους τροπους να κανω reset τη μητρικη, να προσπαθησω να ενεργοποιησω το restoration mode (dualbios) να γινει restore απο το backup bios στα main

ακολουθησα αυτο το guide αλλα δε δοκιμασα το τελευταιο τροπο που λεει να βραχυκυκλωσω το τσιπ απο τα main bios. https://skyjuiceiswater.blogspot.com/2016/07/how-to-reset-gigabyte-motherboard-bios.html.

δε καταφερα να βρω λυση, δεν καταφερα καν ν φτασω στο restoration mode να γινει copy το backup bios. να σημειωθει οτι μου ειχε τυχει  ξανα κατι τετοιο 3-4 φορες με μητρικες της Gigabyte ιδιας γενιας αλλα εφτασα στο restoration mode, εγινε restore και ολα ηταν κομπλε. σε αυτη τ περιπτωση ομως δεν γινεται τπτ.

εχει καποιος καμια ιδεα?? κατι να προτεινει,  μηπως εγω κανω κατι λαθος??

pc specs:

mobo: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z77M-D3H-rev-11#ov

cpu: i7 3770

ram: hyperx fury 1600 2x8gb

psu: 550w καινουργιο εχω δοκιμασει και ενα 500w

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδή έχω δει (κι έχω κάνει) διάφορα... κι εφόσον δεν πείραξες τίποτα μέσα στο κουτί, σιγουρέψου οτι δεν έχει σκαλώσει πατημένο το κουμπί του reset πάνω στο κουτί... Μου έχει τύχει και μου έφαγε 4 μέρες μέχρι να βρώ γιατί έκανε restart στο restart χωρίς να μπορώ να μπω καν στο bios.

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...