kx5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Όταν γράφω μουσικά CD (με το Plextor PX-W4824A) δεν μπόρω να αφαιρέσω εντελώς την παύση ανάμεσα στα κομάτια. Έχω δοκιμάσει: Παυση 0sec, Cross fade with previous track 0sec αλλά πάντοτε θα υπάρχει μια μικρή ενοχλητική παύση (στην ουσία μικρός θόρυβος) κατά τη μεταβίβαση από το ένα κομάτι στο άλλο, όταν παίζει σε CD player. Αυτό συμβαίνει με όλες τις εκδόσεις του Nero που έχω χρησιμοποιήσει μεχρι σήμερα. Μόνο όταν κάνω κατευθείαν CD-copy μουσικό CD που δεν έχει παύσεις ανάμεσα στα κοματια, θα το αντιγράψει χωρίς παύσεις. Άλλοι γνωστοί μου με CD-R Teac, Asus, BTC δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα...
accipio Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μήπως τα κομμάτια που γράφεις είναι mp3; Αν ναι, δοκίμασε πρώτα να τα μετατρέψεις σε wav και ύστερα να τα γράψεις - αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.
kx5 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Για mp3 προκειται παντα. Και με wav ομως υπαρχει το ιδιο προβλημα. Γιατι σε άλλα recorder δεν γινεται αυτο???????
kostg Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Τα mp3 έχουν πάντα ένα μικρό κενό στην αρχή ή στο τέλος τους. Αυτό συμβαίνει λόγω της συμπίεσής τους και δεν μπορείς να το αποφύγεις με κανένα τρόπο. Ακόμα κι αν τα κάνεις wav, το κενό δεν εξαφανίζεται. Ο μόνος τρόπος είναι να τα επεξεργαστείς ένα ένα (σαν wav) με ένα πρόγραμμα - όπως το cool edit - για να σβήσεις το κενό από κάθε κομμάτι και μετά να τα γράψεις σε CD...
capthookb Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Έχω την εντύπωση πως δε φταίει το CDR αλλά το οτι πιθανά γράφεις τα μουσικά CD με Track At Once. Μόνο με Disc At Once δεν αφήνει κενά ανάμεσα στα κομμάτια, γιατί το λέιζερ δε σταματάει να γράφει κάθε track αλλά γράφει το CD μονομιάς, όπως γίνεται και με το CDCopy Επίσης, με το winamp σε τέτοια CD μου βάζει ένα κενό ανάμεσα στα tracks, αλλά φταίει το winamp.
kx5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Έχω δοκιμάσει και με Disc At Once αλλά τζίφος. Άλλωστε όπως έχω αναφέρει δοκίμασα σε υπολογιστές άλλων με το ίδιο πρόγραμμα (Nero), τα ίδια mp3, αλλά με διαφορετικά recorders και τα έγραψε χωρίς θόρυβο ή διακοπή στις εναλλαγές. kostg το σκέφτηκα και αυτό. Γιαυτό το λόγο έκανα το εξής πείραμα: Πήρα δύο mp3, το ένα συνέχεια του άλλου κοματιού (extraction από αυθεντικό CD) και τα ένωσα με το Cool Edit Pro. Δεν καταλάβαινες διαφορά στην αλλαγή. Κανένας με Plextor? Ας μου πει αν ισχύει το ίδιο και για το δικό του... :?:
anonymous-root Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Το κάνει μόνο με το νέρο? Δοκίμασε να γράψεις audio cd σε image και μετά στο cdrw? έχεις τους δίσκους σε ελεγκτή;
NaGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 crossfade with previous track 5 sec δοκίμασες. Δεν είμαι και σίγουρος.Λέω μήπως?
anonymous-root Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μήπως έχεις το Varirec ενεργοποιημένο? Δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις?
kx5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δισκος σε S-ATA Το recorder στο IDE2 μονο του Μα δεν είναι θέμα συστήματος. Και πριν την αναβάθμιση είχα αυτό το πρόβλημα. Αν κάποιος έχει plextor να μου πει αν ισχύει το ίδιο και σε αυτόν. crossfade with previous track 5 sec <-- Μάλλον 0 sec θες να πεις. Ναι το δοκίμασα. Και σε 4Χ δεν αλλάζει κάτι... Τι είναι το Varirec??? Που βρίσκεται?
Hemispasm Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Το προβλημα σου δεν εγκειται στο hardware που χρησιμοποιεις αλλα στa software settings που εχεις θεσει, σε διαβεβαιωνω Εαν γραψεις σε DAO (disk at once) οπως ηδη ανεφερθει και κανεις right click - properties και βαλεις το pause σε 0 sec (ή 0,2sec / 15frames) δε θα πρεπει να εχεις προβλημα. Θα σου προτεινα να χρησιμοποησεις καποιο αλλο προγραμμα για εγγραφες audio, πχ το Feurio που ειναι πολυ πιο παραμετροποιησιμο οσον αφορα στις εγγραφες audio. Μια αλλη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις το Foobar plugin για το Νερο. Οσον αφορα στο varirec, περισσοτερες πληροφοριες δες εδω
doctorvgs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Κι εγώ με το ίδιο Plextor έχω τα ίδια προβλήματα. Το μόνο που κατάφερα φίλε kx5 είναι το εξής: Μετατρέπω τα mp3 σε wav, βάζω παύση 0 sec και τσεκάρω στο Nero επιλογή Remove silence at the end of audio tracks. Γράφω Disc-At-Once. Με αυτήν την διαδικασία εξαφανίζεται το κενό, ΟΧΙ όμως σε όλα τα κομμάτια. Παραμένει σε κάποια, είναι ελάχιστο το κενό αλλά γίνεται αντιληπτό. Προσπαθώ κι εγώ για λύση εδώ και καιρό αλλά τίποτα. Τώρα ψάχνω και για άλλα προγράμματα αν κι έχω την εντύπωση ότι ο Plextoras έχει βάλει το χεράκι του. Ίδωμεν.....
kx5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Αυτή ακριβώς την απάντηση έψαχνα doctorvgs :!: Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι θέμα software αλλά της plextor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.