arianosfc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εγώ ακύρωσα παραγγελία και μου βαλαν πίσω το ποσό της παραγγελίας και θα πληρώνω τώρα κανονικά τις δόσεις ότι ναναι
Kzaxas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Φαίνεται και σε εμένα πλέον η συναλλαγή απλά σαν ημερομηνία συναλλαγής γράφει 5/8!!!!! 1 1
noble Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μένα εμφανίστηκε αλλά όχι η επιστροφή του 15%…. Ίσως η καταγγελία του φίλου να μην είναι κακή γιατί αργεί πολύ η επιστροφή….σε 7-8 μέρες από την ολοκληρώση έλεγε αν θυμάμαι καλά…14/07 η παραγγελία από μένα 17/07 παραλαβή από κατάστημα αν θυμάμαι καλά…μας βγαλαν την ψυχή και αυτοί σε κάθε περίπτωση…να δούμε την επιστροφή πότε…και μένα 05/08 μη/νια συναλλαγής λέει…μάλλον τηλέφωνο στη eurobank θα χρειαστεί…απαράδεκτοι στο Γερμανό… Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από noble 1
Belial Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Κι εμένα εμφανίστηκε με ημερομηνία 5/8 είναι σοβαροί; Για επιστροφή φυσικά ούτε κουβέντα. 1
Belial Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 23 ώρες πριν, Belial είπε Κι εμένα εμφανίστηκε με ημερομηνία 5/8 είναι σοβαροί; Για επιστροφή φυσικά ούτε κουβέντα. Αν κατάλαβα καλά μου έβαλαν επιστροφή 1% αντί 15%επί της πρώτης δόσης. Έλαβε κάνεις κανονική επιστροφή 15%;
ThanosR92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, Belial είπε Αν κατάλαβα καλά μου έβαλαν επιστροφή 1% αντί 15%επί της πρώτης δόσης. Έλαβε κάνεις κανονική επιστροφή 15%; Όχι και εγω το 1% πήρα. Έκανα αίτημα για πίστωση της επιστροφής. Είναι σίγουρο ότι η επιστροφή θα μπαίνει σε δόσεις? Αν ναι μεγάλη πατάτα... 1
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Θεωρώ μακράν η χειρότερη εμπειρία από online αγορά που έχω κάνει ποτέ. Λέω να περιμένω να περάσουν 8 εργάσιμες και μετά να κάνω αίτημα για την πίστωση της επιστροφής.
ThanosR92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Και εγώ. Την καταγγελία φυσικά και δεν την παίρνω πίσω.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Στις 3/8/2021 στις 2:37 ΜΜ, aekfc212 είπε Σημερα πηρανε τον αδερφο μου αν θελει να προτεινουν ακυρωση της παραγγελιας λογο ελλειψης αποθεματος. Ξετερε τι γινεται με ποντους επιστροφης σε αυτη την περιπτωση; Τους παιρνουν πισω; Αν εχουν χρησιμοποιηθει τι γινεται Εαν έχουν χρησιμοποιηθει οι ποντοι,προφανώς δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.Το γιατί φαντάζομαι είναι αυτονόητο.
Kzaxas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Άλλη μια προσπάθεια να βρω άκρη με 20λεπτα αναμονή στο τηλέφωνο για eurobank χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη λόγο της ημερομηνίας συναλλαγής που φαίνεται στο σύστημα τους(5/8 αντί 22/7). Στον Γερμανό από την άλλη δεν περίμενα τόσο αλλά και πάλι μου ζήτησαν λίγο χρόνο να δούνε τι γίνεται.Του είπα του ανθρώπου τι γίνεται,μπαχαλο γίνεται! Τους ενημέρωσα ότι θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ΣΤΚ.
ThanosR92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Kzaxas είπε Άλλη μια προσπάθεια να βρω άκρη με 20λεπτα αναμονή στο τηλέφωνο για eurobank χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη λόγο της ημερομηνίας συναλλαγής που φαίνεται στο σύστημα τους(5/8 αντί 22/7). Στον Γερμανό από την άλλη δεν περίμενα τόσο αλλά και πάλι μου ζήτησαν λίγο χρόνο να δούνε τι γίνεται.Του είπα του ανθρώπου τι γίνεται,μπαχαλο γίνεται! Τους ενημέρωσα ότι θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ΣΤΚ. Κάκος περιμένεις. Όσο περισσότεροι κάνουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας. Εγώ έκανα και πίσω δεν την παίρνω. 1
powerslave7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα το ιδιο προβλημα και εγω, μπηκε το 1% αντι για το 15% της προσφορας και ενω η αγορα εγινε 12/7 εμφανιστηκε 5/8 . Μου ειπαν απο eurobank οτι θα μπουν σε 7-8 εργασιμες απο την πιστωση της επιστροφης της πρωτης δοσης και αν δεν μπουν να τους στειλω τα παραστατικα για την παραγγελια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα να μην πιστωθει ολο το ποσο, αλλα ειναι απαραδεκτοι στον Γερμανο. Σε public σε παλαιοτερη προσφορα με επιστροφη ειχαν μπει χωρις τετοια καθυστερηση. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από powerslave7
ThanosR92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Εμένα μπήκε παιδιά η Επιστροφή κανονικά ΟΛΗ και όχι σε δόσεις! 1 1
Belial Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Εμένα μπήκε παιδιά η Επιστροφή κανονικά ΟΛΗ και όχι σε δόσεις! Μόλις μπήκε και σε εμένα το 14% και θα μπαίνει σε κάθε δόση το 1%. 1
Kzaxas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Και σε εμένα το ίδιο, μπήκε το 14%. Θα το σκεφτώ αρκετά την άλλη φορά αν θα ασχοληθώ με προσφορά του Γερμανού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα