GamingAddict Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά!Έχω μια ερώτηση.Πήρα ένα καινούργιο λάπτοπ (dell g5 5500 με την 1650 ti) και θέλω να μάθω αν είναι ήδη κατεβασμένοι οι drivers για την κάρτα γραφικών και τα λοιπά.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν υπάρχουν ήδη;Αν δεν έχουν εγκατασταθεί πως τους κατεβάζω; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από GamingAddict Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, GamingAddict είπε θέλω να μάθω αν είναι ήδη κατεβασμένοι οι drivers για την κάρτα γραφικών και τα λοιπά. Έχει προεγκατεστημένo λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingAddict Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κανονικά είναι εγκατεστημένοι. Αν θέλετε να το ελέγξετε, πατάτε Win+R και γράφετε ''devmgmt.msc''. Στην εικόνα που παραθέτω αν συναντήσετε την περίπτωση 1 τότε κάποια συσκευή χρειάζεται drivers. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, πάτε στη περίπτωση 2 και επιλέγετε π.χ. τους ''Προσαρμογείς οθόνης'' > δεξί κλικ > ''Ιδιότητες'' και κοιτάτε στο παράθυρο που ανοίγει στη κατέλα ''Γενικά'' αν αναφέρει κάποιο πρόβλημα και στη καρτέλα ''Πρόγραμμα οδήγησης'' την ημερομηνία του οδηγού (αν θέλετε). Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι για τις Nvidia , να βαζουμε το GeForce experience. Μας ειδοποιει για νεους drivers , αν θελει καποιος βαζει τις προτεινομενες ρυθμισεις για τα εγκατεστημενα παιχνιδια , να παιξει με ρυθμισεις συστηματος , να εχει in-game πληροφοριες για την καρτα και αλλα ... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα