Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ακύρωσα παραγγελία και μου βαλαν πίσω το ποσό της παραγγελίας και θα πληρώνω τώρα κανονικά τις δόσεις ότι ναναι 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται και σε εμένα πλέον η συναλλαγή απλά σαν ημερομηνία συναλλαγής γράφει 5/8!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα εμφανίστηκε αλλά όχι η επιστροφή του 15%…. Ίσως η καταγγελία του φίλου να μην είναι κακή γιατί αργεί πολύ η επιστροφή….σε 7-8 μέρες από την ολοκληρώση έλεγε αν θυμάμαι καλά…14/07 η παραγγελία από μένα 17/07 παραλαβή από κατάστημα αν θυμάμαι καλά…μας βγαλαν την ψυχή και αυτοί σε κάθε περίπτωση…να δούμε την επιστροφή πότε…και μένα 05/08 μη/νια συναλλαγής λέει…μάλλον τηλέφωνο στη eurobank θα χρειαστεί…απαράδεκτοι στο Γερμανό…

Επεξ/σία από noble
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Belial είπε

Κι εμένα εμφανίστηκε με ημερομηνία 5/8 είναι σοβαροί; Για επιστροφή φυσικά ούτε κουβέντα. 

289356CA-BFFE-45D5-A0CA-630D8D738388.png

Αν κατάλαβα καλά μου έβαλαν επιστροφή 1% αντί 15%επί της πρώτης δόσης. Έλαβε κάνεις κανονική επιστροφή 15%;

BFF8429A-25D1-4FE9-BD9A-BC6559216C24.jpeg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Belial είπε

Αν κατάλαβα καλά μου έβαλαν επιστροφή 1% αντί 15%επί της πρώτης δόσης. Έλαβε κάνεις κανονική επιστροφή 15%;

BFF8429A-25D1-4FE9-BD9A-BC6559216C24.jpeg

Όχι και εγω το 1% πήρα. Έκανα αίτημα για πίστωση της επιστροφής. 

Είναι σίγουρο ότι η επιστροφή θα μπαίνει σε δόσεις? Αν ναι μεγάλη πατάτα... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Θεωρώ μακράν η χειρότερη εμπειρία από online αγορά που έχω κάνει ποτέ. Λέω να περιμένω να περάσουν 8 εργάσιμες και μετά να κάνω αίτημα για την πίστωση της επιστροφής.

Δημοσ.
Στις 3/8/2021 στις 2:37 ΜΜ, aekfc212 είπε

Σημερα πηρανε τον αδερφο μου αν θελει να προτεινουν ακυρωση της παραγγελιας λογο ελλειψης αποθεματος.

Ξετερε τι γινεται με ποντους επιστροφης σε αυτη την περιπτωση;

Τους παιρνουν πισω;

Αν εχουν χρησιμοποιηθει τι γινεται

Εαν έχουν χρησιμοποιηθει οι ποντοι,προφανώς δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.Το γιατί φαντάζομαι είναι αυτονόητο.

Δημοσ.

Άλλη μια προσπάθεια να βρω άκρη με 20λεπτα αναμονή στο τηλέφωνο για eurobank χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη λόγο της ημερομηνίας συναλλαγής που φαίνεται στο σύστημα τους(5/8 αντί 22/7).

Στον Γερμανό από την άλλη δεν περίμενα τόσο αλλά και πάλι μου ζήτησαν λίγο χρόνο να δούνε τι γίνεται.Του είπα του ανθρώπου τι γίνεται,μπαχαλο γίνεται!

Τους ενημέρωσα ότι θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ΣΤΚ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Άλλη μια προσπάθεια να βρω άκρη με 20λεπτα αναμονή στο τηλέφωνο για eurobank χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη λόγο της ημερομηνίας συναλλαγής που φαίνεται στο σύστημα τους(5/8 αντί 22/7).

Στον Γερμανό από την άλλη δεν περίμενα τόσο αλλά και πάλι μου ζήτησαν λίγο χρόνο να δούνε τι γίνεται.Του είπα του ανθρώπου τι γίνεται,μπαχαλο γίνεται!

Τους ενημέρωσα ότι θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ΣΤΚ.

Κάκος περιμένεις. Όσο περισσότεροι κάνουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας. 

Εγώ έκανα και πίσω δεν την παίρνω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα το ιδιο προβλημα και εγω, μπηκε το 1% αντι για το 15% της προσφορας και ενω η αγορα εγινε 12/7 εμφανιστηκε 5/8 .

Μου ειπαν απο eurobank οτι θα μπουν σε 7-8 εργασιμες απο την πιστωση της επιστροφης της πρωτης δοσης και αν δεν μπουν να τους στειλω τα παραστατικα για την παραγγελια.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα να μην πιστωθει ολο το ποσο, αλλα ειναι απαραδεκτοι στον Γερμανο. Σε public σε παλαιοτερη προσφορα με επιστροφη ειχαν μπει χωρις τετοια καθυστερηση. 

Επεξ/σία από powerslave7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Εμένα μπήκε παιδιά η Επιστροφή κανονικά ΟΛΗ και όχι σε δόσεις!

Μόλις μπήκε και σε εμένα το 14% και θα μπαίνει σε κάθε δόση το 1%. 

• Like 1
Δημοσ.

Και σε εμένα το ίδιο, μπήκε το 14%.

Θα το σκεφτώ αρκετά την άλλη φορά αν θα ασχοληθώ με προσφορά του Γερμανού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...