djuan1988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Σε εμένα δεν μπήκε η επιστροφή. Και πέρασαν 8 εργάσιμες από την ημέρα που φάνηκε η συναλλαγή. Τώρα πρέπει να μπλέξω με το support της Eurobank και να στέλνω αποδείξεις με mail κτλ.
arianosfc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Εμένα μπήκε σήμερα το 14% μετά από ένα μήνα που είχα παραλάβει την παραγγελία, είχε μπει και ένα μικρό ποσό 1% την προηγούμενη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι δεν θα ξανά πάρω κάτι από eshop Γερμανός. Μόνο από κατάστημα και αν μπει η επιστροφή επί τόπου από το POS
gdal73 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Η δίκη μου εμπειρία : σε αγορά 16/7 με δόσεις, αποφάσισα να τους ενοχλήσω την προηγούμενη εβδομάδα και αφού χρεώθηκε η πρώτη δόση στην κάρτα μου χωρίς να πάρω τίποτα από την επιστροφή. Τους πήρα τηλ 12/8 (τον Γερμανό), τους ανέφερα το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα διορθωθεί άμεσα. Πραγματικά στις 13/8 το πρωί με πήραν μόνοι τους τηλέφωνο, μου είπαν ότι όλα καλώς και το απόγευμα της ίδιας ημέρα μπήκε όλο το ποσό της επιστροφής στην κάρτα..
noble Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Στις 9/8/2021 στις 9:48 ΜΜ, noble είπε Και σε μένα εμφανίστηκε αλλά όχι η επιστροφή του 15%…. Ίσως η καταγγελία του φίλου να μην είναι κακή γιατί αργεί πολύ η επιστροφή….σε 7-8 μέρες από την ολοκληρώση έλεγε αν θυμάμαι καλά…14/07 η παραγγελία από μένα 17/07 παραλαβή από κατάστημα αν θυμάμαι καλά…μας βγαλαν την ψυχή και αυτοί σε κάθε περίπτωση…να δούμε την επιστροφή πότε…και μένα 05/08 μη/νια συναλλαγής λέει…μάλλον τηλέφωνο στη eurobank θα χρειαστεί…απαράδεκτοι στο Γερμανό… Καλησπέρα σε όλους. Σε συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης, να πω, πως ακόμα δεν έλαβα μέχρι σήμερα 25/08 κανένα ποσό επιστροφής εκτός του 1% της 1ης εκ των 6 δόσεων που έβαλα. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους το περασμένο Σάββατο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα τους, δεν πήρα καμία απάντηση ή τηλέφωνο. Την Παρασκευή προχωρώ και εγώ σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Τα στοιχεία μου και οποίες πληροφορίες χρειάζονται είναι στη διάθεση των διαχειριστών.
djuan1988 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, noble είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης, να πω, πως ακόμα δεν έλαβα μέχρι σήμερα 25/08 κανένα ποσό επιστροφής εκτός του 1% της 1ης εκ των 6 δόσεων που έβαλα. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους το περασμένο Σάββατο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα τους, δεν πήρα καμία απάντηση ή τηλέφωνο. Την Παρασκευή προχωρώ και εγώ σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Τα στοιχεία μου και οποίες πληροφορίες χρειάζονται είναι στη διάθεση των διαχειριστών. Ούτε εγώ πήρα κάτι αυτόματα, οπότε την Παρασκευή κάλεσα τη Eurobank. Εξήγησα την κατάσταση, η κυρία που μιλούσα έκανε τον τυπικό έλεγχο για τον αν η συναλλαγή είναι σύμφωνη με τους όρους και καταχώρησε αίτημα για την πίστωση των χρημάτων. Τη Δευτέρα το πρωί μπήκαν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 14% της συναλλαγής. 1
ThanosR92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, noble είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης, να πω, πως ακόμα δεν έλαβα μέχρι σήμερα 25/08 κανένα ποσό επιστροφής εκτός του 1% της 1ης εκ των 6 δόσεων που έβαλα. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους το περασμένο Σάββατο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα τους, δεν πήρα καμία απάντηση ή τηλέφωνο. Την Παρασκευή προχωρώ και εγώ σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Τα στοιχεία μου και οποίες πληροφορίες χρειάζονται είναι στη διάθεση των διαχειριστών. Καλησπέρα. Το έχω ξανά πει, πάρεις δεν πάρεις την επιστροφή (που θα την πάρεις) πρέπει να προβείς σε καταγγελία μόνο και μόνο για την όλη καθυστέρηση. Εγώ τη μέρα που την έκανα μετά από 2 ώρες μπήκαν τα λεφτά. Θα μου πεις έτυχε... Ε δεν με απασχολεί καθόλου αν την έκανα και μπήκαν. Μόνο και μόνο για την όλη καθυστέρηση και κοροϊδία τους αξίζει. 1 1
ThanosR92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Μου ήρθε σπίτι γράμμα απο την καταγγελία μου στον ΓΕΡΜΑΝΟ, η οποία δίνει προθεσμία στον ΓΕΡΜΑΝΟ 10 μέρες ώστε να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που έγινε αυτό και να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται! 1
powerslave7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Και σε μενα την λυση την εδωσε η eurobank και μπηκε η επιστροφη.. Ποτε ξανα προσφορα απο το Γερμανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα