Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας έχω παραγγείλει από διαφορετικούς πωλητές 3 δέματα και έχει αρκετούς μήνες που έφτασαν Ελλάδα. Επισυνάπτω και την φωτογραφία. Ξέρετε γιατί;

6223FC86-29B4-4A89-9B1E-D84F3C3B4D0C.jpeg

Επεξ/σία από TravelGR
Δημοσ.

Πιθανότατα υπάρχουν άπειροι σάκοι προς διαλογή και διανομή κι έχουν... κολλήσει. Οι 3 μήνες βέβαια είναι καρα-υπερβολικό διάστημα, αλλά εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ταχυδρομικό κέντρο της περιοχής που μένεις. Δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από ... υπομονή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πιθανότατα υπάρχουν άπειροι σάκοι προς διαλογή και διανομή κι έχουν... κολλήσει. Οι 3 μήνες βέβαια είναι καρα-υπερβολικό διάστημα, αλλά εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ταχυδρομικό κέντρο της περιοχής που μένεις. Δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από ... υπομονή.

Ελπίζω να μου έρθουν! Σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να χάθηκαν γιατί είναι διαφορετικά δέματα με διαφορετικές ημερομηνίες. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TravelGR είπε

Ελπίζω να μου έρθουν! Σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να χάθηκαν γιατί είναι διαφορετικά δέματα με διαφορετικές ημερομηνίες. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; 

Στους πιο πολλους.

Κανονικα και με το νομο πανω απο 3 μηνες,παρελαβα ομως.

Αλλα αλλες παραγγελιες που ειχαν γινει αρχες του ετους,τις εκανα case ,πηρα refund και δεν ηρθαν 3 απο αυτες.

Στειλε ενα μηνυμα στους πωλητες,αλλα απο οσο εχω μιλησει και εγω,η χωρα μας ειναι απο τις πιο προβληματικες πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...