Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Καλημέρα ευχαριστώ. Αλλά πως κάνατε την αγορά; Η φίλη μου έχει euro bank με επιστροφή πόντων. Αν πληρώναμε με αυτή τη κάρτα λογικά θα έπρεπε να μπουν αυτόματα τα λεφτά σε πόντους… κατάλαβα λάθος; 

Διάβασε αυτό.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα σήμερα μπήκε η επιστροφή,αγορά 19/7 και για τα 3 προιόντα που αγόρασα στις 19/7 και πλήρωμη με κάρτα μέσω του σίτε

Δημοσ.

Και σε μενα μπηκε η επιστροφη απο αγορα στις 19/7 και πληρωμη με καρτα online.

Δημοσ.
Στις 25/7/2021 στις 2:51 ΠΜ, ThanosR92 είπε

Εμένα δεν έχει φανεί ακόμα η χρέωση στην Eurobank. Έχω παραλάβει από την περασμένη Παρασκευή. 

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα!Μιλα με τη τραπεζα γιατι δεν φαινεται καποιες φορες η συναλλαγη και πρεπει να γινει αίτημα.Αυτο εκανα μολις τωρα και εγω!!!Με αγορα απο 22/7

Δημοσ.

σόρρυ για το σπαμ.παραγγελία 20/7 απο γερμανο με πληρωμή στο κατάστημα.η παραγεγλία δεν στάλθηκε ακόμα με αυτούς.υπάρχει περίπτωση αύριο μεθαύριο που θα μου έρθει και θα πληρώσω με κάρτα eurobank,να ισχύει η επιστροφή που τότε έτρεχε?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, thomasko7 είπε

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα!Μιλα με τη τραπεζα γιατι δεν φαινεται καποιες φορες η συναλλαγη και πρεπει να γινει αίτημα.Αυτο εκανα μολις τωρα και εγω!!!Με αγορα απο 22/7

Καλημέρα. Μίλησα εχθές με Eurobank και μου είπαν ότι έπρεπε να είχε φανεί η συναλλαγή. 

Θα το δουν και θα μου πουν.. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, elias99 είπε

σόρρυ για το σπαμ.παραγγελία 20/7 απο γερμανο με πληρωμή στο κατάστημα.η παραγεγλία δεν στάλθηκε ακόμα με αυτούς.υπάρχει περίπτωση αύριο μεθαύριο που θα μου έρθει και θα πληρώσω με κάρτα eurobank,να ισχύει η επιστροφή που τότε έτρεχε?

Καλό είναι να ρωτήσεις στο κατάστημα θεωρητικά ΔΕΝ θα έχεις επιστροφή γιατί η πληρωμή θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος . Αν πλήρωνες στη παραγγελία θα ήσουν μέσα.

Με κάθε επιφύλαξη μιας κ δεν έχω σχετική εμπειρία λέω μόνο ότι μου φαίνεται λογικό 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Οι τύποι είναι μεγάλα ανέκδοτα. Η πληρωμή δεν έχει φανεί καν ακόμα μετά από τόσο καιρό... 

Δεν υπάρχει και εγώ αυτό το θέμα έχω, μου είπαν χθες από την τράπεζα ότι έγινε κανονικά η πληρωμή και ότι για κάποιο λόγο δεν τους έχουν στείλει το παραστατικό, ίσως λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, ότι και αν σημαίνει αυτό. Μου είπαν να πάρω να ρωτήσω στο Γερμανό, αλλά αμφιβάλλω αν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου…

Δημοσ.
3 ώρες πριν, noble είπε

Δεν υπάρχει και εγώ αυτό το θέμα έχω, μου είπαν χθες από την τράπεζα ότι έγινε κανονικά η πληρωμή και ότι για κάποιο λόγο δεν τους έχουν στείλει το παραστατικό, ίσως λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, ότι και αν σημαίνει αυτό. Μου είπαν να πάρω να ρωτήσω στο Γερμανό, αλλά αμφιβάλλω αν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου…

Και τι πάει να πει αυτό; Ότι θα χάσουμε την επιστροφή δηλαδή; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, noble είπε

Αν δε βγάζεις άκρη, κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Η καταγγελία γίνεται ηλεκτρονικά. Συμπληρώνεις μια φόρμα στην ουσία.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, noble είπε

Και εμένα ακριβώς το ίδιο μου είπαν μόλις από την τράπεζα για συναλλαγή από 22/7 και παραλαβή 26/7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...